Today's detailsToday's details

 I love wool combined with leather

God ettermiddag! Tenk at da var det helg igjen, gitt. Jeg sitter for øyeblikket i godkroken på en av mine favorittbakerier i byen og varmer meg på en grønn te mens jeg oppdaterer dere. I dag er den kaldeste dagen vi har hatt i Bergen så langt i år, og jeg har tullet meg godt inn i både poncho og skinnhansker. Brrr! Da jeg våknet i morges var det hvit frost over hele byen, og gradestokken viste – 2 grader. Nå kommer snart snøen tenker jeg, og det blir koselig! Dagens antrekk skal dere få servert senere i dag, men i mellomtiden får dere nøye dere med litt details. Jeg elsker skinnbeltet fra Holzweiler! Det gir ponchoen en superfin fasong, og gjør at jeg kan kle meg moteriktig og samtidig holde varmen.. Riktig god helg, fine dere ♥

/ Good afternoon! I can’t believe weekend is here already. Time flies when you’re haivng fun! At this very moment I’m updating you from one of my favorite bakeries in the city while sipping on a big cup of green tea. Cozy! Today is actually the coldest day we’ve had in Bergen so far this year, and I’m wearing my fav poncho and leather gloves to keep warm. When I woke up this morning there was white frost all over the city and the thermometer showed minus two degrees celcius. Brrr! I believe snow and winter will arrive any minute, and I barely can’t wait! It’s so cozy.. I will share today’s outfit with you guys later this evening, but in the meantime you’ll get some details. I love the leather belt from Holzweiler! It gives the poncho a super nice shape, and I can still look fashionable even if it’s freezing outside. Love it! Wish you all a great weekend. Do you have any fun plans? ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Today’s details

 • Oda
  Du er herlig! Drømmer meg alltid litt bort når jeg blar gjennom bloggen din. Synes virkelig bildene dine har løftet seg flere hakk i det siste.. Kan jeg spørre hvilket bilderedigeringsprogram du bruker? Jeg har ikke så mye tid til å lese blogger lenger, men din må jeg innom daglig likevel. En stor favoritt!
  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Det var veldig koselig å høre. Nå ble jeg glad 🙂 Jeg bruker Canon Mark 3 til alle bildene mine. Klem <3

 • Andrea
  Hvem tar antrekksbildene dine, eller hvordan tar du dem når du er ute? 🙂

 • Nydelig antrekk! Fargerikt men samtidig perfekt for vinteren 🙂

 • Elina
  Kjøpte du beltet? Eller fikk du det?

  • Eirin Kristiansen
   Kjøpte det hos carma.no. Hva tenkte du på? 😉

 • Maria
  Hvor er den grå genseren du har under fra? <3

 • Nydelige farger på ponchoen!! Sååå fin 😀 Håper du får en strålende helg, skjønne deg <3

 • Camilla
  Hei Eirin! Du er så utrolig nydelig!! Hvor er hanskene fra, og er det lenge siden du kjøpte dem?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Hanskene er fra Tiger Of Sweeden (Nelly) <3

 • Oda Ringstad
  Hei! Jeg har sendt deg en mail angående forespørsel om et foredrag. Mener mailen er merket noe som «foredrag i regi av ELSA Bergen, ved jus UiB», håper du har mulighet til å svare! 🙂

Comments are closed.