Innlegg i samarbeid med Neutrogena

Beskytt hendene i vinter

.. Med Norwegian Formula

Når kulden sniker på merkes det godt på huden. Vi er flinke til å beskytte ansiktet vårt med kremer og masker, men hendene blir rett og slett glemt litt bort. Jeg personlig har blitt litt ekstra oppmerksom på dette i år da det var en som fortalte meg at om jeg ikke var flink til å ta vare på hendene mine ville de fortere eldes. Det vil jeg selvfølgelig forebygge så godt jeg kan, og i vinter gjør jeg det med Neutrogena sin Norwegian Formula. 

Beskytt hendene i vinter

Som jeg nevnte tidligere i høst så sliter jeg veldig med tørre hender på vinterstid. Det virker som om de ikke tar til seg den fukten jeg tilfører, og blir tørre og såre kort tid etter at jeg har påført håndkrem. Jeg har virkelig lagt min elsk på Norwegian Formula og kan med hånden på hjertet si at dette er den beste håndkremen jeg noen gang har hatt. Den gir umiddelbar lindring og tilfører fukt i 24 timer. Med 40% innhold av Glycerin skiller denne seg ut fordi Glycerin har den evnen at den “låser” fuktighet til huden slik at fukt ikke bare forsvinner inn i huden uten å faktisk gjøre noe positivt for oss. Det positive med ingrediensen er at de aller fleste tåler den, og det er svært få som merker irritasjon eller reagerer på noen som helst måte.

Beskytt hendene i vinter

Denne sesongen har håndkremen fått et limited-edition design og jeg må si at jeg liker det veldig godt. Det gir meg en skikkelig norsk vinterfølelse, og jeg ser for meg at denne ikke bare blir et fast inventar i vesken, men også i tursekken når skisesongen er i gang. Jeg gav blant annet en håndkrem med farsdagspresangen til pappa på søndag, og i dag tikket det inn en melding om at den gjorde nytte for han også. Det var hyggelig. Hvis dere ønsker å prøve ut håndkremen selv, så kan dere få kjøpt den hos Boots, Apotek1 og Vita. Prisen ligger da på mellom 69-75 kr.

Beskytt hendene i vinter

· Konkurranse ·

Jeg får lov til å dele ut håndkremen til fem av dere snille lesere. Høres ikke det fint ut? Alt dere trenger å gjøre er og legge igjen en liten kommentar om hvorfor dere ønsker å vinne den. Vinnerne vil bli kontakt per mail når de er trukket. I mellomtiden kan jeg gi dere et tips om å være flinke til å bruke hansker nå på vinterstid for å beskytte hendene deres. Smør gjerne på et lag håndkrem før de sklir inn i hansken – da virker den ekstra pleiende ♥

Previous Post
Next Post

112 thoughts on “Beskytt hendene i vinter

 • Kristin r
  Åh, det hadde vært perfekt å vinne håndkrem nå på denne årstiden! Har akkurat begynt å jobbe på sykehus, og det merkes på hendene for å si det sånn. Vasker og spriter hendene før og etter hver eneste pasient.. Attpåtil bor jeg i kalde Trøndelag. Har jo også lyst til å ha den jobben jeg har i sikkert 40-50 år til, så ikke dumt å forebygge litt! Sprukne hender er jo lite pent, og ikke minst lite behagelig å bli tatt på av for en skrøpelig pasient.

 • Anette
  Hei flotte Eirin! Enda et inspirerende innlegg med en godt tips fra deg! Elsker disse tipsene du kommer med, og har aldri følelsen av at du er kjøpt og betalt. Får alltid en så god følelse av bildene dine! Jeg kunne gjerne ha tenkt meg en slik håndkrem, da jeg også får veldig tørre hender vinterstid og har enda ikke funnet en som oppfyller alle kravene mine- den skal være fet, men ikke slik at den lager merker på mobil og pc, trekke raskt inn i huden uten å bli klissete, og gjerne også lukte litt godt. Kanskje denne fra Neutrogena er den jeg leter etter? 🙂
  Ha en fortsatt fin dag! Klemmer til deg

 • Benedicte
  Så fantastisk produkt! Hadde virkelig trengt det ettersom hendene er mye tørrere enn de var før. Jeg hadde en år i militæret som tørket ut hendene tydeligvis og det er verken vakkert eller behagelig…hvis denne kremen fungerer er den gull verdt! 😀

 • Ingrid Marie
  Jeg vil gjerne vinne! Jeg sliter med eksem og sensitiv hud, og er alltid på jakt etter gode kremer, kanskje denne kunne vært noe 🙂

 • marie
  ååå! denne vil jeg prøve 😀 har lett lenge etter en god fuktighetsgivende håndkrem! jobber på sykehus og med mye håndvask og antibac-bruk blir hendene tørre som fy. spesieeelt nå på vinteren, så denne hadde gjort seg 🙂

 • Line
  Hvor er hanskene kjøpt fra? 🙂 ME like!

 • Maren
  Hei Eirin! Jeg har i mange år slitt med atopisk eksem, og dette pleier å bli spesielt ille på høsten og vinteren. Har prøvd ut det meste av kremer og div som er på markedet, og har naturligvis lagt ned en god del penger i dette. Har derimot enda ikke funnet en «favoritt», men har veldig lyst til å prøve ut denne kremen! 😀

 • Johanne
  Jeg ønsker og vinne fordi jeg også, rett og slett, plages med tørre hender om vinteren! Og jeg er på jakt etter god håndkrem som virkelig gjør det den skal, så da hadde det jo vært supert om jeg hadde vunnet denne konkurransen, for å se om dette er «the one», hehe 😀

 • Helene Alvestad
  Hei- super konkurranse!:-)
  Selv er jeg utrolig dårlig til å ta vare på hendene mine og jeg har arvet de gamle hendene til min farfar (haha høres helt rart ut, men er fakta) ? Jeg blir veldig fort tørr og sprekker på denne tiden av året, så dette hadde vært en super gave ?

 • Henriette
  Jeg vil gjerne vinne en så fin håndkrem 🙂 Jeg er på utveksling nå og sliter med å finne gode hudpleieprodukter her som vi ikke har i Norge. Jeg er som deg og får ekstremt tørre hender på vinterstid. Sprekker og sår på hendene så fort man går ut døra er ikke særlig behagelig og heller ikke veldig fint. Jeg har enda til gode å finne den perfekte håndkremen som fukter mer en 1 time – maybe this is the one!

 • Jeg sliter veldig med atopisk eksem på hendene på vinterstid! Jeg har prøvd utallige håndkremer, men enda ikke funnet en som holder hendene mine fuktig! Denne vil jeg gjerne teste 🙂

 • Jenny
  Det hadde vært midt i blinken å vunnet! Jeg har aldri slitt med hendene før nå som jeg har begynt å jobbe på sykehjem. Vi vasker og spriter hendene veldig ofte og det merkes. Knokene er kjempe tørre og sprekker opp. Hender også det går så langt at det blir sår som blør. Jeg savner de bløte hendene jeg en gang hadde. 🙂

 • Beate
  Hadde vært gøy å vinne! Jeg sliter veldig med tørre hender på vinteren selv, og i tillegg reagerer jeg på de fleste kremer, noe som bare gjør de enda tørrere. Fortsett den gode jobben du gjør med bloggen, alltid hyggelig å titte innom 🙂

 • Jeg vil gjerne vinne, på samme grunnlag som mange andre, at hendene mine ikke er så glad i vinterkulden! Jeg har virkelig begynt å merke det allerede, og føler jeg smører inn hendene mine 100 ganger for dagen, uten at det hjelper. Det har sikkert noe med å gjøre at jeg ikke har funnet den rette kremen for mine hender. Kanskje dette er den jeg har letet etter? 🙂 Har i allefall VELDIG lyst til å teste den ut 😀 Ha en strålende fin dag, flotte deg! Klem 🙂

 • Charlotte
  Hei, jeg vil gjerne fordi hendene mine blir så innmari tørre om høsten/vinteren/våren. Jeg prøver å være flink til å bruke håndkrem og har det alltid med i vesken + at det ligger tuber på rommet og badene hjemme:) Det lukter jo så godt, og jeg elsker å prøve nye kremer med nye lukter!

 • Karoline
  Hei Eirin! Jeg ønsker gjerne å vinne da jeg plages av hender med svært tynn hud. De er lett utsatt for alt av nordisk vær. Veldig upraktisk når jeg en person som er mye ute med hund som trenger godt med aktivitet haha
  Tilbake til saken: Jeg har ennå ikke funnet et produkt som funker godt nok for meg. Jeg håper derfor Norwgian Formula er det endelige!

 • Kaja
  Har så utrolig lyst på en slik håndkrem. Om vinteren blir huden på hendene full av utslett fordi de er så tørre. I tillegg har jeg nå begynt å jobbe i barnehage og jeg må derfor vaske og sprite hendene hele tiden. Dette gjør ikke akkurat utslettet på hendene noe bedre. Har ikke funnet en håndkrem som er særlig god enda så har veldig lyst til å teste denne! 🙂

 • Caroline
  Hei! Ønsker gjerne å vinne kremen, ikke til meg selv men min samboer. Han er lærling i industrien og har derfor alltid såre og tørre hender. Tuben var så enkel og «ujålete» så denne tror jeg han hadde brukt ofte uten å følt seg som en mini-Jan-Thomas, hehe 🙂 Jeg er stor fan av din blogg og må innom flere ganger daglig for å lese hva du skriver. Klem fra Caroline!

 • Louise
  Hei! Jeg sliter med eksem og tørre hender, spesielt nå når det blir kaldere. Er alltid på jakt etter gode håndkremer, og har veldig lyst til å prøve ut denne!☺️

  Klem

 • Eirin
  Hvor er lua fra?:-)

 • Anonym
  Åh denne kremen hadde vært perfekt å vinne! Jeg bruker håndkrem døgnet rundt, hater virkelig å ha tørre hender. Du finner ikke en eneste veske hos meg som ikke inneholder en krem. Vennene mine sier til og med at de vurderer å legge meg inn på avrusning, fra håndkrem..hehe det sier litt om hvor mye jeg elsker å ha myke hender!

 • Camilla Sundet Dreier
  Hei, Eirin! 🙂 Elsker bloggen din, du er utrolig inspirerende! Jeg vil gjerne vinne en håndkrem, fordi jeg har prøvd den før da jeg jobbet i apotek 1 og jeg vet at den er knallgod! Jeg har alltid slitt med utrolig tørre hender om vinteren, og i min nye jobb som innebærer mye bæring og slitasje på hendene, har jeg merket at de har blitt enda mer sensitive. Det hadde vært kjempegøy å vinne, med tanke på at jeg aldri noen gang har vunnet en konkurranse, til tross for at jeg har meldt meg på maange 😀

 • Andrea Johanne
  Ååh, jeg vil gjerne vinne fordi jeg sliter veeldig med tørre hender på høsten/vinteren. Det blir så ille at huden sprekker og jeg får åpne sår, i tillegg klør tør hud veldig! Jeg jobber også i butikk, og det ser ikke pent ut med masse åpne sår når man skal hjelpe kunder.. Håper jeg vinner ?

 • Jeg vil VELDIG gjerne vinne! Jeg har alltid tørre hender på vinteren, og jeg har prøvd alle slags kremer 🙁

 • Så gøy med konkurranse. Jeg kunne likt å ha vunnet fordi jeg alltid har problemer med tørre og sprukne hender om vinteren. Jeg har alltid med meg håndkrem i håndvesken, men nå er jeg snart tom. Har begynt i jobb hos Mester Grønn og der jobber jeg mye i vann hele dagen, så hadde vært fint å kunne pleie seg i slutten av en lang arbeidsdag. Lykke til alle sammen! 😀

 • ...
  Har veldig lyst til å vinne en av disse håndkremene, slik at jeg kan gi en av disse til min mor. Hun har det siste halve året vært gjennom en cellegiftbehandling etter at hun fikk kreft i sommer, men nå i slutten av november er hun ferdig. Jeg tenkte da det ville vært fint om jeg kunne gitt henne en liten gave hun kommer til å få bruk for i vinter, etter flere måneder innendørs.

 • Vivian
  Hei!
  Har hørt så mye positivt om den kremen og har veldig lyst til å prøve den ut!
  Sliter veldig med tørre hender og eksem, så hadde vært fantastisk å fått litt mykere hender nå når den kalde timen nærmer seg…
  Så gøy med en sånn konkurranse, elsker bloggen din!:-)

 • Helene Granlund
  Vil gjerne vinne ☺️

 • Julie
  Veldig lyst til å prøve denne håndkremen!! Har selv ikke funnet noen håndkrem jeg virkelig synes er bra og som holder på fuktigheten, og ettersom du er så fornøyd med denne, tror jeg det hadde passet perfekt! 🙂

 • Jeg er stadig så tørr på hendene og er alltid på søken etter gode fuktighetskremer – så jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet <3 Håper du har en fin dag 🙂 Klem!

 • Malin
  Hei!
  Jeg ønsker virkelig å prøve denne, da jeg bruker å bli så tørr på hendene når høsten og vinteren kommer snikende. Hunden blir hvit og bare jeg kommer borti eller skraper meg begynner jeg å blø (spesielt mellom tommel og pekefinger og over knoklene). Har prøvd flere produkter, men føler ikke noe av det jeg har prøvd funker. Ha en fin dag videre Eirin 🙂

 • Marita Storbukås Lohne
  Får veldig tørre hender både høst og vinter.. Har prøvd den håndkremen før og syns den funket veldih bra! 🙂 Dessverre kjøper jeg ofte heller andre som passer bedre til studentøkonomien om dagen.. Så hadde vært supert å vinne ein!

 • Tora
  Hadde vært fantastisk med hudkrem! Imorgen 11november opererer jeg begge leggene og blir hoppende på krykker i et par uker, og sånt blir man tørre på hendene av!
  klem

 • Karoline
  Hei!
  Elsker bloggen din! Inspirerende og ærlig! ? Jeg sliter med det samme som deg, veldig tørre hender, så en krem hadde vært perfekt å vinne på denne tiden av året ?

 • Jannicke
  Heihei, er det lov å spørre hvor du har kjøpt den tiffany tingen fra? Bestilte du den over nettet? 🙂

 • Silje
  Ahh, den hørtes god ut, og så ikke minst stilig ut. Jeg vil gjerne vinne så jeg kan gi den i gave til mamma, for hun sliter sånn med tørre hender på vinteren og jeg vet hun ville satt veldig pris på en god håndkrem.
  Jeg er ikke så flink til å kommentere på bloggen din, men jeg må bare få sagt at bloggen din er en av favorittene. Så mye inspirasjon, og fine bilder! Og du sminker deg så utrolig fint, du får så fin glød. Håper du fortsetter lenge til, og får en super tirsdag 🙂

 • Malin Josefine
  Jeg vil vinne! Sliter alltid med tørre hender på vinteren, og er utrolig glad i slike kremer 🙂 Du er utrolig inspirerende, og en gledesspreder uten like.
  Varm klem

 • Pia Maria
  Jeg har også alltid veldig tørre hender IG er helt avhending av håndkrem.. Den hørtes veldig deilig ut og det er alltid morsomt å prøve nye merker 🙂

 • Hanne
  Åh å vinne denne kremen hadde vært perfekt for meg! Jobber som frisørlærling, og står jo store deler av dagen i vasken og får på meg utallige ting huden min blir tørr og sår av. Sliter spesielt med tørr hud nå som vinteren kommer også så det hadde vært perfekt 🙂

 • Elin Marie
  Hei Eirin,

  Jeg vil vinne:D Jeg blir veldig tørre på hendene om høsten/vinteren.
  Jeg har brukt noe annet i høst, men merker jeg trenger en litt fetere håndkrem- så kanskje denne er perfekt 🙂

 • Jenny
  Jeg har lyst til å vinne fordi jeg er ute mange timer hver dag! Trening og sykling til og fra skolen gjør at hendene mine er tørre pga kulden! 🙂

 • Astrid
  Jeg har aldri slitt med tørre og spukne hender før jeg startet i hjemmetjenesten. Der bruker vi ofte sprit, i tillegg til at vi bruker hansker som gjør at hendene blir klamme. Når jeg kommer ut føles hendene med en gang sår og tørr. I tillegg så er Trondheim kjent for sin kalde og sure luft som er med på å bidra til tørre og sprukne hender.

  Stå på videre med ditt gode arbeid. Synes at du har løftet deg siden sommeren da jeg fant bloggen din litt ensidig. I tillegg så elsker jeg videoene du og Cathrine lager sammen. Ler meg ihjel ? Ha en fin dag videre ?

 • Ingvild
  Gjerne! Bruker alltid håndkrem om høsten og vinteren, for hendene mine tørker alltid ut…

 • Maj Britt
  Enkelt og greit fordi jeg slitter med tørre hender som sprekker opp rundt neglene på vinteren, og har enda ikke funnet en god nok krem da jeg er student og ikke har råd til å teste ut så mange forskjellige 😀

 • Marlene
  Hadde vært helt fantastisk med en håndkrem som gir ordentlig med pleie og fuktighet, sliter med dette hver vinter, og det fører alltid til at jeg får eksem til slutt. Har lenge lett etter en god en, og hadde vært veldig gøy å teste denne etter som jeg fikk et veldig positivt inntrykk! 🙂

 • Hanna Sandsdalen
  Ååh, hadde vært supert å vinne, da jeg sliter med ekstremt vintereksem på hendene og underarmene. Er helt avhengig av gode kremer. Om natten sover jeg med et tykt lag handkrem, og tar på meg bomullshansker. Prøver også jevnt gjennom dagen. Må det for å ikke få for store sprekker og sår.

  Så hadde vært helt supert å vinne? krysser fingrene?

  Forresten, digger bloggen din, og du virker som ei flott jente?

 • Viktoria
  Åh, det hadde vært skikkelig fint å vinne den! Håndkrem er helt ærlig noe jeg aldri orker å kjøpe, og der er kjempedumt, fordi jeg sliter også meg kjempetørre hender store deler av året. Huden blir kjempestram og flasser av, og det som kanskje er mest irriterende er at huden begynner å «flise seg opp» rundt neglene, så jeg får dype og vonde sår hver vinter:( Har fått håndkremer av min mamma før, men det er ingen som fungerer på meg. Enten så får jeg ikke nok fuktighet, eller så trekker ikke kremen godt nok inn, noe som er kjipt når jeg er på skolen og jobber hver dag, og får masse krem på blyantene og macen min. Og da blir det sånn at jeg heller dropper håndkrem, og det er jo kjempedumt! Æh, dette ble en lang kommentar haha, men det hadde vært veldig koselig å vinne en håndkrem, fordi det trenger jeg virkelig. Ha en fortsatt fin dag, fine du<3

 • Malin
  Hei! skulle gjerne ønske å vunnet en håndkrem. Er virkelig avhengig av en god håndkrem no når det blir kaldere. Hadde vært utrolig koselig! No i eksamensperioden hadde det vært ekstra kjekt med en liten gave.

  Mvh Malin Juvik

 • Anne
  Godt tips! Jeg ønsker å vinne da jeg også må ha en håndkrem overalt… i bilen, på jobb etc. Krise å ikke ha håndkrem når man trenger det, rett og slett!

  Hvor er forresten vesken og hanskene fra? Lekkert smekkert! 😉

 • Martine Akselsen
  Så bra at du kommer med en slik anbefaling!

  Jeg sliter med tørre hender ikke bare på vinteren, men året rundt. Dette er noe jeg lenge har irritert meg over, og det virker ikke som om noen av fuktighetskremene er gode nok. Dette virket som en veldig bra krem, perfekt for det norske klimaet, og det hadde vært en liten opptur i eksamensstresset hvis jeg hadde vunnet 🙂

  Hilsen Martine

 • Birgitte
  Hei! Jeg har veldig tørre hender, og det merkes spesielt godt på denne årstiden. Jeg har aldri funnet en håndkrem som jeg har vært 100% fornøyd med! Hadde derfor vært perfekt å fått testet ut denne. Jeg pleier forresten aldri å kommentere blogger, men siden jeg først gjør det nå kan jeg jo like greit slenge med at jeg er veldig glad i å lese bloggen din. Du er så flink til å skrive, og du inspirerer meg ofte!

 • Marie
  Er helt avhengig av håndkrem og bruker det hele tiden, dermed går det fort tomt så litt påfyll hadde ikke vært dumt 🙂

 • Malin
  Hei Eirin!
  Jeg ønsker å teste ut håndkremen fordi jeg sliter veldig med at hunden tørker ut i vinterhalvvåret, og hendene er intet unntak. Det ville vært veldig fint å prøve ut produktet før jeg eventuelt kjøper det 🙂

 • Martine
  Er helt avhengig av håndkrem, men har ikke prøvd denne. Hadde vært fint å prøve denne 🙂

 • Thyra
  Har meget tørr hud ellers, og om vinteren er det helt forferdelig! Går en del på ski o.l og da hadde en god håndkrem vært perfekt å ha i tursekken!

 • Ella Bontenbal
  Hei skjønne Eirin! Tusen takk for at du inspirerer meg hver dag, og at du lyser opp den ellers litt kjedelige hverdagen et par ganger om dagen. Det er så godt å sette seg ned etter en slitsom dag – eller på morgenkvisten for den saks skyld, og kose meg med litt antrekksinspirasjon og gode tips fra deg <3

  For et nydelig design på håndkremen! Jeg ønsker meg den fordi jeg har helt knusktørre hender nå når kulden kommer, og da virker jo denne perfekt! Jeg sliter også med å finne en håndkrem som faktisk holder hendene fuktige og myke, og jeg avskyr og gå med tørre hender. Jeg føler meg faktisk ikke vel i det hele tatt da. Har tenkt til å prøve ut denne uansett, men å få den tilsendt av min favorittblogger hadde jo absolutt ikke skadet, hihihi
  Klem

 • Sandra
  Hei, Eirin!
  Jeg sliter med akkurat det samme som deg, veldig tørre hender på vinteren! Ønsker derfor veldig gjerne å vinne kremen<3
  klem klem<3

 • Kamilla
  Håndkrem er noe jeg er avhengig av! Jobber i blomsterbutikk og er mye våt på hendene, dessuten har jeg generelt hender som blir veldig for tørre og begynner å flasse og blir såre. God håndkrem takker heg ikke nei til 🙂

 • Emilie
  Du har en superfin blogg som jeg sjekker flere ganger i uken for inspirasjon! Sliter også med tørre hender og har ennå ikke funnet min favoritt, kanskje denne gjør susen?;) Ha en flott kveld!

 • Ina
  Hei hei?
  Har som alle andre her tørre og sprukne vinterhender? (vi snakker blod altså) Ønsker veldig gjerne å vinne denne!

 • Caroline
  Denne brukte jeg alltid da jeg var yngre, men har av en eller annen grunn glemt at den finnes? Jeg blir alltid så utrolig tørr på hendene når det blir kaldere i luften, og må smøre meg med håndkrem hele tiden. Dessverre er det ikke gode håndkremer jeg prioriterer å bruke pengene mine på, så det hadde vært ganske greit med noe ordentlige greier!

 • Marthine
  Hadde vært sinnsykt fint med en god håndkrem til vinteren. Har eksem og sliter med å holde fuktighet. Hendene er spesielt utsatt om vinteren, og blir tørre av vasking av hender og den tørre vinterlufta..:S. Hadde vært gøy å vinne håndkrem<3 klem

 • Marthine
  Forresten! Hvor er luen på bildene fra, Eirin? Var sykt søt?

 • Marianne Eriksen
  Jobber på kjøkken, så må vaske hendene veldig mange ganger i løpet av dagen og det blir man så tørr av at huden sprekker. Håndkrem er alfa omega da, spessielt en god en 🙂

 • Gabriella
  Hvor er luen og vesken fra? ?

 • Linn
  Jeg ønsker å vinne den til min mamma da hun sliter med tørre hender og eksem. Hvis jeg er så heldig at du gir den til meg, gir jeg den videre. Å gi er en god følelse. 🙂

 • Heidi Gundersen
  Jeg er ikke noe flink til å pleie hendene! Trenger en skikkelig god håndkrem da jeg ikke har det.. Designet var ekstremt søtt også da, og det er jo et pluss 🙂

 • Vera Celine Simonsen
  Hei Eirin!
  Jeg ønsker meg denne håndkremen fordi jeg tar utdanning som gullsmed og må hele tiden vaske hender da jeg jobber med ulike kjemiske stoffer og bruker mye hendene. For øyeblikket sitter jeg med sprukken hud på den ene fingeren og tørre hender. Da lommeboka ikke er så full for tiden, hadde det vært kjempefint med gratis håndkrem! 🙂

 • Ingvild
  Det hadde vært perfekt å vinne denne håndkremen! Jeg jobber på McDonald’s, hvor jeg vasker meg på hendene hele tiden. Er ofte mye å gjøre, så rekker dessverre ikke alltid å tørke helt før jeg må jobbe videre. I tillegg er jeg for tiden i praksis i forbindelse med studiet, hvor jeg jobber på sjukehus. Her blir det også vasking og spriting hele tiden. Jeg trenger sårt (bokstavelig talt) hjelp til å ta vare på hendene mine i vinter!

 • Ingrid Marie
  Åh, jeg får også veldig fort tørre hender nå i vinterkulden. Bruker hansker, men det gjør ikke helt utslaget allikevel. Har prøvd denne tidligere og vet at den er god 🙂 kan gjerne tenke meg å vinne!

 • Amalie
  Jeg sliter veldig med tørre og såre hender på vinteren! Har prøvd mange håndkremer, men ender alltid opp med tørre og såre hender som sprekker opp (og begynner å blø på knokene..) :/ Ikke særlig fint (eller behagelig), akkurat. Kanskje denne kan være redningen! 🙂 Har lyst til å prøve i hvert fall, absolutt verdt et forsøk! 🙂

 • Veronica
  Å, så morsomt med konkurranse! Har som regel ikke så stor vinnerlykke, men kjører på for det 😉
  Nå som det nærmer seg vinterstider sier jeg selv ikke nei takk til en ny håndkrem, ettersom dette er den tiden av året huden gjennomgår mest. Selv er jeg absoult avhengig av masse kremer grunnet veldig tørr hud, hvor spesielt lepomaden og håndkremen er med meg OVER ALT. Hender, lepper og tørre områder i ansiktet mitt har lett for å flake seg eller sprekke opp, noe som ofte er veldig irriterende og vondt. Håper på å en dag finne en vidunderkrem som skal løse alle mine problemer. Kanskje nettopp denne er den rette for meg, hvem vet? 🙂

 • Helene
  Hei! Jeg skulle gjerne likt å vinne denne håndkremen fordi jeg har hender som er ekstra sensitive for ytre påkjenning. Om jeg ikke smørrer meg med håndkrem mange ganger om dagen og sover med bambus hansker og veldig tykk håndkrem om nettene får jeg dype sprekker / kutt på fingertuppene mine og det hemmer meg i dagliglivet mitt. Så nå når vi går vinteren i møte blir nok behovet for en god håndkrem enda større enn det var i sommer. Jeg har altså et ekstremt høyt forbruk av håndkrem, kan bruke opp 300 ml på 2 uker for å holde huden min i sjakk. Hadde vært fantastisk å vinne en håndkrem 🙂

 • bell
  Så flott konkurranse! Som sykepleier i helsevesenet, og som nybakt mamma (<3), er hendene mine vant til å få seg mange runder med desinfiserende sprit i løpet av en dag.. spriten tørker ut huden – så hendene mine er derfor helt avhengig av å bli tilsatt fuktighetsgivende krem!! Tommel opp for at størrelsen på produktet lett kan tas med i veska og/eller stellebagen:o)

 • Lisa
  Vil veldig gjerne vinne, enkelt og greit for at jeg som mange andre får fort veldig tørre hender når det er kaldt. Som student irriterer dette spesielt, så hadde vært greit å hatt en liten god håndkrem tilgjengelig! En god håndkrem kommer alltid godt med 🙂

 • Ida
  Åå her må jeg jo bare håpe jeg har lykken med meg! Jeg er så ofte tørr på hendene mine og det hadde vært helt supert å fått tilsendt en av disse håndkremene fra deg. Du er alltid så ærlig når du reklamerer for produkter og det gjør at jeg alltid har såå lyst på alt du tipser om, men det er vanskelig å unne seg alt. Om dagen jobber jeg med barn så jeg må vaske hendene hele tiden for å prøve å holde meg unna bakterier og sykdom, og det kombinert med den tørre kalde luften gjør at hendene mine skriker etter fuktighet. Jeg krysser fingrene og håper på å få tilsendt en herlig håndkrem <3 Stor klem til deg flotte Eirin. Du inspirerer meg hver eneste dag, og det er virkelig en hverdagsglede å klikke seg inn her på bloggen din. Jeg beundrer alt du har fått til

 • Malin
  Jeg har veldig mange forskjellige håndkremer. Sliter alltid med tørre hender om vinteren, særlig tørre neglebånd… En av mine favoritter er avéne cold cream som jeg bruker før jeg skal ut døren, som også har et høyt innhold av glycerin, så den er absolutt til å anbefale. Siden dette er en kulde krem legger det seg som et lag på hendene, men du blir ikke «fettete». Kunne absolutt tenkt meg å vinne denne, liker alltid å prøve nye håndkremer 🙂

 • Henrikke
  Jeg sliter veldig med tørr hud om vinteren, og det hadde vært fantastisk å prøve om denne hadde vært til hjelp! 😀

 • Helene
  Ja takk, veldig gjerne! Har i alle år slitt med eksem på hendene, noe som selvfølgelig blir mye verre når det blir kaldt. Stort pluss at det er en apotek vare, det er de eneste jeg kan bruke! 🙂

  Klem

 • Vårin
  Jeg vil gjerne vinne fordi huden på hendene mine alltid sprekker opp om vinteren, noe som blant annet skyldes at jeg er veldig dårlig til å smøre meg… Men denne så veldig god ut, så kanskje det gjør at jeg blir bedre, haha 🙂

 • Maren
  Jobber både i barnehage og butikk, og vasker hendene veldig ofte da det er stort smittefare i bhg stort sett hele tiden! Har vært SÅ tørr og sprukket til blods på hendene (både på knokene og oppå håndleddet) i over et år nå. Har prøvd flere håndkremer, men det vil bare ikke gi seg. Er også litt pinlig når jeg står i kassen i butikken med tørre og blodige hender, hehe..

  Ha en fin kveld!

 • Silje
  Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve denne ettersom jeg jobber i barnehage og hendene mine har blitt uttørket etter alt for mye anti-bac (avhengig) og alt for dårlig såpe som bare gjør hendene enda tørrere! Itillegg slitt med eksem om vinteren i flere år så denne ville vært perfeekt å prøve ut:)

 • Martine
  Åh, ja takk! Har veldig tørre hender og er avhengig av håndkrem.
  Er fattig student om dagen, og en ny håndkrem hadde vært utrolig deilig 🙂

 • Marte
  Ønsker å vinne siden eg slite med tørr hud og eksem no på hausten og vinteren. I tillegg har eg leita lenge etter en god handkrem uten å ha funne en eg liker, så hadde vore gøy å teste ut denne 🙂

 • Thea
  Med atopisk eksem og dermed ekstremt tørre hender, er dette midt i blinken for meg! Har prøvd «alt», men ingenting fungerer.. Men kanskje denne gjør nytten 🙂 ha en fin dag!

 • Margrete
  Denne skal jeg absolutt teste ut! I tillegg er det et stort pluss at den er så budsjettvennlig!! Hendene mine hadde absolutt trengt en skikkelig håndkrem. Jeg har enda ikke funnet en som gjør susen, så å få teste ut denne hadde vært supert! For det meste smører jeg bare hendene med senebetennelsesgel, da jeg har vært plaget med senebetennelse i begge hendene i flere måneder nå, og da er det lett å glemme fuktighetskremen. Nå som kulden er her er det ekstra viktig å tilføre huden fuktighet – særlig i ansiktet og på hendene. Denne hadde også en veldig praktisk størrelse! Så tusen takk for både påminnelsen og godt forslag, Eirin! Jeg setter veldig stor pris på det 🙂

 • Christine
  Det hadde vært helt supert å vinne håndkrem av deg! Først og fremst sliter jeg med akkurat samme problemet som deg om vinteren – hendene får liksom aldri nok fukt. Jeg jobber på sykehjem, og der blir hendene ekstra tørre av hyppig vask og desinfeksjonsmiddel. I tillegg blir håndkrem dyrt i lengden. Hver gang apoteket har 2 for 1-kampanje på håndkrem er jeg der, likevel blir det blir noen kroner etterhvert. Hadde blitt såå glad om jeg hadde vunnet!

  (Første gang jeg legger igjen en kommentar hos deg, så må bare legge til at jeg digger bloggen din, og den ligger øverst på bokmerkelista mi!)

 • Liv Nordengen
  Uuuæææ!! Jeg har trent masse ute uten hansker, som satsende langdistanseløper, noe som har ført til oftere frustrasjon over tørre og sprukne hender. Man merker at det begynner å bli vinter for å si det sånn(Selv med den hittil ganske så fraværende snøen…) En ny håndkrem hadde vært på sin plass, da jeg er opptatt av å ta vare på huden min. Dette er håndkremen moren min har brukt i alle år, jeg har skuvlånt den masse, og vet at Neutrogena er veldig veldig god!!

 • Trine
  Har en fantastisk samboer og pappa til en liten som sliter med veldig tørre hender på vinterstid. Det hadde vært kjekt å overraske han med en god krem som forhåpentligvis vil falle i smak hos han og:-)

 • Hedda
  Jeg ønsker å vinne, fordi hendene mine fortjener det. Rett og slett ?
  Ønsker deg en fin dag!

 • Lene
  Hei!

  Jeg ønsker å vinne denne håndkremen fordi jeg sliter med akkurat det samme (som de fleste andre her i landet). Jeg får i tillegg et salgs utslett, men kun på den ene hånden, som følger av kulden. Det klør litt, og jeg har prøvd alle kremene jeg har for å få det bort. Likevel er eneste løsning å vente til varmere tider, da forsvinner det av seg selv. Jeg hadde satt veldig pris på om jeg hadde fått lov å få prøve en av disse kremene, de ser og høres veldig gode ut!

  Ha en fin dag 🙂

 • Isabell
  Yndlings-kremmen min! Ønsker å vinne denne fordi jeg ikkje tåler parfyme i handkremmer, og denne er da midt i blinken. Super på tørre vinterhender 🙂

 • Anja
  Hei 🙂 Lurer på hvor veska er fra? Den var så fin!

 • Frida
  Denne vil jeg veldig gjerne vinne til moren min, fordi hun sliter så med tørre og sprukne hender nå på vinteren! 🙂

 • Mari
  Denne har jeg virkelig lyst til å prøve – jeg får såå tørre hender om vinteren!! I tillegg har jeg flyttet til Trondheim for å studere og regner med Trøndelag byr på en ordentlig kald norsk vinter 😉 jeg er glad i å gå på ski og skogstur og ville gjerne puttet denne i sekken !! + at jeg elsker designet – så perfekt til den norske vinteren ? Klem

 • Helene
  Denne håndkremen virker SÅ bra! Jeg sliter selv veldig med tørr hud på hendene, og allerede fra september/oktober begynner jeg å merke at det trengs ekstra fuktighet, i tillegg til at jeg får et slags utslett som klør. Finner ingen kremer som tar knekken på det, selv ikke «verdens beste» fra L’Occitane… Kanskje denne gjør det? 🙂 Tørre, såre og sprukne hender er i hvert fall ikke noe godt, det kan jeg skrive under på!

 • Synne
  Er på jakt etter den perfekte håndkrem siden jeg kasta alle mine gamle i frustrasjon over at de ikke trekker seg inn i huden fort nok. Hater å gå rundt med et klissete lag håndkrem og at alt «forsvinner» når jeg vasker hendene senere på dagen. Trekker denne seg raskt inn? 🙂 Hadde vært gøy å prøve!

 • Tiril
  Hei! Jeg har lyst å vinne denne, fordi etter jeg sliter veldig med tørr og sprukken hud nå om vinteren. Og at den er så liten og har plass både i veska, ranselen og jakkelomma.

 • Amalie Fenre
  Heisann, flotte du! Denne håndkremen kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve ut, da jeg jobber på vaskeri med vått tøy hver eneste dag. Jeg har veldig mange sår og sprekker i huden min nå, grunnet at jeg konstant jobber med fukt + at det er kjølig ute. Hendene mine kunne virkelig trengt litt bedre pleie, og jeg har ikke råd til å teste ut en drøss kremer.. Dessuten er kremene små, noe som gjør at jeg kan ha dem med meg i veska mi og smøre meg på bussen på vei til jobb, praktisk! Jeg drar hjemmefra 06:00 hver morgen og får aldri tid til å pleie meg selv før jeg må løpe til bussen. Bloggen din har forresten aldri vært mer inspirerende og jeg håper aldri du slutter med det! Stor klem fra meg <3

 • Silje
  Lurte på hvem «L» står for på armbåndet? 🙂

 • Oda
  Hei 🙂 Jeg kunne tenkt meg denne håndkremen, rett og slett fordi jeg sliter med tørre hender og har ikke funnet den perfekte håndkremen enda.. Klem

 • Anne Cecilie
  Ååååååå 😀 Det hadde jeg virkelig trengt! Blir alltid så tørr på hendene om vinteren. Elsker bloggen din btw! Er fast leser 🙂

 • Tuva
  Jeg ønsker meg denne veldig, rett og slett fordi dagene går til eksamenslesing. Dermed blir det veldig lite jobbing, som igjen fører til lav lønning. Så har dermed rett og slett ikke rom for å kjøpe noe annet enn mat, nå som julegavene må kjøpes. Håper jeg vinner!

 • Vilde
  Kunne gjerne tenkt meg en god krem til de alltid så tørre fingrene mine! Både jeg og hendene mine ville blitt glade 😀

 • Oda
  Hei på deg!
  Trenger sårt en god håndkrem ettersom hendene mine sprekker opp med en gang kulden setter inn. Det at designet er så flott skader jo heller ikke hihi
  Klem

 • Rikke Lund
  Hei Eirin!? Jeg ønsker veldig gjerne en slik håndkrem i og med at jeg har mye eksem og sensitiv hud på hendnene mine. Jeg har prøvd ALT og ingneting fungerer. Derfor håper jeg at jeg kan få en mulighet til å prøve Neutrogena sin Norwegian formula ?? Elsker filmene til deg og Cath! Du er helt nydelig

 • Linn
  HVOR er vaska di fra?

 • Julia
  Hei fine! Pleier som regel ikke prøve meg på slike konkurranser da jeg føler jeg blir en dråpe som forsvinner i havet. Men dette er noe jeg virkelig kunne trengt. Om høsten og vinteren blir jeg utrolig tørr på hendene, noe som fører til at jeg river og biter på huden rundt neglene, som igjen fører til stygge sør og betente fingre (utrolig ekkelt, jeg vet..) En god håndkrem er det eneste som har hjulpet meg mot nettopp dette, og jeg hadde en utrolig god jeg kjøpte i london i fjor, men den er nå oppbrukt, og jeg finner ikke noe tilsvarende her til lands.. Krysser fingrene for å ha lykken på min side for en gangs skyld!!

 • Kari
  Har faktiskt prøvd denne håndkremen tidligere, siden jeg fikk med en liten prøve i DET NYE. Ble veldig positivt overrasket, og har siden den gang bare vært to turer i byen, men glemt å kjøpe den. Jeg bor nemlig i bygda-Norge, der hvor vi verken har Apotek 1, Boots eller VITA 😀
  Veeeeldig stor fan av bloggen din forresten! Jeg er bare litt dårlig til å kommentere 🙂

 • Caroline
  hei, lurer på hvor lua er fra? den var utrolig fin!

Comments are closed.