· Husk å sette videoen på 1080HD for best kvalitet ·

Jeg og min gode venninne Cath har i lang tid vært inne på tanken om å gå sammen og lage en nettserie. Vi er begge veldig glad i å gjøre video, og vi føler at det er på tide at dere blir litt bedre kjent med oss. Det er lett for å danne et inntrykk gjennom de rene og pene bildene med likedan tekst, men det finnes så mye mer personlighet bak bloggen! Fremover har vi lyst til å lage flere episoder hvor vi tar for oss litt forskjellig – alt fra utfordringer til oppskrifter og snikk-snakk. Vi håper på å gjøre 2-4 episoder i måneden. Høres ikke det bra ut? I kveld kommer bare en liten teaser, men vi har allerede lagt en slagplan om hva som skal filmes videre. Vi setter likevel stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere, selvfølgelig!

Håper det faller i smak.

♥♥♥

Previous Post
Next Post

40 thoughts on “NY nettserie → Eirín & Cath

 • Oda
  Så fine dere er! 2 spm til deg Eirin: når du striper håret; legger moren din også farge over eller kun stripene? Og hvilken leppestift har du her? <3

 • Åå det må dere absolutt begynne med! Jeg må bare si at jeg tok meg selv i å sitte her å smile fra øre til øre når jeg så denne videoen! Dette blir bra ?

 • Anna
  Hahaha, så morsomt! Nå lo jeg godt 😀 Gleder meg virkelig til å følge med på dette videre!! Virker som om vi får sett dere fra en litt annerledes side enn vi gjør på bloggen! Kanskje det kunne vært en ukes greie, så vi har noe å se frem til?:-)) Hadde vært veldig morsomt om dere hadde lagd en slags versjon av Jimmy Kimmel sin «Mean tweets», bare med kommentarer. DET hadde vært gøy 😀

 • Lone
  Så gøy! 🙂 gleder meg til å følge serien deres

 • Julie
  Åååh du er så pen Eirin!

 • Såå gøy, dere er så herlige begge to! Ingenting er bedre enn av begge bloggfavorittene gjør noe sånt sammen. Ler alltid sånn av snappene dere har når dere er sammen, så dette er supert! Gleder meg masse til å se hva dere finner på! Å filme mens dere har outfit shoot sammen f.eks hadde vært kjempegøy, Cath skriver ofte om så mye morsomt om det, hadde vært morsomt å få se hvordan det forgår en gang 🙂

 • Adelen Victoria
  Så utrolig gøy, dette må dere jo bare begynne med! Tror dette vil bli kjempe morsomt å følge med på- spesielt når personlighetene dere bare skinner gjennom når dere er sammen, herlig at dere byr på dere selv og ønsker å vise en litt mer realistisk side av dere. Gleder meg masse til å følge med framover, og synes ideen over meg om å lese «mean tweets»hadde vært hysterisk, hva med A Day In My Life eller What´s in our purses? Masse lykke til!

 • Ida
  Åååh, så artig! For en god idé!! Jeg synes det hadde vært veldig kjekt med en versjon av «mean tweets»!! For et skjønt inntrykk dere gav i denne videoen! Gleder meg til å følge videre!! 😀

 • maren
  åå gleder meg til å følge med videre 😀 dette må dere aboslutt fortsette med! Dere er så skjønne <3

 • Malin
  Ååå dette var en god ide! Mine to bloggfavoritter gjør dette sammen! Satt å smilte og lo under hele videon:D dere er så fine!!<3

 • Victoria
  FANTASTISK!! Gleder med kjempemasse til å følge med ???

 • Ingrid
  JA til mean tweets. Både Jimmi Kimmel og Jimmi Fallon har en del morsomme «sketsjer» dere kunne tatt inspo fra. Ligger ute på YouTube.

  Håper dere lager en fast intro også, det hadde vært kult!

 • Lisa
  Gøy! Gleder meg til å følge med 😀

 • Anette
  Dere er så fine begge to! Gleder meg til fortsettelsen! 🙂

 • Lisa
  Hei Eirin!! 🙂 you are definitely my favorite blogger! It would be great if you could make some of your videos in English. Or maybe with English subtitle 🙂 xx :*

 • Malin
  åååå dere er så søte og inspirerende!! Dere er så fine og flotte jenter begge to <3 dette kommer til å bli gøøy!!

 • Jeg gleder meg veldig masse til å følge med videre på nettserien deres! Også lurer jeg på hvor genseren til Cath er fra? <3 Digger dere!

 • Malib
  La merke til på snapchat at du er på vei til Stavanger! Skal du innom sentrum iløpet av helgen, kanskje om det er muligheter for å møte deg? Du er en stor inspirasjon:))

 • Dette var en helt super idé! Dere er så herlige og blide begge to, og dette var kjempe koselig å se på 😀 tror det blir veldig bra!!

 • Agnes
  Jippi! Gleder meg til flere videoer for dette ble jeg i godt humør av å se på:)

 • Caroline
  «Most likely» hadde vært kjempegøy! Da kan vi ordentlig bli kjent med andre sider av dere enn bloggen ofte belyser 😉

 • Hanna
  Gleder meg masse! Et godt tips til neste gang dere skal ta high five; se på albuen til den du skal gi high five til, da treffer dere hver gang ??

 • Therese
  Gleder meg til å se! Digger dere jenter <3

 • Cathrine
  HAHA! Fantastisk! 🙂

 • marianne
  haha, dette var gøy! dere kan jo f.eks. en dag ha sånn filme en hel dag hva dere gjør? gøy å se 🙂 litt sånn hverdagslige ting!

 • Linn
  Så god idé! Det er fint å kunne se litt mer bak selve bloggen, at du/dere byr på deg/dere selv. Det tror jeg er viktig. 🙂

 • Haha, så herlige dere er! Gleder meg til å se mere 🙂

 • Ingrid Hansen
  Åå, så utrolig kjekt! Gleder meg masse til videoene. Dere er herlige begge to, så det blir kjekt å bli bedre kjent med dere og å få se litt andre sider av dere. Kanskje dere kunne lagd en video der dere ga tips og råd til jenter i forskjellige situasjoner?
  Klem Ingrid 🙂

 • amalie
  haha, dere er så morsomme sammen! Dette blir veldig bra. Kanskje dere kunne laget en video med smoothiechallenge, hvor dere lager mat eller lar oss bli bedre kjent med dere. Har savnet mer privateinnlegg fra deg i det siste <3

 • Nalia
  Digger virkelig bloggene deres.
  Dere virker begge så skjønne?
  Jeg hadde satt virkelig stor diy videoer, sunn mat@snacks, trening, og alle tips og triks dere har på lur

 • Line
  Dette var bare BRABRABRA! Kjør på! Jeg gleder meg 😀

 • Sophie
  Åå!! Hva er vel bedre enn når mine to favorittbloggere går sammen om å lage nettserie? Gleder meg utrolig mye til de andre «episodene»!! Dere er så nydelige og herlige begge to 🙂

 • Ååå så gøy! 2 av mine favorittbloggere i en nettserie<3 Gleder meg mye til å se på dere!

 • Tina
  Hadde vært veldig gøy om dere kjørte en «73 questions» som vogue har gjort med forskjellige kjente personer, slik som denne med Blake Lively: https://www.youtube.com/watch?v=wjePVorYoHQ 😀 I tillegg lurer jeg på hvor skjorten din er fra 🙂 Veldig fin!

 • M
  Så fin skjorte, Eirin! Er det den fra Object? 🙂

 • Så herlige dere er! Gleder meg til mer 🙂

 • Maria
  Jeg blir glad av dere 😀 keep shining!

 • Love your blog Eirin…so pretty! I would love it if you did a video in English or English subtitles.
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Thea Omholt
  Jeg må først begynne å si at jeg ELSKER bloggen din! Blir inspirert av alt du skriver og viser av mote osv. Kjør på med nettserier, høres ut som en storslående idè!! Ønsker deg/dere all hell og lykke, vet dette blir supert. Lykke til<3
  -Spent 18 åring fra H-Town(lille Horten).

Comments are closed.