Innlegg skrevet i samarbeid med Chloé

The new Chloé signatureThe new Chloé signatureThe new Chloé signatureThe new Chloé signature
The new Chloé signature
The new Chloé signatureThe new Chloé signatureThe new Chloé signature

Kåpe: By Malene Birger / Skjorte: H&M / Bukse: Vero Moda / Sko: Bianco

An infusion of white roses

En ny rose lanseres denne høsten fra Chloé. Duften inneholder noter av bergamot, hvit rose, musk og bomullsblomster. Jeg har vært så heldig å få teste den ut og lage min egen lookbook med et uttrykk som jeg føler gjenspeiler den følelsen duften gir meg: søt, frisk og ren – en delikat rosebukett som etterlater huden nesten litt forførende. Den vakre flakongen beholder sin luksuriøse signatur med et delikat utseende, som viderefører Chloé sitt uttrykk fra catwalken. Etter min mening er dette den perfekt dag-duft da den føles lett og er eau de toilette. På kveldstid eller til «finere» anledninger foretrekker jeg en litt tungere parfyme, gjerne eau de parfum.. Hvilken parfyme bruker du – har du en favoritt? Chloé Signature kan blant annet kjøpes her hos vita. Ellers må dere gjerne sjekke ut denne vakre videoen. Vet ikke med deg, men den tar meg rett tilbake til Frankrike ♥

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “The new Chloé signature

 • Ligesom dig foretrækker jeg en let og frisk duft til hverdag. Derfor bruger jeg Diors «blooming bouquet». Den gør min ganske enkelt glad helt ned i tæerne ? Til fest og andre specielle lejligheder varierer jeg mellem Chanels «mademoiselle» og Viktor og Rolfs «flowerbomb». Jeg får andre nok af disse parfumer <3

  • Eirin Kristiansen
   Flowerbomb er en favoritt hos meg også. Den er helt fantastisk! Fint å kunne variere med dag- og kveldsduften. God helg, Maria <3

 • Andrea
  Så utrolig vakker du er!

 • Har du fått deg katt? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Nei, I wish! Denne søte lille var tilfeldigvis på besøk denne dagen – så siden den var så nysgjerrig på settingen fikk den like så godt være med på noen av bildene 🙂 Hihi..

 • Malin
  Hei!
  Hva heter modellen til Célin solbrillene dine som du har på deg på «profilbildet»? De er så fine!

  God helg! 🙂

 • Lina
  Åh, den er så fin også.. tror den må på ønskelisten min til jul <3
  Skal kjøpe strømpebukse nå og er ca samme fasong som deg, lurer på hvilken str du bruker? Orker ikke trange prøverom, får helt klaus av det :O Stor klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lina! Jeg kjøper min i medium 🙂 Klem tilbake og god helg <3

 • Herlig! Elsker kåpen din btw!

 • Ine
  Himmel for noen lekre bilder! <3

 • Linnea
  Kan du lage et innlegg / en video på hvordan du redigerer instagram bildene dine?

 • Andrea
  Hei! Vet du hva modellen på buksa heter, eller har du link til den på nettsiden til vero moda? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Andrea! Det har jeg dessverre ikke, den er ikke ny 🙁

 • Så delig! Jeg ønsker meg veldig Chloe- chloe duften, den lukter jo bare så godt! 🙂

 • Emma
  Du er utrolig inspirerende, Eirin! Bildene dine er helt nydelige, og bloggen din siste uken har virkelig vært ekstra fantastisk !!! Ta helg med god samvittighet, fredagsklem! <3

  • Eirin Kristiansen
   For en herlig kommentar å starte dageb med. Takk Emma! <3 Klem tilbake

 • Stine
  Så utrolig fine bilder! og ikke minst en nydelig kåpe! <3

 • -marthe
  Hvilken størrelse har du i buksen, og er det flare modellen ?
  Litt strammere ned til knær, og så løse . ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Denne går rett ned, ikke noe flare. Jeg har 36 🙂

 • Bruker for tiden Daisy eau so fresh, luktet helt utrolig godt og friskt! Liker bildene dine utrolig godt. God helg<3

  • Eirin Kristiansen
   Takk og god helg til deg også, Madeleine 🙂

Comments are closed.