Den vakreste årstidenDen vakreste årstidenDen vakreste årstidenDen vakreste årstiden

Jeans: Zara / Kåpe: Selected Femme / Genser: Gina Tricot / Boots: NLY / Veske: YSL

November. You sure are beautiful

Ingenting er som å ta en spasertur på kveldstid når bakken er dekket av fargerikt løv. På bare få dager har byen forandret seg til noe som kanskje må være det fineste jeg har både sett og opplevd i Bergen på lenge. Jeg innrømmer det, høsten stiller sterkt når det kommer til årets vakreste årstid. Lille Billy går helt bananas i høstløvet, og det er så morsomt å se på. Han har jo aldri opplevd høst før, så jeg kan tenke meg at det er spennende. Kan anbefale alle på det varmeste å ta en bytur, ens ærend for å nyte omgivelsene. Plukk med deg en kaffe, en god venninne og nyt omgivelsene!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Den vakreste årstiden

 • Maria
  Hej Eirin 🙂
  Jeg ville bare høre om du ikke bruger det LV halsbånd og snor som du købte til Billy i New York mere?
  Hvordan er det i kvalitet/holdbarhed?
  Vi får hvalp om 2 uger, og jeg lurer på om jeg selv skal have fingrene i noget lignende.
  Du ser knaldgodt ud! <3
  Hav en skøn uge.

 • Fantastiske bilder, og farger! Elsker høsten <3

 • nydelige bilder, som alltid!

 • Christina
  Fine høsten og fine deg! Må innrømme at høsten har vokst på meg etter at jeg ble noen år eldre, før synes jeg den var kjedelig da sommeren på en måte var over. Nå nyter jeg bare de vakre omgivelsene, og helt enig med deg i at høsten muligens er den fineste!

 • Så nydelige bilder <3 Elsker høsten! Men kjenner jeg begynner å glede meg til vinteren også, hver årstid har sin sjarm 🙂

 • Ingrid
  Hei Eirin❤️ Jeg lurer bare på hvilken rouge du bruker? Synes huden din er så fin og glødene❤️

 • Hei Eirin.
  Jeg lurer på noe jeg ikke har funnet svar på som jeg antar du kanskje vet.
  Jeg reiser til New York den 24 desember og jeg har hørt om disse turist båtene som kjører rundt manhatten, du ser skylinen og de tar deg med nærmere statue of liberty osv. Går disse båtene på vinteren i desember ? Eller er vannet helt fryst i is?
  Eventuelt har du vært med på denne turist attaksjonen, var det verdt tiden?
  Håper på svar:DD

 • åh, fine, fine du!

 • Nydelig høststemning <3

 • Connie
  Hvilken størrelse har du i alexander wang kåpen? 😀

 • Å, så utruleg fine bilder!! Høsten er så vakker!
  ..og det er dåke to også 😉

  Eg skal hente ein maltipookvalp (jente) den 21nov., gleder meg sånn!!
  Billy er jo bare så søt! 🙂

 • Ina
  Hei Eirin!
  Har forelsket meg helt i alle kåpene dine, og denne spesielt! vurderer å kjøpe den selv, men er litt usikker på hvilken størrelse jeg burde velge. Hvilken størrelse har du i din?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ina! Jeg gikk for 38 i denne slik at jeg får plass til strikk under 🙂

Comments are closed.