annonse

Vinn julebord med venninnegjengen

Sko: HER
Kåpe: HER
Jumpsuit: HER
Øredobber: HER
Clutch: HER

Kjære dere. I kveld har jeg en annerledes og morsom konkurranse på lur som jeg selv synes er veldig stas. Endelig noe nytt og annerledes som har med at jeg får møte noen av dere å gjøre! Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og nå kan DU vinne et fantastisk koselig julebord med venninnegjengen din. Og ikke nok med det! Tsutsumi fra Giggles & Dimples, Marie Wolla og meg selv blir også med på denne helaftenen som vil finne sted på en lekker restaurant i Oslo 10. desember. Jeg tror det kan bli supergøy og har som dere ser allerede planlagt antrekk for anledningen.

Vinn julebord med venninnegjengen

Alt du trenger å gjøre er og klikke deg inn HER å kommentere hvorfor du ønsker å vinne. Det eneste kriteriet er at du er over 18 år, og at transport til julebordet blir tatt ansvar for selv. Vinneren trekkes allerede 23. november på Stylista sine nettsider. Lykke til, håper dere har lyst til å bli med ♥

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Vinn julebord med venninnegjengen

 • SÅ utrolig gøy! 🙂

 • Jeg har superlyst til å vinne dette. Jeg jobber hver eneste dag i desember og har dette året ikke mulighet til å bli med på julebord med “jentegjengen”. Så hadde vært utrolig gøy og deilig å vinne.

 • Kristine

  For en utrolig gøy og koselig konkurranse! Du er så skjønn som ønsker å gi oss mulighet til å møte deg! Det setter nok mange, inkludert meg selv, stor pris på 🙂 Takk!
  Meen.. Jeg falt pladask(!) for den flotte jumpsuiten i dette innlegget, men til min stor fortvilelse er den utsolgt i str. Small, som jeg vanligvis bruker.. Er stoffet/passformen på denne slik at det muligens går ant å gå ned en størrelse, tror du..?

  • Eirin Kristiansen

   Hei Kristine! Guess it’s your lucky day – denne er stor i størrelsen, jeg måtte gå for XS :O Og jeg er IKKE en XS.. Hehe

Comments are closed.

Translate