Cold mornings SOS uniformCold mornings SOS uniformCold mornings SOS uniformCold mornings SOS uniformCold mornings SOS uniformCold mornings SOS uniform

Kåpe: Selected Femme / Genser og bukse: Gina Tricot / Sneakers: Adidas / Solbriller: Céline

Cold mornings SOS uniform

Det er ikke akkurat en hemmelighet at det er hardere å stå opp om morgenen når temperaturen synker. Men lettere blir det når du har noe digg å kle deg i til dagens ærend! Gleden var stor da jeg fant dette ullsettet i garderoben – jeg hadde nesten glemt det bort! For en stund tilbake kjøpte jeg meg et sett i både grått og burgunder med kalde høstdager i baktanke, og akkurat i dag gir jeg meg selv et klapp på skulderen for impulskjøpet til en forandring. Jeg storkoser meg i myke plagg som omfavner huden fra topp til tå – for ikke å glemme med en heit kaffekopp mellom fingrene som hjelper meg å kvikne til og holde varmen. Hvem sa at å kle seg komfortabelt er en dårlig ting? Man kan være både comfy og chic samtidig!

/ It’s not a secret that it’s harder to get up in the mornings when the temperature drops. But I can tell that it’s easier when you have something comfy to put on when you have to run errands! I got very excited when I found this wool set in my wardrobe – I almost forgot that I bought it! A while ago I bought myself two sets in both grey and burgundy with cold autumn days in mind, and today I gave myself a pat on the back for the impulse purchase for a change. I love soft garments that embraces the skin from head to toe – not to mention with a hot cup of coffee in my hands that helps me to energize and keep warm. Who said dressing comfortable is a bad thing? You can be both comfy and chic at the same time! Xx


Reklame ↓

· Velkommen til julens shoppingfrokost hos H&M! ·

TORSDAG 3. DESEMBER KL. 07.30–09.30

Nå er butikkene fulle av vinterens nye varer og hos H&M finner du julegaver til deg selv og hele familien.
Kolleksjonen frontes av Katy Perry og omfatter blant annet leppestiftrøde kjoler, smokinger med åpne ermer og en T-skjorte med røde paljettsløyfer. H&M sin julekolleksjon er til salgs i H&M-butikker over hele verden fra midten av november.

I 62 H&M-butikker inviteres du til en hyggelig shoppingfrokost og en unik mulighet til å shoppe vinterkolleksjonen med 20 % rabatt på alle varer. Se hvilke H&M-butikker som har shoppingfrokost og meld deg på her: www.hmshoppingfrokost.no – Ta gjerne med en venn ♥

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Cold mornings SOS uniform

 • Cathinka
  Bloggen din er såå inspirerende for tiden!! Stå på:D

 • Andrea
  Hei! Hvor er det man får kjøpt de «Coffe to-go»-koppene? Tror du har skrevet det en gang før, men finner ikke tilbake til det innlegget 🙂

  Ha en fin dag <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du finner de litt forskjellige steder, blant annet hos Soria Moria 🙂

 • Så herlig! Dette skal jeg ha i bakhodet neste gang jeg er på shopping! 🙂

 • Ia Johanne
  Så utrolig fint sett! Det tror jeg jeg må kjøpe meg i dag hihi! Elsker også å pakke inn kroppen i ull!

  Håper du har en fin dag! <3

 • For noen nydelige bilder! Elsker bloggen din, du er en stor inspirasjon!

 • Flotte, fine deg <3

 • Så utrolig fint sett! Jeg elsker slike plagg, som er både comfy og varme. Jeg kan ikke skjønne at noen gidder å fryse når det finnes så mye fint og varmt <3

 • Marte
  Hei! Lurer på hvor du har kjøpt bestikket som du har brukt i dine siste innlegg?:)

 • Ååå, det settet kledde du skikkelig godt! fine fine deg <3 Håper tirsdagen behandler deg bra! Klem 🙂

 • Frida
  Så utroligt fint sett! Elsker virkelig bloggen din! Du gir så mye inspirasjon så å klikke seg inn hit har blitt en daglig rutine.
  Jeg har ett spørsmål om reise. Jeg leste en kommentar du hadde skrevet at du drar til New York alene. Jeg har mange ganger tenkt at jeg vil reise, men jeg tørr ikke alene. Da har det blitt til at mange reiser ikke blir av, for jeg har ingen å dra med. Nå skal jeg for første gang reise alene, vil reise og orker ikke å vente på at noen andre skal bli med.Så jeg drar alene. Jeg skulle bli kjempe takknemmelig hvis du kunne gi et lite tips på hva du gjør når du reiser alene (hvis du har gjort det tidigare) f.eks hvordan kommer du deg til hotellet fra flyplassen(tørr du å dra i taxi alene?), hvordan er det at sove alene på hotell?, hvordan er det på kveldene/dagene alene i en ny by?

  Skulle vært så taknemmelig hvis du hadde tid til å svare meg <3 Hilsen en litt barnslig jente 😛

  • Eirin Kristiansen
   Hei Frida! Du er absolutt ikke barnslig. Det er mange som tenker som deg. Til og med venner av meg lurer på hvordan jeg gjør det. Jobben min krever også mye reising, og som oftest alene, så jeg har vel egentlig bare blitt vandt til det. Saken er vel den at jeg i hele mitt liv har vært veldig selvstendig og fryktløs. Jeg liker å reise med følge, men jeg elsker også å reise alene! Da kan jeg gjøre akkurat det jeg vil og når jeg vil uten å måtte lene meg på noen eller please andre ved å gjøre ting jeg ikke har lyst til. Det er faktisk veldig deilig! Det smarteste tipset jeg kan gi deg er å planlegge reisen din i god tid før du drar. Lag en oversikt over hver dag, undersøk destinasjonen – vips så er du fullbooket 🙂 Dette med å ta taxi og komme meg steder alene tenker jeg ikke på en gang, det løser seg uansett. Men nå skal det jo sies at jeg er VELDIG trygg på New York siden har bodd der.. Har også venninner der borte som jeg skal treffe 🙂 Klem

   • Frida
    Tusen takk for svar Eirin! Du er en så fin menneske <3 Nå gruer jeg meg ikke alls til turen, bare gleder meg 😀 Takk så masse for at du er den du er! Ha en så fin tur i New York! Klem 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Så snill du er, Frida. Det er godt å høre 🙂 God tur til deg også! Klem <3

 • Tiril
  Har kåpen skulderputer? Lurer veldig på dette. Den er så fin! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, men den har en veldig fin fasong i skuldrene 🙂

 • Camilla Hermansen Svendsen
  Så fin du var i det. Har du lagt opp buksen?
  Den var så lang nåt jeg prøve den, eller er du veldig høy? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har ikke lagt opp buksen, er heller ikke så høy 🙂 Har dratt den litt langt opp!

 • Julie
  Hei!
  Hvordan er Adidas skoene i str? 🙂

Comments are closed.