I love mornings like this

I love mornings like this

Jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen
 slik at jeg kan ta meg tid til og nyte før jeg skal yte. En halvtime til tre kvarter gjør underverker! Jeg stiger opp fra sengen og inn i den varme morgenkåpen og de myke tøflene med kaffetrakteren på kjøkkenet som dagens første mission. Den er selvfølgelig klargjort kvelden før, så alt jeg trenger å gjøre er og trykke på knappen. I mellomtiden vasker jeg ansiktet og får kontroll på sovesveisen som står alle veier. Deretter kan jeg sige ned i sofakroken med nytraktet kaffe, pledd, noen sider inspirerende lesestoff og Billy. Balsam for sjelen!

/ I love to get up early in the morning so that I can have a little me-time before I’ll have to start working. Half an hour to 45 minutes works wonders! I get up from bed and swipe into my bathrobe and soft slippers. The coffee machine in the kitchen is the always the first mission of the day. I always prepare it the night before, so that all I have to do is press the «on» button. Haha! In the meantime, I wash my face and put my messy hair in a tight bun. Then can I sit down in the couch with freshly brewed coffee, my cozy blanket, something inspiring to read and Billy. I love it!

I love mornings like this

Frem til 12:00 skal jeg slå ihjel litt timer bak skjermen før jeg må hive meg rundt å sette kurs mot Sartor Senter. Der skal jeg treffe min aller beste venninne til lunsj! Hun styrer på med eksamen for tiden, og når jeg i tillegg har mine egne prosjekter så blir det ikke så mye tid til over når det kommer til kvalitetstid. Vi har med andre ord mye å catche opp og jeg gleder meg sånn! Og ikke nok med det, i kveld skal jeg på middag og hjemmelaget gulrotkake hos pappa. Mmm! Det skal bli godt å sige ned forran peisen etter en hektisk uke. En ordentlig kose-fredag! Riktig god helg, dere ♥

/ Until 12 am I’m going to spend some time working behind the screen before I have to get dressed for my lunch with my bestie. She’s all about working with her exam these days, and I too have my projects so we don’t get to spend that much quality time as we’re used too. In other words, we have a lot of catching up to do and I’m really looking forward to it! Tonight I’m also having dinner and homemade carrot cake with my dad (mmm!), and I can’t wait to relax in front of the fireplace after this very hectic week. Wish you all a happy friday and great weekend. Xx ♥

I love mornings like this

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “I love mornings like this

 • Herlighet, du lever livet! Ha en super helg 🙂

 • Ha en fin dag vakre deg 🙂

 • Ha en fin dag fine Eirin <3

  Jeg har et lite spm om Billy.. Bet han veldig når han var en liten valp (ca. 10 uker)? Hvordan fikk du han til å slutte? Han virker så rolig 🙂 Min lille her er helt bajas og biter HARDT og i alt! Og når begynte du med å lære han å være hjemme alene? Har lest meg vill på google og sitter her helt grønn.

  Håper på svar <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Emma <3 Billy bet kanskje en del på hendene denne perioden da han klødde i tennene, men aldri hardt. Han sluttet i grunn med det helt selv etterhvert som han ble eldre 🙂 Han er veldig rolig av seg, men også veldig leken og aktiv når han først er i gang. Spesielt når han møter på folk og andre hunder! Jeg lot han være alene hjemme etter bare noen uker, litt og litt. Han har aldri hatt noen problemer med det. Men nå skal det sies at det er sjelden han er lenge alene da jeg har en litt mer "fleksibel" jobb enn hva kanskje folk flest har. Mitt beste tips når det kommer til alt egentlig, er å ikke google for mye. Gjør det som føles riktig for deg og din hund, alle kommer med ulik bruksanvisning uansett hvor mye man leser av "hva som er riktig" av andre. Akkurat som oss mennesker 🙂 Klem <3

  • Vilde
   Biting kan være intenst i starten. Valpen bruker denne tiden på å lære seg hva som er lov av biting og hvor hardt de kan bite. Altså gir du beskjed med enten å si «au» eller snu deg vekk (inkludert blikket). I en flokk er det slik de andre hundene hadde reagert. Valpen slutter som oftest med bitingen når de har fått alle tennene siden. Noen starter litt med det igjen når de blir ungdommer fordi kjeven setter seg noe som kan føles ubehagelig. Da er det mer på møbler enn hender og skadene blir større. Et tips er å ha bein og leker som de kan tygge på. Lykke til med valpetiden. Selv om den kan være tung innimellom er den også en helt fantastisk tid 😀

 • Ingrid
  Så koselig å lese om dagens planer! Er How To Be Parisian en bok man egentlig leser, eller en kaffebordbok man bare blar i? Synes den ser så vakker ut!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! For meg er den en bok jeg plukker opp når jeg trenger inspirasjon 🙂 Den er rett og slett veldig morsom, og man kan bla opp hvilket som helst kapittel uten å føle at man må «lese hele» først. Vakker er den også!

 • Åsa
  God morgen! <3 For en herlig start på dagen – er såå enig i at litt tid til å nyte før man starter på to-do-listen er virkelig verdifult. Da er man liksom mer "fit for fight", eller sånn er det for meg i alle fall, haha! Jeg har vært fast leser lenge, men er ikke så flink til å kommentere, så jeg vil bare benytte muligheten til å si TAKK for inspirasjon, motivasjon og livsglede fra bloggen din! Goood helg 😀

  • Eirin Kristiansen
   Koselig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen, Åsa 🙂 Gleden er på min side! Riktig god helg <3

 • Så deilig! Er sånn man bør starte hver eneste morgen, hihi! Håper du får en superfin fredag, både med venninne og besøk hos faren din! Takk for masse inspirasjon inne her, så variert og bra! Du er flink <3 klem!

 • Hanna
  Hei 🙂

  Liker bloggen din kjempegodt! Hvor har du kjøpt den fine høyttaleren? Hvordan er lyden?

  Ha en super dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanna! Kjøpe den hos Expert, merket er Geneva. Utrolig bra lyd i den, testet til en av de beste 🙂 Klem

 • Caroline
  Hei Eirin! Lurer på om du kunne svart på hvor du trener kickboksing?:-) Har du noen plass å anbefale for nybegynnere?

 • Jeg er helt enig! Det beste er å ta det helt rolig noen gode minutter før du starter dagen 🙂

 • Eirin
  Hei! 🙂
  Liker bloggen din utrolig godt, og det er alltid mye inspirasjon å hente.
  Jeg synes bildene dine har vært så fine i det siste og lurte på hvor du redigerer de, og om du redigerer de på en «fast» måte?

  Ha en fin kveld 🙂

 • Anette
  Hei! Hvor er det pleddet fra? 🙂

Comments are closed.