Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Featured in Stylight

 • Tusen takk for at du delte artikkelen min! Synes vårt lille land fortjener mer oppmerksomhet, vi har jo så mye bra mote & bloggere å by på!
  Ha en fortsatt fin dag 🙂
  – Ellen

  • Eirin Kristiansen
   Gleden er på min side 🙂 Samme til deg, Ellen!

 • Så artig! 🙂 Dere er så flotte begge to <3 God helg! 🙂

 • Alva
  Hei Eirin! Super blogg!
  Jeg er student i Bergen, men høsten om et år har jeg frisemester, så jeg driver å funderer på hva jeg skal gjøre! Det livet ditt i New York virket helt fantastisk, og jeg har selv vært der opp til flere ganger, så føler jeg kjenner byen relativt godt også (med tanke på at jeg ikke har bodd der altså). Jeg har derfor lekt litt med tanken om at jeg kanskje kunne ha tilbrakt litt lenger tid i New York, og neste høst er vel egentlig min eneste og beste mulighet til det. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skulle likt å være der, men kanskje i en måned eller to. Jeg har derimot ingen anelse om hva jeg kunne gjort eller hvor/hvordan jeg kunne bodd osv. Jeg har tenkt litt på at det er mulig å ta kurs i noe eller arbeide frivillig, eller rett og slett ta litt fri og benyttet meg av det byen har å by på. Har du noen tips til hva jeg kunne gjort, hvordan man kunne funnet seg et sted å bo eller noen andre tips du kommer på i farten, som kunne hjulpet meg litt på vei? Vet at dette er mye å spørre om, men tusen takk på forhånd! Du inspirerer 🙂

 • Ann Caroline
  Kjempebra artikkel! Jeg har ett spørsmål som ikke har med dett innlegget. Hvordan musikk hører på og kunne du kanskje laget ett innlegg med dine favorittlåter akkurat nå? Reiser til New York og skulle gjerne fått forslag til nye låter??

 • Bra at noen representerer vestlandet også! 😀 Well done.

Comments are closed.