annonse

Vinn en rundreise i Europa

«Opplev København, Gdansk, Budapest, Madrid,
Porto, Paris og London med en du er glad i..»


I dag har jeg en litt annerledes og veldig spennende konkurranse på lur, som jeg selv skal innrømme at jeg har veldig lyst til å vinne.. Konkurransen er for alle Danske Bank kunder som har kundeprogrammet UNG (18-27 år). Om dere ikke er med i kundeprogrammet kan dere registrere dere her. Da er dere nemlig med i trekningen av en rundreise i Europa for 2 personer, med 24 timers opphold i sju europeiske storbyer. Deilig, ikke sant?

• Alt er selvfølgelig helt gratis, og det koster ingenting å bli kunde.
• Du får kontaktløst betalingskort, nett-, brett- og mobilbank – og kan selv velge om du ønsker kredittkort
• Om du velger å ha med kredittkort får du også gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Du kan doble vinnersjansene om du tipser den du ønsker å reise med om å registrere seg. Dere begge får dekket både reise og hotellovernattinger + 1000,- i lommepenger for hver by dere besøker. Man kan også søke om å bli med i konkurransen om man ikke allerede er kunde.

Vinn en rundreise i Europa

· Reiseguide til alle byene finner dere her. ·

Byene vinnerne får besøke på rundturen i Europa er som følger; København, Gdansk, Budapest, Madrid, Porto, Paris og London. Jeg bare måtte slenge med noen bilder fra Paris som ble knipset i fjor vinter da jeg var der en langhelg. Det må være en av de fineste og mest sjarmerende byene jeg har besøkt! Paris byr blant annet på et hav av inspirasjon, samt historie og nydelig arkitektur. Jeg kjenner jeg lengter litt ekstra tilbake nå..

Konkurransen avsluttes torsdag 19. november 2015. Vinnerne vil bli trukket og annonsert i løpet av uke 48. Vinnerne vil bli kontaktet per mail eller telefon. Reisen må gjennomføres innen 1. mai 2016. Mer info om kundeprogrammet «UNG» kan du lese her. Masse lykke til!

Vinn en rundreise i Europa

Vinn en rundreise i Europa

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Vinn en rundreise i Europa

 • A
  Kan kanskje være lurt å bemerke at reiseforsikringen gjelder bare i utland hvis 50% av transportkostnadene er betalt med kortet? GIr fort litt feilinformasjaon 🙂

 • Marie
  Hei Eirin 🙂
  Jeg har kundeprogrammet UNG hos Danske Bank 🙂
  Hvordan deltar man i konkurransen, jeg kan ikke se du har skrevet noe om det? 🙂

  Hilsen Marie 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie 🙂 Om du klikker på «kan dere registrere dere her» linken så kommer du til konkurrasen 🙂

Comments are closed.