Keep warm and snuggle up

Bringing out my cozy mugs for the cold winter season

Hjemme hos meg er alt stort sett veldig clean, og jeg samler rettere sagt ikke på mye tull. Men er det en ting jeg alltid har hatt en greie for å samle på så er det søte krus og kopper av ulike slag, spesielt sesongbasert. Jeg har så mange forskjellige! Når høsten kommer drar jeg alltid frem samlingen min, og i år briljerer disse to søtingene blant favorittene. Det er så koselig å fylle dem opp med varm drikke og krype under ullpleddet i sofaen. Om morgenen trekker jeg også litt lettere på smilebåndene når jeg har en av dem ved min side mens jeg har hjemmekontor..

Keep warm and snuggle up

· Miss Mjau & Mr. Meeh ·

Jeg har allerede rukket å kose meg med to kopper kaffe denne formiddagen, men om litt må jeg se å hive meg rundt. I dag kommer nemlig Cath på besøk, og vi har planer om å starte på et langsiktig prosjekt som jeg tror dere kommer til å eeelske! Hahaa.. Gleder meg til å fortelle mer. Ha en nydelig dag i kulden! Pakk dere godt inn og grip noe varmt å drikke på deres vei. Chai latte for eksempel – min favoritt høstdrikk ♥


Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Keep warm and snuggle up

 • Martine
  Hei Eirin!
  Måtte bare vise deg denne 😀

  https://www.facebook.com/ameasboi93/posts/10207555122537182

  Ha en fin dag videre!

 • Åå, de var utrolig fine! Så koselige print på de og så koselig nå mot høsten 🙂 Håper dere får en strålende dag sammen – blir spennende å høre om prosjektet deres 🙂 Klem!

 • Ingvild
  Slo på stortromma og kjøpte meg ny veske OG vinterjakke i dag 🙂 føler meg som en million hehe. Ha en fin dag :*

 • Så utrolig søte kopper! Gleder meg til å høre om prosjektet deres – det blir gøy 😀

 • Såå søte dei er!

 • KamillaM
  Hei Eirin ! Tenkte jeg skulle høre med deg om hva du syns om kvaliteten på By Malene Birger Weekendbagen? Er det god kvalitet, holder den godt? Du har vel hatt din en stund, og den har jo fått vært med på litt reiser nå. Syns du den holder fint på formen, eller blir den litt slapp etter noen bruk? Ønsker meg den sånn til bursdag, men vil gjerne høre angående kvaliteten først 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg synes kvaliteten er helt topp, den har holdt seg fin i lang tid 🙂 Klem

 • Karoline
  Jeg har et spm angående sephora-selvbruneren som du har snakket så varmt om: Bruker du sprayen i ansiktet eller kun på kroppen? Elsker bloggen din, du er AMAZING <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karoline! Jeg bruker den på hele kroppen 🙂 Klem <3

 • Inga Wilberg
  Så fine kopper! Hvor har du fått tak i de? 🙂

Comments are closed.