Today hour by hour

Just another one-day business trip

06:45 – Alarmen ringer og jeg slumrer i femten minutter etter knappe 4 timer på puten.
07:05 – Kaffetrakteren slås på, og mens jeg venter legger jeg dagens makeup og setter to-dagers håret opp i en tilfeldig frisyre.
07:30 – Ferdig stelt og hastedrikking av kaffen som har blitt kald foregår på høyt nivå mens jeg styrer rundt på kjøkkenet og pakker vesken.
08:00 – Kysser Billy farvel og blir kjørt til flyplassen. Der møter jeg Cath ved innsjekk! Alltid like koselig å se henne igjen.
09:20 – Sitter godt plantet i flysetet med Skyr i den ene hånden og Redbull i en andre. Venter på vinger!
10:30 – Lander på Gardemoen og innser at sidemannen faktisk har hørt hver minste ting Cath og jeg har diskutert på flyturen.
Alt fra cellulitter på rumpen til do-rutiner… Når skal vi noen gang lære, haha!

Today hour by hour

11:45 – Er fremme på Oslo S og setter kurs mot Operataket for knipsing av dagens antrekk.
11:30 – Setter kurs mot Joe & The Juice for å spise en avocado sandwich med serrano + power shake. Classic!
12:00 – En time fri før dagens blogg-seminar hos Bonnier blir slått ihjel med litt titting på Zara!
13:00 Bloggseminaret er inspirerende og i full gang. Vi holder på til klokken fire.
15:57 – Ferdig! Løper avgårde til neste møte allerede litt forsinket.. Får telefon om at Billy har drete i Porschen (…)
17:30 – Møtet er ferdig og jeg har spist akkurat det samme hos Joe & The Juice som på formiddagen.
→ Drar deretter til Kicks for å snope litt hudpleie og makeup!

Today hour by hour

18:30 – Cath og jeg ankommer Annette Haga sin lanseringsfest i forbindelse med kolleksjonen hun har designet for Nelly.
Her møter vi på mange kjente fjes og koser oss! Litt tapas og cake pops røk også nedpå. Mmm!
21:30 – Vi forlater festen og setter kurs mot Gardermoen. Slår ihjel litt arbeid på flyplassen med et halvt øye åpent og hovne føtter. Herlig!…
22:45 – Flyet letter og vi er begge veeeldig klar for å komme hjem til egen seng. Rakk såvidt flyet! Sumlehoder.
00:00 – Klæsjer dagens hudpleie-fangst i ansiktet og finner puten. God natt og takk for i dag ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Today hour by hour

 • Kjersti
  Så gøy og annerledes med sånt innlegg, ja takk til flere slike! 🙂 Antrekket var superfint, den jakken er så kul! Du er så nydelig 🙂

 • Vilde
  Hei Eirin! Har ikke kommentert her før, selv om jeg har lest bloggen din nesten helt siden du startet. Jeg ville bare legge igjen en kommentar for å fortelle deg hvor glad jeg er i bloggen din og deg! Selv om du ikke deler alt, føler jeg jo likevel at jeg kjenner deg litt. Du virker som en så selvsikker og jordnær jente, og så er du bare så utrolig flink! Dette er helt klart favorittbloggen min, fordi den er så utrolig gjennomført! Ikke minst er jeg også veldig fan av stilen din, og må innrømme at jeg finner mye inspirasjon i hvordan du kler deg. Jeg håper fortsetter å blogge leeenge, så jeg kan ha gleden av å lese den i lang tid fremover! Så skal jeg på min side bli flinkere til å kommentere!
  Ønsker deg en fin helg!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! For en fantastisk hyggelig kommentar å lese. Nå gjorde du dagen min 🙂 God helg <3

 • Mathilde
  Heihei, fine du!
  Bare lurte på hvor buksen er fra og når du kjøpte den?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mathilde! Den er fra Helmut Lang. Kjøpte den for noen måneder siden hos Høyer 🙂

 • For et gøy innlegg! 😀 Men altså, HAHA jeg holdt på å krepere av at Billy har drete i bilen din. Sånn helt seriøst. Vet ikke om det er fordi jeg er overtrøtt, men jeg lo så jeg grein, og det nesten kom en skvett i trusen! Elsker at du skriver drete – er liksom sånn vi bergensere snakker også, haha! Så gøy å følge dere på snap. Dere får meg i godt humør! <3 Håper du sover godt når hodet treffer puten. Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hahaha, jeg lo godt selv. Er det mulig 🙂 Klem og god helg <3

 • Anna
  Tommel opp for slike innlegg!! Får vi se hva du tok med deg fra Kicks? Hadde vært supert med litt inspirasjon til ny sminke og hudpleie 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anna! Tenkte å tipse dere ved en senere anledning 🙂

 • Sunniva
  Hahaha herlighet, «Billy har drete i porschen»! Vittig å se at ikke absolutt alt i blogglivet er glamorøst, haha! Herlig!

 • Stine
  Så herlig innlegg! Likte dette veldig godt, morsomt å være med på dagen ?

 • Til å bare ha sovet 4 timer ser du utrolig opplagt og fin ut! 🙂

 • Helene
  Hei Eirin! Jeg har full forståelse om du ikke vil svare på dette, men jeg må bare prøve! Kjæresten min reiste i militæret i august, og jeg savner han så forferdelig mye! Jeg var vandt med å være med han hver enste dag, og nå ser jeg han plutselig så sjelden.. Han er utrolig flink til å prioritere meg, og sender alltid flere meldinger i løpet av dagen og han ringer meg hver eneste dag. Men jeg føler meg så lost uten han.. Jeg spiser så utrolig lite og tenker på han absolutt hele tiden! Jeg vet jo at han kommer hjem igjen for godt til neste år, og jeg kan virkelig ikke vente! Å slå opp har aldri vært en tanke for noen av oss. Jeg vet at du har vært igjennom dette selv, og jeg må bare spørre om hva du gjorde for å få dagene til å gå fort? Og også om du har noen tips til meg! Jeg elsker bloggen din! Klem<3

 • Victoria
  Så fantastisk flott du er Eirin!! Den jakken er virkelig helt fantastisk 🙂
  Kunne du ikke gjort en liten «haul» fra Kicks, elsker å se tingene du kjøper og kanskje få litt inspirasjon?
  Gooood helg <3

 • Margrete ?
  Elsker outfiten!! <3

 • Mia
  Hvorfor er du blitt så dårlig å svare på kommentarer? :/ titter ofte i kommentarfeltet for å se svar på hvor du har kjøpt diverse ting osv, men du har sluttet å svare på det meste..

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vil ikke direkte si at jeg har blitt dårlig på å svare på kommentarer kun fordi jeg ikke har rukket det de tre siste dagene.. Er det noe jeg alltid tar meg tid til så er det nettopp det, men håper på litt forståelse når i dag er den første dagen jeg har litt fri. Skal sette meg ned med dem i dag å svare dere så godt jeg kan. Når ting er hektisk er mitt første fokus å få ut oppdateringer til dere. Resten deretter 🙂 God helg!

 • Hahahaha ler meg ihjel!! Do-rutiner og Billy som dret i porchen, dør! Takk for nok en herlig og latterfylt dag med deg, beste ♥ LOVE YOU ♥

 • Beate
  Hei ? Jeg blir så inspirert av å lese bloggen din! Du har så fin stil ?

  Har du din normale Str i skoene du har på deg? De er fra Nelly, ikkesant?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Beate! Ja, de er normale i størrelsen. Det stemmer 🙂

 • Christina
  Liker skoene! Hvor er de fra??

 • Hanne
  hvor er genseren fra ?

Comments are closed.