annonse

Marble and gold

Jenny Skavlan by David-Andersen

Jeg elsker marmor og jeg elsker gull, så dere kan tenke dere at denne vakre kolleksjonen falt i smak hos meg da begge disse elementene er kombinert sammen. Smykkene er minimalistiske og enkle, akkurat slik jeg foretrekker det. Det er ikke et smykke i kolleksjonen jeg ikke ønsker meg. Snakk om å treffe spikeren på hodet, Jenny! Både når det kommer til smykker, ørepynt, ringer og armbånd. Helt nydelig.. Well done!

Marble and goldMarble and gold

Halskjedet er minst like fint som armbånd utenpå genseren spør du meg.

Marble and gold

· Hele kolleksjonen finner du her ·

Marble and gold

Marble and gold

Marble and gold

Marble and gold

Om dere oppgir rabattkoden «eirin» ved betaling i nettbutikken får dere 15 % rabatt på hele kolleksjonen. Rabatten aktiveres i «kassen» og er gyldig i to dager fra i dag. Rabatten fungerer også i David-Andersen sine fysiske butikker om du viser frem dette blogginnlegget. Høres ikke det bra ut? Har du en venninne eller et familiemedlem som er vanskelig å kjøpe julegave til finner du garantert noe her som faller i smak! Klem fra meg ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Marble and gold

Comments are closed.