New apartmentNew apartment

adlinks Kåpe: HER / Genser: HER / Jeans: Zara / Støvletter: Stockholm Design


Its so nice and bright!

Herre min hatt, da var fredagen her igjen. Denne uken har kanskje vært den mest stressende men samtidig spennende jeg har hatt i hele år. Det tar på å flytte fra en leilighet til en annen, og endelig har det meste kommet på plass. Den nye leiligheten er SÅ fin og jeg kjenner at jeg kommer til og stortrives her! Med 92 kvadrat og store vinduer i hele leiligheten slipper den inn enormt mye lys, og det er så deilig og forfriskende. Jeg er jo vant til å bo i kjellerleilighet på bakkeplan – ikke at ikke den var bra, men forskjellen er stor. I tillegg har jeg den fineste utsikten utover Bergen by rett utenfor vinduet mitt, og det er nesten litt magisk. Spesielt på kvelden når jeg sitter i sofaen og byen glitrer utenfor vinduene! Bildene over ble knipset minuttet før jeg dro ut døren i morges, all black med kaffekoppen i hånden. Jeg er nemlig i Oslo for dagen for å gjøre en styling med Zalando, og akkurat nå har jeg slått meg ned på Joe & The Juice for å slurpe i meg en avo shake for litt påfyll. Jeg drar hjem igjen allerede i kveld, og da står siste finish i leiligheten på planen før jeg tar fredagskveld. Gleder meg til å slenge meg på sofaen med Billy i fanget og en god film! Ahhh.. God helg ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “New apartment

 • Amanda
  Hei! Fine eirin<3 jeg lurte på om du kunne ha housetour i din nye leilighet?

 • Hanne
  Så fin kåpe! Er på utkikk etter den perfekte høst/ vinterkåpen om dagen 🙂 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den?

 • Så veldig fint ut❤️ kos deg i Oslo fine deg? kan vi få se noen bilder av leiligheten når den er ferdig, hadde vært fint med litt interiørinspirasjon hehe☺️

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Emma! Har ikke kjøpt noe særlig nytt interiør til denne. Men bilder skal du få 😀 Klem

 • Ann-Kristin
  Eirin, jeg lurte på om du kunne vist bilder av leiligheten du nå har flyttet inn i, når alt er plass? 😀
  Du er så inspirerende! Lurte også på om du kan ha spørsmålsrunde litt oftere?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kan jeg selvfølgelig vise dere 🙂 Skulle gjerne hatt spørsmålsrunde litt oftere, men er faktisk ikke nok spørsmål hver uke til å fylle et bra og innholdsrikt innlegg :O Holder meg til annenhver foreløpig. Klem!

 • Åhh, gleder meg masse til å se den nye leiligheten!:D

 • laural
  åh, glæder mig til at se lejligheden!! den må være SÅ fin om aftenen, kan jeg lige forestille mig. helt magisk <3

 • anonym
  Hei. Er dette den leiligheten du har kjøpt, eller flytter du et sted midlertid frem til leiligheten du har kjøpt er klar? når er den eventuelt klar?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Denne bare leier jeg. Den skal være klar mot våren 🙂

 • Ingrid Hansen
  Ha en fin helg! 🙂 kjempe fin leilighet. Håper å få se noen bilder senere <3

 • Har du overtatt leiligheten din allerede? Eller leier du en annen mens du venter på at den andre skal bygges ferdig? 🙂 Gleder meg til litt interiørinspo på bloggen din! Kjenner til at det er litt kaos når man holder på å flytte, men det blir nok SÅ bra når du er kommet deg i orden! Håper helgen din blir fin! Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Nei, dette er ikke min. Jeg leier i mellomtiden til den er ferdig 🙂 Håper du får en deilig helg. Klem fra meg!

 • Det så utrolig fint ut! Gleder meg til å se mer! 😀

 • Liv
  Hei skjønne Eirin! Jeg har lurer veldig på hvor du har kjøpt det hvit- og svartstripete teppet du har i sofaen? Stor klem

 • Kari
  Hei! Har du kjøpt ny leilighet mens du venter på den andre eller leier du?

 • Astrid Olsen
  ÅÅÅ håper joe & the juice blir å finne i Bergen snart!

 • Hilde
  Hei Eirin!❤️ Så utrolig fin leilighet og du selvsagt!❤️ Men jeg bare har et spm om sminken din, hvilke produkter du bruker til hverdagssminke? Dine personlige favoritter!
  God helg❤️

 • siv
  Synes du ikke det er skummelt å være alene om kvelden natten? Jeg synes det er kjempeskummelt med alle lydene og spesielt etter det har blitt mørkt:O noen tips?

  • Eirin Kristiansen
   Ikke på steder jeg føler meg trygg, men jo.. Jeg er litt husredd av meg :O

 • Ann-Kristin
  Hvis du har mulighet, kunne du har laget en video av en helt vanlig dag for deg? 😀
  Ingen dager er nok like, men bare et lite innblikk i hvordan din dag er!

 • Yngvild
  Gratulerer med ny leilighet! Den så nydelig ut:) Og god helg!

 • Carina
  Ååh, den nye leiligheten ser dødsfin ut! Blir spennende å se mer når du har kommet deg til rette! 🙂

 • Sara
  Hej!
  Vad heter modellen från Stockholm design? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Arh, det vet jeg dessverre ikke. De er kjøpt hos DNA om det hjelper 🙂

 • Maria Sperre
  Hei 🙂

  Lurer veldig på hvor du har kjøpt sofaen på bildet her?
  Ser selv etter sofa, men klarer ikke helt å bestemme meg.
  Denne så veldig fin ut 🙂

Comments are closed.