The perfect The perfect The perfect The perfect The perfect

The perfect

Etter gårsdagens møte hadde jeg en time å slå ihjel før jeg måtte komme meg videre, og da tok jeg blant annet turen innom Mango. Vel, det er jeg glad for at jeg gjorde for å si det mildt! I evigheter har jeg drømt om en veske som rommer både MacBook og kamera + andre nødvendigheter i hverdagen. Når jeg tar med meg jobben ut eller er på reise så er det så slitsomt å bære rundt på MacBooken i den ene hånden og vesken i den andre. Nå kan jeg endelig samle alt i én veske som faktisk ser litt classy ut! Alternativet er jo såklart standard-business-veskene, men denne kan styles til alle antrekk og ser i tillegg smashing ut. Jeg kaller det den perfekte blogg-vesken! Og det beste av alt? Den koster ikke skjorten ♥

The perfect

After yesterday’s meeting I had an hour of time to kill before my next errand so I went to one of my favorite stores, Mango. Well, let’s say I’m very happy I did! For ages I’ve been dreaming of a bag that can fit both my MacBook and camera + other necessities of daily life. When I work away from home or are traveling it is so exhausting carrying my MacBook in one hand and my bag in the other. Now I can finally gather everything in one bag that actually looks a bit classy and fits my outfit too! Haha… Of course you have the typical «business» bags that everyone is carrying around, but this is different and I absolutely love it. I call it the perfect bloggers bag! And the best part? I would say it’s perfect if your on a budget… Xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “The perfect «business» bag

 • Den var virkelig fin!

 • Synne
  Vil bare si at jeg har vært fast Leser og følger av bloggen din i fler år nå, og jeg digger deg!! Dødskul veske!! Men hvor har du kjøpt det sorte marmor ish coveret til macen?:D

 • Amalie
  såå fin veske, hva kostet den?:-)

 • Å, den var kjempefin!! 🙂

 • De har så mye fint på Mango! Trodde først det var en designer veske jeg 😀

 • Så fin den var!!

 • Jeanett
  Nydelige blomster/kvister! Hvor har du funnet det? 😀

 • Utrolig fin veske =D Og jeg må si at jeg liker bildene dine veldig godt. De er utrolig fine og ser utrolig profesjonelle ut. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om osen du tar bildene dine. Om innstillinger og sånt.

 • nydelige bilder, og åh, så fin veske! fotografiene dine blir bare bedre og bedre, utrolig inspirerende å lese bloggen din!

 • Åh for en fantastisk veske! Denne blir å ønske seg… Stilen din er bare helt perfekt! Du gir meg masse inspirasjon, selv på grå dager! Klem 🙂

 • Line
  Ååå så fin veske! 🙂

  Vet du om Macen passer oppi vesken hvis den ligger inni en mappebeskytter?

  • Birgitta
   Jeg dro til butikken i dag for å se om min MacBook 13″ fikk plass med beskytter. Det gikk dessverre ikke…:/

   • Eirin Kristiansen
    Så synd. Jeg får plass til min (la ut på snap i dag) men bruker ikke beskytter.. 🙂

 • I’m from Canada and look at your blog on a regular basis, even though I couldn’t read it I still enjoyed it. Very excited to see posts in English now!

  • Eirin Kristiansen
   Hi Brooke! That’s so nice to hear 🙂 Thank you for your kindness. Xx

 • Den var skikkelig fin! Akkurat en sånn kunne jeg tenke meg og 😀

 • Eva
  Hei! kjempe fin veske! Lurer på om det går an til å ta av det lange håndtaket? klem:)

 • Sanna
  Älskar din blogg! Undrar vilken kamera du fotar med? Till exempel de här bilderna i inlägget? Så fina 🙂 Kram!

Comments are closed.