It's cold and crisp outside

.. Better put a beanie on

It's cold and crisp outside

Nå nærmer vi oss jul og vinter med stormskritt, og det merkes på temperaturen. Jeg har hentet frem kassen med vintertøy, og oppi der fant jeg mye fint av både luer, skjerf, raggsokker og hansker. Blant annet denne luen fra i fjor som ble flittig brukt gjennom hele sesongen! Ikke bare er den fin og god, men den hjelper meg også med å holde på varmen når jeg er ute i kulden. Den er også en redning på dårlige hårdager!

It's cold and crisp outside

Om litt skal jeg hive på meg luen igjen, feste båndet på Billy og hive meg i bilen. Fredagskvelden skal tilbringes hos pappa med middag og peiskos, men først må presang til farsdagen i boks. Håper dere har det fint og at dere gleder dere til helg! Det gjør jeg.. Klem fra meg ♥


Previous Post
Next Post

15 thoughts on “It’s cold and crisp outside

 • emilie
  Hvor er huen ifra? Du må ha en fin dag, nydelige deg! <3

 • Mari
  Hvor er luen fra? Den var veldig fin!

 • Madelen
  Så nydelig du er! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt lua? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Den er fra merken Manzini. Kjøpte den på Kvadrat i Stavanger 🙂

 • Ingrid Bakke
  Den kåpen så veldig fin ut, hvor er den fra? 🙂

 • Connie
  Hvilken størrelse har du på YSL-vesken din? den største?

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det er ikke den største. Det er den som kommer før den største, usikker på navn 🙂 Hehe

 • Anonym
  Hei 😀 Har planer om å kjøpe en Maltipoo, men det er veldig få oppdrettere som har denne rasen i Norge. Regner med du har gjort litt research rundt dette før du kjøpte Billy. Vet du hvor jeg kan søke/finne oppdrettere som har Maltipoo? Evt vet du om de du kjøpte Billy hos får nye valpekull?

  Superfin og inspirerende blogg har du!

 • Tror luen er kjøpt her:

  http://www.pinkyswear.no/collections/hats ??????

  Ser helt lik ut 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Luen er fra Manzini, kjøpt på Kvadrat i Stavanger 🙂

 • Renate
  Hva har du på leppene dine her? Kjempe fin farge 🙂

Comments are closed.