Innlegget inneholder produktplassering

Slik styler jeg håret mitt

Let’s talk about hair today

Denne fredagen tenkte jeg å dele mine hårrutiner med dere, da dette er et gjentagende spørsmål i kommentarfeltet. Jeg har den samme faste rutinen hver eneste dag, og selv om den er veldig enkel er det likevel noen små triks som er viktig for at jeg skal være fornøyd med frisyren. Jeg har av natur ikke så mye volum da håret mitt er nokså glatt, så det ønsker jeg å skape med styling. Slik styler jeg håret mitt steg for steg til hverdags;

Slik styler jeg håret mitt

1 – 2 – 3 – 4 – 5

 1. Jeg starter med å vaske håret med sjampo og balsam. Jeg liker best håret mitt når det er nyvasket! Jeg tar aldri balsam lengre opp enn til ørene, da jeg føler at håret blir flatt og glatt om jeg bruker det i hele håret. Shoot me if i’m wrong! (Sjampo og Balsam fra Sunsilk er produktplassering)

2. Etter at håret er vasket påfører jeg varmebeskytter fra Bamboo. Den heter Anti Thermal Protectant Spray og har vært min favoritt i årevis. Den demper frizz og hindrer at håret blir statisk. Det er nesten litt krise om jeg går tom eller har glemt produktet på reise, spesielt om vinteren!

3. Siste steg med produkter er Bumble and Bumble Texture Creme. Denne fikk jeg fingrene i da jeg var hos frisørsalongen Gevir og har brukt den fast siden. Håret får volum, tekstur og en matt finish! Det blir rett og slett litt lettere å jobbe med og ser messy ut på en fin måte.

4. Neste steg er å føne håret 100% tørt mens det enda er vått slik at jeg selv kan bestemme hvordan håret skal legge seg. Jeg føner alltid håret med hodet vendt ned mot gulvet slik at røttene får seg et løft. Om jeg ikke gjør dette ordentlig blir det krise-flatt! Viktig punkt, med andre ord.

5. Til slutt retter jeg håret med den fantastiske rettetangen fra Cloud Nine. Håret blir rett uten at det blir flatt, og det holder seg slik resten av dagen. Jeg har hatt denne i mange år.. Visste dere at det var mannen som sto bak GHD som utviklet Cloud Nine? Jeg våger å påstå at denne er bedre!

Slik styler jeg håret mitt

Har du noen stylingtips du har lyst til å dele?


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Slik styler jeg håret mitt

 • Iris
  Hei Eirin!
  Takk for et kjekt innlegg:0)
  Jeg lurer bare på hvor man får tak i den varmebeskyttende sprayen fra Bamboo?:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Iris! Jeg hamstrer den hos Rickys i New York. Usikker på hvor du får tak i den i Norge, føler alle har sluttet å selge den. Krise 🙁

 • Eirin
  Har du link til varmebeskytteren?:-)

 • Oda W.H
  Hei! Hvor kjøper du Bumble and Bumble Texture Creme du bruker i håret etter vask? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Den kan du kjøpe hos Gevir sine frisørsalonger i Oslo. Ellers må jeg si at jeg er litt usikker 🙁

 • Julie
  Ser de selger varmebeskytteren BAMBOO SMOOTH på eleven. Her er det link : http://eleven.no/alterna-bamboo-smooth-anti-breakage-thermal-protectant-spray-19801.html
  :))

 • Matilda
  Where is the jacket from? 🙂 So lovely

 • Marte
  Hei! Jeg lurer på om du kan fortelle om hvilken type hårfarge/striper du har tatt hos din mor? Vil veldig gjerne ha noe av det samme som deg, da du ble superfin med det 🙂 Klem

 • Christina
  Hei Eirin! Det er mulig jeg tar feil, men kan det stemme at varmebeskytteren fra Bamboo egentlig er av merket Alterna Bamboo? Kom nemlig over denne i sverige, men under merket Alterna Bamboo, og da jeg googlet det på nettet var den mye lettere å finne her også! Uansett er jeg frelst, elsker produktet. God helg til deg

 • En rundbørste er også fantastisk å føne håret med for volum ??

 • Astrid
  Hei! 🙂 Hvor er buksa fra? 🙂

 • Liker den litt mørke og sofistikert stilen du kjører ??

 • Ida
  Hei! lurer på hvilken shampo og balsam du bruker til vanlig, om det ikke er sunsilk?

 • Ellen
  Hei! Vasker du håret ditt hver dag? Blir det ikke veldig fort fett da? Klem Ellen

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ellen! Vasker det ca. annenhver dag 🙂 Klem

Comments are closed.