Christmas lights shine so brightChristmas lights shine so brightChristmas lights shine so brightChristmas lights shine so brightChristmas lights shine so bright

Christmas lights shine so bright

God kveld hjerter! Håper starten på uken deres har vært fin. Her har det stort sett gått i jobb hele dagen, foruten en veldig koselig «date» med min skjønneste Cath. Vi glemte helt bort tiden over flere latte og middag på Egon – slikt skjer når man er i godt selskap! På vei hjem måtte jeg bare stoppe opp å ta noen bilder av den fine belysningen i julegaten. Jeg synes det er SÅ koselig! Det eneste som mangler nå er hvit snø som legger seg over hele byen – det hadde vært fint… Nå har jeg akkurat kommet inn døren, hoppet i joggisen og funnet plassen i sofakroken for kvelden. Om litt begynner Ungkarskvinnen og jeg gleder meg like mye som alltid! Haha.. Jeg har fylt en kanne med grønn te og kuttet opp ananas for anledningen. Yums!

/ Good evening sweeties! Hope your Monday has been good to you. I have been work all day, besides a very cozy «date» with my beautiful Cath. We totally forgot time chatting over latte’s and dinner at the restaurant Egon. I guess that happens when you’re in good company! On the way home I just had to stop and snap some pictures of the lighting in the Christmas Street. It’s so beautiful! The only thing missing now is white snow all over the city. That would have been nice.. I just came home and I’ve already jumped into my pj’s and buried myself in the corner of the couch for the night. The bachelor begins in only few minutes and I’m as excited as always! Haha.. The snack for the evening; green tea and freshly cut pineapple. Yums!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Christmas lights shine so bright

 • Det er så koselig i den gaten nå:-) Her snurrer også ungkarskvinnen nå, syns det er såå koselig!

 • Når jeg ser bilder som dette, da savner jeg den tiden jeg bodde i bergen <3 utrolig flotte bilder 😀 Ha en super kveld videre, Eirin!

 • Mali
  Hei Eirin! Får virkelig julesteming av disse bildene! 🙂 Apropos jul; Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt (eller den har begynt)! Og jeg trenger virkelig en ny julekjole til denne anledningen. Ser for meg en enkel svart med lange ermer… Har letet på nelly i timesvis, men finner ikke den perfekte. Du har vel ikke noen tips? Det hadde jeg satt såå stor pris på! Trenger forresten ikke å være svart eller med lange ermer, men den må passe til julebord med jobben.
  Må bare si at jeg elsker bloggen din! Du er så flink. Vil også ønske deg en god advent som snart nærmer seg 🙂 Klem!

 • Så koselig bilder! Ha en fin kveld

 • Så nydelig!! Og det er så koselig at det snart er advent 🙂 Krysser fingrene for hvit jul! <3 Xx

 • Aylin
  .. it`s beginning to look a lot like Christmas… everywhere you goo 🙂
  yeah..
  L&K Aylin *-*

 • Ragnhild
  Hvem håpte du skulle bli årets ungkarskvinne av Kaitlyn og Britt? Jeg selv står litt i tvil, men etter vi så hva som kom i løpet av sesongen tror jeg selv jeg skulle ønske Britt..

  • Eirin Kristiansen
   Jeg hadde et lite håp om Britt! Blir likevel spennende å følge Kaitlyn virker det som.. Haha, uff :/

Comments are closed.