Heading to Oslo this morning

Heading to Oslo this morning

Heading to Oslo this morning

Wearing my New York classic’

I dag går turen til Oslo, og den nye klokken min fra The Fifth Watches blir trofast med på reisen klamret til håndleddet mitt slik at jeg er i takt med tiden. Dette er definitivt favoritten om dagen og jeg er helt forelsket i all-black designet. Her snakker vi minimalisme og evig klassiker! Jeg har siklet etter klokken i månedsvis, og gleden var stor da jeg klarte å sikre meg den for noen uker tilbake. Jeg elsker maskuline klokker, og denne er faktisk unisex. Tanken på at klokken og kolleksjonen er inspirert av New York gir meg litt sommerfugler i magen. Det er tross alt en by som står hjertet mitt nært, og da blir klokken plutselig litt ekstra spesiell i mine øyne. Jeg er ikke noe fan av mye tilbehør, men en fin klokke spriter opp enhver look!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Heading to Oslo this morning

 • Sååååå fin klokke!
  Ha en fin fin tur til Oslo : ) <3

 • Vårild
  Heia! Håper du får en kjempe fin dag i oslo! Klokken ser super fin ut, personlig er den for stor til meg 🙁 Jeg får alltid så vondt i håndleddet når den er stor! Kjempe fint med at den var helt svart!
  Du snakker så mye pent om NY at jeg føler jeg må reise dit en gang i mitt liv!
  – Vårild

 • B
  Hva heter modellen du har?

 • Stine
  Hvor er den svarte «pels»jakken i Sunsilk innlegget fra??

 • Maren
  Hei Eirin 🙂 Elsker bloggen din. Jeg lurer på en ting. Hei Eirin. Jeg lurer på en ting. Føler du at du har forandret deg etter at du ble singel i vår? Jeg ble singel for en stund siden, og sliter litt med å finne ut «hvem jeg er» når jeg ikke er i et forhold.. Har du noen tips?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maren! Svarer deg i ukens leserspørsmål 😉

 • Anja
  Steike som du farter rundt da, frøken! Håper virkelig du får litt tid til å lande mellom slagene, og nyter dagene ut å føle deg veldig stresset. Det fortjener du virkelig:)
  Kos deg i hovedstaden!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anja! Blir godt med helg nå for å si det slik 🙂 Tusen takk <3

 • Martine
  Hei!? hvor er toalettvesken din fra? Har du link? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine! Den er fra Malene Birger. Har dessverre ikke det 🙁

 • Ida
  Du er flott!
  Hvor er den svarte skinn buksen din fra?

 • Tiril
  Hei Eirin. Så fin klokke!
  Jeg har et spørsmål om noe helt annet, nemlig selvbruningen din fra sephora. Jeg kjøpte den for noen måneder siden, men har ikke tatt den i bruk enda. Har du noen gode tips til hvordan å påføre den? Og bør jeg påføre den flere ganger for å få et optimalt resultat? ??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tiril! Den er veldig enkel å påføre. Jeg gjør det i dusjen etter at jeg har tørket huden, og synes det holder med en påførelse 🙂 Spray litt ifra og bøy gjerne fingrene litt når du sprayer hendene slik at det ikke blir hvitt mellom «rynkene» på leddene!

 • Så fin, elsker den!

 • Birgitte
  Syns hannemjas.blogg.no hermer på mye av bildene, ideene, lokasjonene for bilder og stilen din! Er vel bare fordi hun syns du er flink men tenkte bare og si ifra, da det kanskje ikke er så kjekt og bli «kopiert» :-).

 • Ååh den fikk jeg også tilsendt av de! Den er så sinnsykt fin og går til alt!!

 • Maria
  Den var utrolig fin! Hvor kan man få kjøpt den?

 • Hei.

  http://stylista.no/trender-og-guider/stjel-new-york-stilen-til-eir%C3%ADn-kristiansen

  Hvor har du kjøpt den grønne jakken du har på deg der? Har leitet overalt. 🙁

 • Den var vakker! 🙂

 • Thea
  Hei! Elsker klokken! Hvor kan man finne ut hva de koster??

 • Frida
  Jeg lurer også på hvor man finner prisen på klokka? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Tror bare man kan se den når den er for salg hver femte i måneden. Mener jeg betalte rundt 1800 for den 🙂

 • Line
  Hei 🙂 hvor mye koster klokken ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg troor den lå på 1800,- om jeg ikke tar feil. Er en stund siden jeg betalte den 🙂

 • Karoline
  Så fantastisk fin klokke! Husker du hvor mye den kostet? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk Karoline! Mener jeg betalte 1800,- for den. Ble litt usikker nå, er en stund siden :O

Comments are closed.