A healthier way to satisfy your sweeth tooth

A healthier way to satisfy your sweeth tooth

For tre år siden da jeg startet bloggen husker jeg at det var en periode hvor jeg hadde totalt hang-up på “sjokoladegrøt”. Jeg spiste det nesten hver eneste kveld til favoritt tv-programmet, men med god samvittighet. Det er nemlig ikke så usunt som det verken høres ut eller smaker! Faktisk så er grøten proppfull av antioksidanter og proteiner. Det er med andre ord en ypperlig treat å kose seg med etter en hard treningsøkt. I det siste har følelsene mine for denne oppskriften blusset opp igjen, og jeg fant fort ut at jeg bare måtte dele den med dere også. Takk meg senere!

A healthier way to satisfy your sweeth tooth

Three years ago when I started this blog, I remember that there was a period when I had a total hung up on “chocolate porridge”. I ate this almost every night while watching my favorite tv show – but with a good conscience though! I can promise you it is not as unhealthy as it sounds, looks or taste. In fact, it’s full of proteins and antioxidants! In other words, this “porridge” is an excellent treat to enjoy everyday, especially after a nice and sweaty workout. Lately my love for this recipe has flared up, and I just had to share the recipe with you guys as well. You can thank me later!

A healthier way to satisfy your sweeth toothA healthier way to satisfy your sweeth toothA healthier way to satisfy your sweeth tooth

Mix it all together and enjoy!

A healthier way to satisfy your sweeth tooth

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “A healthier way to satisfy your sweeth tooth

 • Tina

  Hei! Hvilket proteinpulver bruker du her? Jeg driver med trening for jeg vil gå ned i vekt, og har hørt at da er det ikke vits med proteinpulver. Men har et enormt søtbehov, så dette må være midt i blinken!
  Kan man fks bruke diet protein pulver med sjokoladesmak?
  Mange klemmer, du har en fantastisk blogg!

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg bruker MyoProtein med sjokolade. Du kan selvfølgelig bruke Diet Protein om du ønsker det 🙂 Klem tilbake!

 • Malin

  Hei Eirin! Takk for tips, skal prøve ut dette! <3
  Etter feilen på bloggen i helgen får jeg ikke til å lese bloggen din på pc. Kommer opp feilmelding om at nettsiden er nede hver gang jeg prøver. Funker kun på tlf.. Skal alt være i orden eller er det fortsatt noe som henger igjen?
  Ønsker deg en fin dag<3

  • Eirin Kristiansen

   Hei Malin! Nei så kjedelig, kan jeg spørre hvilken nettleser du bruker? Kunne du sendt meg en screenshot av feilmeldingen? Skal prøve å rette opp i det med tekniker. Takk for beskjed! Ha en fin dag du også <3

   • Malin

    Takk for svar! 🙂 sendte deg nettopp mail, får håpe det var riktig adresse 🙂

  • Ingrid Hansen

   Hadde samme problem for noen dager siden, men så ble det rettet opp i… Vet ikke hva som var feil 🙁

 • Lise

  Hei! Syns jeg så på snapchat at du vokset overleppa(?). Hvilke strips bruker du og har du angret på at du gjorde det med tanke på om dunene vokser fortere ut igjen osv. ?:-))

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Hmmm, det husker jeg ikke. Det må såfall være en stund siden! Men jeg har aldri merket at det har vokst ut mer hår, heller mindre for hver gang 🙂

 • Emilie

  Hei, lurte på hvor bestikket ditt er fra? utrolig fint 🙂

 • Kjersti Eidstuen

  Hei 🙂 Hvor er bestikket fra ?

 • Johanne

  Morsomt! Leste noen av de gamle innleggene dine i sommer, og da kom jeg over akkurat denne oppskriften. Prøvde den ut, og ELSKET den, så jeg har laget den mange ganger siden! <3 Virkelig god!

Comments are closed.

Translate