10 ting jeg vil gjøre i november

Tenk at vi entrer en ny måned på kalenderen i dag. Og ikke hvilken som helst – november, måneden før jul og desember! Det er rett og slett så koselig at jeg får litt sommerfugler i magen. Det eneste jeg sitter og venter på nå er at snøen skal dale. Tenk om vi hadde fått en hvit vinter i år! Det hadde jo vært helt magisk, men jeg er redd det er for mye å be om. Da jeg var liten hadde vi alltid enormt med snø, det er helt utrolig hvordan det har forandret seg bare over noen år. Men hvem vet, kanskje vi er heldig? Det hadde vært fint.. Som vanlig har jeg skrevet en liten liste for meg selv.

10 ting jeg vil gjøre i november

HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I NOVEMBER.

 1. Rydde opp i hvem jeg følger på Instagram. Det anbefales på det varmeste! Det å klikke seg inn i appen og kun bli møtt av bilder som virkelig inspirerer gir et deilig boost hver eneste gang jeg scroller gjennom feeden. Og jo mindre brukere man følger, jo lettere er det å henge med!
 2. Gå gjennom alle tre spillelistene mine på Spotify. Fjerne og tilføre nye sanger på treningsfronten, forberede den perfekte julespillelisten og såklart «The everyday list.» Det er så deilig med ny musikk!
 3. Jeg har bestilt en uke til New York midt i desember, og har bestemt meg for at jeg skal få så mye som overhodet mulig ut av dagene. Derfor skal jeg sette meg ned å skrive en liste som tar for seg hver dag, med ting jeg har lyst til å gjøre gjennom oppholdet.
 4. Gi bort julemiddager til dem som gruer seg til jul ved å donere til Kirkens Bymisjon. Det gjør jeg hvert eneste år, og det kan også dere gjøre HER, eller ved å sende SMS <GLEDE> til 2490, til en verdi av 80 kroner. Det rekker til to sultne mager på julaften.. ♥
 5. I need a haircut asap! Denne er faktisk så nødvendig at jeg bare måtte slenge den med som et eget punkt..
 6. Lage meg årets første kopp kakao med krem. Nå er jo omtrent vinteren her, og da er det klart at jeg skal kose meg med det! Det er liksom et must på denne årstiden. Mmm…
 7. Planlegge desember og julen er noe jeg har bestemt meg for å gjøre i år. I fjor følte jeg nemlig at desember var over på et blunk – det gikk rett og slett så fort at jeg såvidt klarte å bevisstgjøre meg selv på at det faktisk var jul før det var over. Heeell no at det skjer igjen, det er tross alt min favorittårstid gjennom hele året! Jeg skal planlegge alt fra hvilke julefilmer og julekalendere jeg skal se, til hvilken julebakst jeg skal prøve meg på. La oss gjøre denne julen til den koseligste noensinne!
 8. I november må jeg bli mer organisert og strukturert når det kommer til arbeid. Jeg må også bli flinkere til å ikke utsette ting! Akkurat det er jeg nemlig fryktelig flink til av og til… Jeg holder som tidligere nevnt på med et veldig spennende prosjekt, og jeg gleder meg til å komme i mål til våren og fortelle dere om det.. Dreams don’t work unless you do!
 9. Jeg ønsker å gjennomføre en juice-detox igjen. Nå begynner det nemlig å bli en stund siden sist, og selv om mange mener at det kanskje ikke gjør underverker så synes likevel det er en veldig deilig og rensende følelse. Om jeg skal lage juicene selv eller bestille en detox-pakke fra Essentially har jeg enda ikke bestemt meg for. Jeg skrev i 2014 en time-for-time guide med oppskrifter til en éndags-utrensningskur med juice.
 10. Denne måneden har jeg også veldig lyst til å prøve og lage mine egne lys inspirert av årstiden. Gjerne med kanel og ingefær! Jeg tenner lys hver eneste dag da jeg synes det gir en skikkelig koselig stemning i leiligheten, og det kan vel ikke bli bedre enn hjemmelaget.

<—— Listen fra forrige måned finner du her.

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i november

 • marie
  Hei! Jeg har tenkt til å kjøpe meg en veske. Vet du om noen som ligger på rundt 4-6 tusen? Liker så godt stilen din. Klem <3

 • Kan du dele Spotify-listene dine? 🙂

 • Hilde
  Hei!? Hvor er det svarte skjørtet med sølvknapper ifra? Det du la ut på snap❤️

 • Cecilie
  Hei, jeg lurer på om du fortsatt driver med juicing og om du gjør det, kan du fortelle meg hvilken maskin du benytter? Er den dyr eller? Siden jeg er 17 år og skal ønske meg juicemaskin til jul :))

 • Kristina
  Anbefaler å besøke christianehalbesma.com for NY tips 🙂

 • Ingvild
  Kan du ikke legge ut listen over det du skal gjøre i julen? Jeg er også sånn at jeg nesten er litt redd for at desember forsvinner, og jeg ikke rekker alt jeg vil før det! Alltid deilig med litt inpso, vil få med meg alt denne måneden har å tilby ☺️

 • Hei 🙂

  Hvilket kamera bruker du?

  Mvh
  Caroline

 • Hvor lager du collagene dine? Så nydelig!

 • Må også sette meg ned å lage en slik liste! Må i hvertfall lage en spilleliste til jul

 • Vår
  Hei! Jeg skal til NY 4-11 desmeber! Jeg har aldri vært der før og aaner ikke hva jeg skal bruke dagene til! Kunne du lagt ut listen din på hva du skal gjøre der, så det blir litt lettere! Da hadde jeg virkelig blitt glad! Du er forresten en utrolig søt oog vakker jente!

 • Yvonne
  Fin spalte 🙂 Jeg ryddet opp i instagram for noen dager siden, og det føltes faktisk veldig digg 🙂 Spillelister skal også oppdateres og som småbarnsmor blir nesten hver eneste dag i desember planlagt 🙂

 • Jeg bor i NY faktisk! Kanskje det høres litt rart ut men det ville vært kjempekjekt om vi kunne møtes! Det kan hende du kommer til å ha det altfor travelt, men ville bare slenge forslaget ut i tilfelle…

 • Emilie
  Hei:) har du noen frisør tips på manhatten? Trenger lyse striper i håret og en liten klipp.

 • Marit
  Hei!
  Du har sikkert skrevet det mange ganger før, men jeg spør igjen – hvor er kåpen på bildet fra? 🙂

 • Kjersti
  Elsker disse innleggene! Blir inspirert til å lage lister selv. Viktig å sette seg noen mål.
  Klem

Comments are closed.