10 ting jeg vil gjøre i desember

Endelig er desember her, måneden jeg har gledet meg til helt siden den tok slutt i fjor. Det er nesten litt utrolig hvor fort tiden har gått! Jeg brukte hele kvelden min i går på å finne frem julepynten, og nå kjenner jeg at julestemningen kommer snikende. Jeg har alltid vært veldig «julete» av meg og synes alt som hører med er SÅ koselig. Pynting, julebaking, kvalitetstid med familie, tjukke jakker og varme klær, hvit snø som daler ned på bakken, belysning og julemusikk.. Alt er bare så koselig! Hver måned skriver jeg et innlegg med ting jeg ønsker å gjøre. Her er min lille liste for desember!

10 ting jeg vil gjøre i desember

Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i desember

 1. Ikke le nå, men hvert år har jeg en greie med at jeg bare se en episode av Jul i Blåfjell hver dag i desember. Det er et barndomsminne jeg tviholder på! Jeg synes det er superkoselig. Da jeg bodde i New York skviste vi alle fire jentene oss sammen i sofaen for å se denne julekalenderen hver kveld mens vi spiste yoghurtis fra 16 Handles. Åååh, memories!
 2. Jeg ønsker å bli ferdig med strikkegenseren jeg har strikket på siden sommeren, men helt ærlig så kan jeg ikke se for meg når jeg skal få tid til det, haha! Det er jo lov å håpe? Da hadde jeg i hvert fall blitt veldig glad!
 3. Hjemmelaget kakao er jeg veldig glad i, men jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å leke meg litt med ulike smakskombinasjoner! Det er spesielt en jeg tenker mye på om dagen, og blir den god når jeg først får laget den så lover jeg at jeg skal dele den med dere.
 4. Jeg har veldig lyst til å få til et juleverksted med familie eller venner hvor vi samler oss og baker, pynter kaker og hører på julemusikk!
 5. En helt egen juleepisode av Eirín & Cath har jeg veldig lyst til å spille inn før jeg setter kurs mot New York 14. desember! Det hadde vært morsomt. Har dere noen ønsker til hva vi kan gjøre i den? Vi tar i mot tips med takk!
 6. Jeg er på jakt etter den perfekte, røde neglelakken til julaften. Den må være litt kald på fargen! Håååper jeg finner en i tide. Det er så lekkert, og litt ekstra stas siden jeg ellers alltid har nøytrale farger på neglene mine.
 7. Jeg ønsker å sette av en hel dag hvor jeg bare kan kose meg med nære og kjære uten å tenke på noe som helst annet.
  Slik ser denne drømmedagen ut: Starter med en lang julefrokost buffet, og når maten har sunket drar vi på fløyen og aker. Når frosten har tatt oss setter vi kurs hjemover og varmer oss i koseklær og ullpledd, ser de klassiske julefilmene, spiser kakemenn, drikker kakao, gløgg og kanskje en julebrus eller to!
 8. Nyte julemat og julebakst til det fulle uten et snev av dårlig samvittighet. Det er tross alt bare jul en gang i året!
 9. Gi bort enda flere julemiddager til dem som gruer seg til jul ved å donere til Kirkens Bymisjon. Det gjør jeg hvert eneste år, og det kan også dere gjøre HER, eller ved å sende SMS <GLEDE> til 2490, til en verdi av 80 kroner. Det rekker til to sultne mager på julaften.. ♥
 10. Jeg ønsker å bli ferdig med alle julegavene mens jeg er i New York slik at jeg bare kan slappe av å kose meg før julen virkelig starter når jeg kommer hjem igjen 21. desember. Håper jeg finner masse fint som faller i smak! Om ikke får jeg minne på at det er tanken som teller, hehe..
Previous Post
Next Post

38 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i desember

 • Katrine
  Hvor ser du jul i blåfjell? Eller har du den på DVD?:-) ha en fin førjulstid❤️

  • Eirin Kristiansen
   Jeg måtte kjøpe DVD siden det ikke blir sendt på TV lengre 🙁 Synes det er veldig synd!… <3

   • Katrine
    Okei<3 er veldig synd, jeg har kjøpt amalies jul som jeg ser en episode av vær dag:-)

 • Charlotte
  Strikker du? Du aner ikke, hjertet mitt hoppet da jeg leste det. Jeg ELSKER strikking, synes det er så avlappende og er helt avhengig. Blir gald av å lese at jeg ikke er den eneste unge strikkeren… Haha! Kan du blogge eller snapchatte om det? Det hadde varmet strikkehjertet mitt <3

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Ja, det gjør jeg Charlotte 🙂 Det er veldig koselig, og ikke minst gøy når du kan bruke noe du har laget selv! <3

 • Hege
  For et herlig innlegg! Masse gode tips som eg skal ta med meg videre!
  Et spørsmål som ikke har noe med innelgget, men jeg skal skaffe med hund, og har falt pladask for blandingen maltipoo. Du har den skjønnest hunden, og jeg lurer på om du vet hvor mye av de ulike hunde rasene i prosent som er i Billy? Om det er 50/50 eller om det gjerne er meir frå maltese en den andre.

  Ønsker deg en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hege! Begge foreldrene til Billy var Maltipoo, 50% av hver rase 🙂

 • Sigrid
  For tips til jule-videoblogg anbefaler jeg deg å sjekke ut zoella eller Tanya Burr på youtube! Baking, quiz, diy osv syns i alle fall jeg er kjempemorsomt å se på! (Gjerne se hva de gjorde rundt juletider i fjor!)

 • Hei skjønne Eirin. Utrolig flott innlegg! Kan jeg spørre deg hvor du lager kollasj? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lone! Takk for det 🙂 Jeg lager den i Picmonkey. Klem!

 • Hedda
  Hvilken størrelse på malene birger veska anbefaler du når den skal brukes til skoleveske? Får jeg en 17 tommer mac nedi Grineeh veska? 🙂 Er sååå usikker på hvilken av dem jeg burde kjøpe, så hadde vert fint med råd fra deg siden du har så mange vesker fra det merket ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tror du bør gå for Grinolas om du har 17 tommer 🙂

 • Kine
  Jeg kommer ikke over den sykt ekle edderkoppen på snapstoryen din! Venninna mi og jeg ble enige (midt i panikken vi fikk av å se den snapen) at det måtte være en sort enke, hahaha..
  Likte julelisten din, ble inspirert til å prøve å få til noen av tingene selv 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Æææ! Jeg hadde akkurat glemt den… Fysjameg så grusomt. Det er første gang jeg har freaket ut av en edderkopp! :O

 • Å så mange koselig tips <3 Jeg elsker disse innleggene dine Eirin! <3 Du er så skjønn 🙂

 • Ingvild Almenning
  Hei Eirin! Jeg må bare skryte av hvilken fantastisk flott blogg du har! Blir like imponert hver gang jeg klikker meg inn her, alt er så gjennomført! Samtidig liker jeg å lese det du skriver i innleggene, spesielt det som kommer fra hjertet. Jeg kjenner meg mye igjen i deg:) Har lyst til å videreføre et utrolig viktig budskap som jeg brenner sterkt for. Det er nemlig veganisme:) Har vært veganer selv i relativt kort tid sammenliknet med mange andre. Du er helt sikkert kjent med vegetarianere? Vel, veganere -i tillegg til ikke å spise kjøtt- spiser verken egg, melk eller noen animalske produkter. Jeg oppdaget «sannheten» (hvis jeg kan kalle det det) bak mat-industrien og fikk en AHA-opplevelse selv, og vil gjerne dele dette videre. Vil anbefale deg en fantastisk video om nettopp dette tema. Har du en times tid til overs – klikk deg inn på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4
  Klem<3

 • Eva
  Hei fine deg! Eg lurte på hvor den svarte «off-shoulder» genseren din er fra? Den du la ut på mystory nå nylig. Takk på forhånd:-)

 • Sonia Maria
  Heisann! Jeg lurer på hva slags px i bildene dine du har? (800px,900px osv..) :- )

 • lisa
  Hei Eirin!
  Jeg liker så utrolig godt klesstilen din, og syntes du er så flink til å sette sammen antrekk. Jeg skal ha på meg denne kjolen på nyttår; http://www.miinto.no/p-472016-by-malene-birger-kjole-nalinih/Gull?mkwid=s_dc&pcrid=68881367782&pkw=&pmt=&gclid=CICjmeCDvskCFUTncgodIeYAcw og lurte på om du kunne linke til jakke/sko du ville hatt til den? Du trenger ikke, men hadde blitt veldig glad!! Og ville du hatt strømpebukse til?
  Klem

 • Åh, for et koselig innlegg! Desember er så fantastisk <3

 • Iselin
  Hei!
  Hvor har du kjøpt de nydelige juletallerkene du viste på snapchat? 🙂

 • malin
  Hei Eirin 🙂 Et spm helt utom, hvor er genseren din fra på snap story fra (svart lang armet som begynner ved skuldrene)? Super fin!

 • tracey
  Det her høres sikkert helt skada ut, men jg gleder mg sååå mye til du reiser til nyc! Haha, jg elsker virkelig byen og blir så glad av å lese bloggen din når du er der. Du husker sikkert ikke at jg kommenterte en gang at jg leste aaalle innleggene fra da du bodde der i løpet av en kveld? Altså du forstår ikke hvor mye jeg koste meg, haha. Og vet du hva? Jeg har endelig mannet meg opp til å flytte dit! Ikke for godt, men 7. Mars 2016 er jg klar for 5 måneder i verdens beste by 😀 SOM jeg gleder mg!

  • Eirin Kristiansen
   Haha, ååå! Vet du, jeg husker veldig godt den kommentaren. Husker jeg synes det var såå koselig 🙂 Jeg gleder meg også masse til å reise, bare 11 dager igjen nå! Og du skal flytte for 5 mnd? Lucky you! Sååå misunnelig 🙂 Gled deg!!

   • Tracey
    Åååå nå ble jeg glad 😀 haha, har planer om å gjøre det før jeg drar igjen og skrive ned litt forskjellige ting som har anbefalt før! Jeg er SÅ klar for nyc nå! Du får ha en KJEMPE fin tur til verdens flotteste by! <3

    • Tracey
     skulle stå «har planer om å gjøre det igjen», altså lese alle innleggene igjen 🙂 hehe

    • Eirin Kristiansen
     Tuuusen takk <3

 • Åh så mye koselig. Jeg har en juletradisjon om å se Amalies jul.. er så glad for at det er på tv i år!

  Et spørsmål: hvilket kamera og linse bruker du til å ta bildene dine med? De er alltid så nydelige!

  • Eirin Kristiansen
   Det er såå koselig!! Jeg bruker Canon Mark 3 med 85, 50, 35 mm linser 🙂 Takk for det!

 • Martine
  Hei! På Snapchat i går, så hadde du på deg en svart genser som gikk litt sånn tvers over skuldrene. Den var utrolig fin! Hvor er den fra?

  -martine 🙂

 • Mari
  For en koselig liste 🙂
  Ang neglelakken vil eg tipse deg om å sjekke ut Christian Louboutin sin Rouge Louboutin, den koster litt mer enn de fleste andre lakker, men er virkelig verdt pengene!

 • Marina
  Hei Eirin! 🙂

  Anbefaler deg å sjekke ut neglelakkene fra NAILSINC. De har veldig god dekkeevne, fine farger og har en geleffekt. Sammen med Top Coat sitter de mye lenger enn de vanlige neglelakkene! 🙂

  For eksempel:
  http://www.vita.no/merker/nails-inc/gel-effect/nails-inc-gel-west-end

Comments are closed.