· Eirin tipser ·

· The beauty boosting supplement ·

Jeg har jo tidligere snakket veldig varmt om Fountain The Supergreen Molecule da det har vært en del av morgenrutinen min i lang tid. I tillegg til 1 ts av denne hver morgen har jeg også begynt å innta 2 ts av Fountain The Phyto Collagen Molecule om morgenen. Jeg fikk nemlig fingrene i en flaske forrige uke og siden jeg er så fornøyd med Fountain Oil fra før tenkte jeg at det var en fin ting å tipse dere om i dag. Denne siste varianten jeg har skaffet meg skal gi huden et kollagenboost, hvilket passer ypperlig nå i denne mørke årstiden. Den hjelper altså huden med å bekjempe tidlig aldring. Kort fortalt så er «The Supergreen Molecule» et feel good supplement, mens The Phyto Collagen Molecule et look good supplement. Begge smaker godt av kiwi og surt eple, men kan også blandes i juice. Fountain er forresten Cosmopolitan Magazine 2014 Beauty Award winner!

· Eirin tipser ·

♥♥♥

/ Earlier I have recommended Fountain The Supergreen Molecule to you as it has been a part of my morning routine for a long time. In addition to the 1 tsp of this every morning, I have also begun to take 2 teaspoons of Fountain The Phyto Collagen Molecule every morning. I got my hands on it last week and since I am so happy with Fountain Oil from earlier, I thought it was a good idea to recommend it to you in this weeks «Eirin’s tip tuesday». The Phyto Collagen Molecule is supposed to give the skin a collagen boost, which is perfect at this time of the year. The supplement also contains wild phytoplankton, which contains over 65 nutritional properties that encourage cellular regeneration and fight the signs of premature ageing. «The Supergreen Molecule» is basically a feel good supplement, while «The Phyto Collagen Molecule» is a look good supplement. They taste kiwi and sour apple, but can be mixed in juice if you rather prefer that. Fountain is actually the Cosmopolitan Magazine 2014 Beauty Award winner!
Previous Post
Next Post

14 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Margrete
  Takk for nok et godt tips! ??

 • :)
  Enklere Liv selger disse!!

 • Hannah
  Hvor mye koster en flaske ca.? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hannah! De er nå på tilbud til 276,- og 389,- ser jeg. Har oppdatert linkene til norsk nettbutikk 🙂

 • marie
  kollagen er jo det som gjør at cellene fornyer seg så du unngår aldring 🙂

 • kan du legge ut jule spillelisten din på bloggen? ??

 • Åå, dette har jeg ikke hørt om før! For et herlig tips 🙂 Skal definitivt prøve dette ut altså. Elsker disse tipsene du kommer med om tirsdagene. Helt genialt! Håper du har en fin kveld <3 Klem!

 • susannecasandra
  hvor er det fine fate fra eirin?:)

 • Sara
  Hei! Kunne du lagt ut oppskriften på de biscottiene du lagde på snapchat? 😀

 • Christine
  Heisann.
  Jeg har litt problemer med hva jeg skal gå med på julebord i år, og lurte på om du kunne lage ett «Eirin tipser» innlegg om det? 🙂 hadde vært til stor hjelp!
  Digger bloggen din, så stå på!

  Klem

Comments are closed.