Proteinfluff med bringebær

It’s so fluffy

Når kvelden kommer og magen skriker etter noe s liker jeg å strekke meg etter en skål med en ordentlig søt, frisk og fluffy «fluff». For år tilbake husker jeg at jeg hadde skikkelig hang-up på fluff, og spiste omtrent en bolle for dagen. Det er ikke bare godt – det metter veldig!

Proteinfluff med bringebær

Oppskriften er svært enkel. Mos 100 gram frosne bær med en gaffel (jeg foretrekker bringebær), og bland det sammen i en kjøkkenmaskin med 15g proteinpulver (jeg bruker vanilje). Tilsett 1 eggehvite og 1/2 dl skummet melk, også gjerne litt søtning om du vil ha den enda søtere. La fluffen piskes i kjøkkenmaskinen i 5-10 minutter til den blir trippel så stor og skikkelig luftig. Topp med bær, raspet sjokolade – whatever you like!

Proteinfluff med bringebær

Oppskriften gir 1-2 porsjoner.

Proteinfluff med bringebær

.. I kveld bytter jeg ut fluffen med middag på restaurant med herlige folk! Jeg har akkurat kommet hjem fra kickboksingen, dusjet kroppen og gjort meg klar for anledningen. Nå rumler magen som bare det etter middag – det skal bli godt. Ha en deilig kveld videre, søte dere ♥


Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Proteinfluff med bringebær

Comments are closed.