Knitrende peiskos

Borte bra, hjemme best

Som jeg har sagt tidligere prøver jeg alltid å holde den faste dagen i uken hvor jeg drar og besøker pappa hellig. Det er så deilig med et avbrekk i uken hvor jeg bare kan glemme alt og finne roen! Også vet jeg at hundene setter pris på det – de er alltid helt i hundre hver gang de møtes fra start til slutt. Det har ikke hendt en gang at Billy ikke har sovet hele bilturen hjem etter et besøk hos Linus.. I dag disket pappa opp Moussaka til oss, og det var såå godt. Og som alltid får jeg alltid noe digg til kaffen. Da har jeg det fint! Spesielt når det knitrer i peisen og uværet uler utenfor..

Knitrende peiskos

Nå har jeg akkurat kom hjem, og siste minuttene av Norske Talenter surrer på tv-skjermen. Jeg har ingen planer om å forlate sofakroken for resten av kvelden for å si det sånn.. I dag har vært en produktiv og fin dag, så jeg tar kveld med god samvittighet. Håper det gjelder dere også ♥


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Knitrende peiskos

Comments are closed.