I n t e r i o rI n t e r i o rI n t e r i o r

Jeg er ikke så glad i mye dill-dall på interiørfronten. Når jeg først skal dekorere liker jeg å holde meg til magasiner, stearinlys og gjerne en grønn plante. Det er ikke stort mer som skal til for å gjøre hjemmet inspirerende og koselig! Lettere å holde rent og ryddig er det også. I dag er det den store vaskedagen hos meg, og om litt skal jeg svinge moppen å klargjøre leiligheten til helgen. Om jeg har lyst er en helt annen ting, men det må til… Ingenting er som å legge hode på puten og vite at alt er strøkent! Enda bedre er det å våkne neste morgen til lukten av rent, og det eneste jeg trenger å løfte en finger for er morgenkaffe og HELG! Okei da, jobb først – så helg. Men jeg lever lenge på tanken! Ønsker dere en fin kveld ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “I n t e r i o r

 • vibeke
  Hei fine Eirin! Elsker bloggen din!!! Kan du fortelle litt om hvordan du fikk tak i leilighet i New York og hvor mye penger du brukte ca både på leiligheten og generelt? Har så lyst til å reise, men sitter litt langt inne pga vet ikke hvordan, om det er vanskelig hvis man er alene osv..
  Håper på svar <3

 • Såå lurt og enkelt. Ikke minst stilrent og fint. Stor klem <3

 • Haha, ser et bryllupsblad der jo! Er ikke den eneste som liker slikt…

 • Lise
  Hei Eirin 🙂 elsker bloggen din bare så det er sagt. Jeg lurte bare på hvilket kamera du bruker når du tar antreksbilder? Og hvilken linse. Blir så fin blurry bakgrunn.

 • Hei Eirin! Elsker stilen din, såå vakker.
  Ikke minst elsker jeg kameraet du bruker, det gir så fine bilder. Jeg har et spørsmål ang kameraet, om du enda er i samarbeid med Olympus, hadde det vært mulig om du kunne fikset en rabattkode slik som du hadde rundt konfirmasjonstiden? Jeg skal på en «jorden rundt reise» til våren, og skulle så gjerne hatt meg et nytt kamera, og noen prosenter hadde hjulpet på for en som sparer til tur. Skjønner at det er mye å be om, så forventer ingenting 🙂 ha en veldig fin fredag og håper du får en strålende helg! <3

 • Frida
  Hei!
  Jeg har tenkt å prøve tarmskyllingen du gjorde tidligere! Så jeg lure på nøyaktig hvordan du gjorde det?

  God helg:)

 • Så mye fint <3

 • M
  Heisann, jeg lurte på om du angrer på kjøpet av leiligheten på Bjorøy? Jeg bare tenkte på at det ser ut som du har det så utrolig koselig og fint i byen nå, og ser ut som du virkelig har funnet deg til rette 🙂

 • Ingrid Jacobsen
  Hei!
  Har helt hang-up på marmor for tiden! Hvor er marmor-fatet og bordet (?) fra? nydelig!

Comments are closed.