The one that got awayThe one that got awayThe one that got awayThe one that got awayThe one that got awayThe one that got away

Bag: Céline
Jakke: FWSS
Pants: Helmut Lang
Watch: The Fifth
Sweater: Zara
Shoes: Nelly


 

· A lost outfit in the archives ·

I dag har vært en ordentlig rydde-opp-i-ting dag, og jeg har blant annet gått gjennom alle mappene mine på MacBooken og flyttet alt over på harddisk slik at det er plass til nytt. Feels good! Blant alle bildene kom jeg tilfeldigvis over disse, og jeg fant ut at jeg aldri postet dem. Jeg liker så godt looken at jeg like så gjerne gjør det nå! Skinnbukser og ull slår aldri feil på vinterstid, til tross for at disse ble knipset en høstdag i Oslo.. Denne jakken ble fort en kjær favoritt i garderoben, og du tenker sikkert «den har jeg sett før..» men presset om og alltid levere noe nytt på alle bilder kjenner jeg har prellet veldig av meg om dagen. Gjenbruk er kult, og jeg synes vi skal bli flinkere til å bruke det vi har i garderoben istedenfor å kjøpe noe nytt hele tiden. Det er blant annet en av målene jeg skal sette for meg selv til nyåret. Ellers håper jeg at mandagen har vært snill med dere og at starten på uken har vært god! Nå bærer det til kickboksing for min del, og i dag står stripetest på planen før gradering neste uke. Wish me luck!

/ Today I’ve been cleaning up the archives on my MacBook so there’s room for new pictures to share with you guys. Feels good! When I saw these pictures above I realized that I actually never posted them. Well, I love the look so I though what the heck, I’ll post them today! Leather pants combined with wool never goes wrong anyway. As you probably already noticed this jacket quickly became a favorite of mine. I’ve always felt that I have to wear something new in every outfit post, but those days are now finally over. I’ve set a goal for myself in 2016, and that is to reuse my clothes instead of always buying something new when I feel like I «need it». Well breaking news, I don’t! Who’s with me?! Have a great afternoon!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “The one that got away

 • Andrine
  Utrolig fine bilder av deg fineste Eirin! Ha en fin dag videre! <3

 • Elsker virkelig den jakken ! Gøy å ha en litt sprekere pels enn de vanlige ensfargede 🙂

 • Ingrid
  Hei! Hvor kjøpte du jakken? Å husker du hva modellen heter? Har utrolig lyst på en lik, men virker umulig å finne den igjen på nettet!

 • Anna
  Hei!

  Så bra at du tenker på gjenbruk, det er kjempeviktig! Jeg er kjempeglad i bloggen din, så håper du kan få til mer av det!

 • Elisabeth L
  Du ser fantastisk ut i dette antrekket! og syns det er veldig, veldig fint når du har håret på denne måten! ha en fin mandag fine deg 🙂

 • Andrea Fagerheim
  Herregud hvordan får du håret ditt til å se så fint ut? :O Kan du lage en tutorial på den frisyren?

 • Maria
  Elsker at du bruker de samme tingene! Er så einig i det du sier om at vi ikke må kjøpe nytt hele tiden. Og dessuten er det mer inspirerende og se hvordan du bruker samme plagg flere ganger og på forskjellige måter! Klem

 • martine
  Heia gjenbruk! Nydelig jakke 🙂 ha en fiin dag

 • marita kalland
  Hei! Kan du legge til link til skoene? SÅ FINE!

 • Yngvild
  Helt enig at gjenbruk er viktig! Skulle ønske flere bloggere begynte med det. Særlig med tanke på klimautfordringene vi opplever i tiden vi lever i!

  Du ser nydelig ut som alltid. Ha en fin 1.desember 🙂

 • Anonym
  Hei eirin! Dette spørsmålet har ingenting med innleget å gjøre, men jeg er sammen med en gutt vi snakker om å ta forholdet videre altså bli kjærester.. Det eneste er at han drar i militæret om 6mnd og jeg lurer på hva du hadde gjort i min situasjon. Med tanke på at du har erfaring etter det med jørgen.<3 klem

 • Ragnhild
  Hei, fine du! Kikker innom bloggen din minst en gang for dagen, og idet jeg våknet imorrest slo det meg at episode 3 av Eirin&Cath ikke har kommet ut enda? Gleder meg vilt til å se den, løfter hverdagen minst ett hakk 🙂 Klem!

 • Gjenbruk er så bra! Prøver å bare kjøpe det jeg absolutt trenger, ellers kombinerer jeg forskjellige plagg jeg allerede har og prøver å være litt kreativ! Dette antrekket er så fint, og du ser nydelig ut 🙂

 • Helle
  Hei,

  Kjempefint antrekk 🙂

  Hvilken blomsterbutikk har du kjøpt det lille juletreet jeg så på snap? Jeg har lyst på, men finner ikke 🙁

 • Mia
  Eirin, jeg sliter med å komme igang med treningen !! jeg har tenkt at 1.Jan skal jeg starte for fult, men jeg trenger virkelig en plan for å greie det !
  har du noen tips, plan eller noe å gi til oss lesere som vil komme i gang med treningen? 😀

 • Super kul skinnbukse! Har så lyst på selv, men enda ikke funnet den perfekte:)

 • Julie
  Du har så utrolig fint hår!! Skal oppdatere frisyren litt om noen dager og lurte på om du kunne si litt om hva som er gjort for å få det fargespillet du har i håret ditt? 🙂

 • Så fint antrekk – du er virkelig nydelig 🙂

 • heidi
  Hei. Jeg lurer på hvor den tykke gullringen din med bokstav er fra? Er på utkikk etter en lik med bokstaven til den lille gutten jeg har i magen:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Heidi! Den er fra Tiffany & Co New York 🙂

 • Jeg har lenge lett etter perfekte skinnbukser, men finner aldri noen som sitter fint på.
  Nydelig antrekk. Du er så utrolig pen! 🙂

 • julia
  synes den fuskepelsen du kjøpte i «peach» farge om jeg ikke tar feil, var superfin! har ikke sett den på bloggen enda, har du fått brukt den?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julia! Årh, jeg har enda ikke brukt den. Skam! Skal få brukt den snart å dele med dere 🙂 Den er jo såå fin!

Comments are closed.