The apricot faux furThe apricot faux fur

It’s so warm and cozy

Du tenker kanskje «hjelpes meg» ved første øyekast, men denne fluffy saken her fra Object er faktisk en kåpe jeg har blitt veldig glad i den siste tiden. Faux fur er i vinden denne høsten, og jeg elsker det! Jeg har både en svart og en beige hengende i skapet, men jeg har også ønsket meg en variant i en mer leken farge. Denne i aprikos er nydelig å kombinere med svarte skinny jeans (eller skinnbukser) og sneakers. Jeg føler meg nesten som en bjørn i den fordi den er så myk og god. Haha! Jeg får ofte spørsmål fra dere om jeg kan tipse om noen vinterjakker, og helt ærlig så ville jeg beveget meg vekk fra de typiske «boblejakkene» i år og heller investert i en god og varm kåpe som kan styles både opp og ned. Det er superhot! Enten i klassiske farger som svart, grå eller kamel, eller i et spenstig mønster til en forandring. Dare to try something new this season!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “The apricot faux fur

 • Stine
  Ah, denne kåpen minner meg om en rosa fuskepels-kåpe jeg hadde når jeg var liten! Husker at jeg elsket den av hele mitt hjerte 🙂 Hehe, håper du nyter torsdagskvelden<3

 • Ååå, den var fin! Litt morsomt at du sier dette med at man skal tørre å prøve ut noe nytt. Jeg har tenkt i hele dag på nettopp dette. At jeg må tørre å kjøpe det jeg selv ønsker, selvom jeg kanskje kan få høre fra andre at fargen er voldsom, og lignende. Men jeg vil kjøpe det JEG ønsker å gå med, ikke hva jeg tror andre vil like. Så jeg kjøpte nettopp denne kåpen (http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Coat-in-Patch-Faux-Fur/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5295030&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed), den er sååå kul, og veldig lik i fargen som den du har kjøpt. Nå blir vi fin, hihi! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, den var knallfin!! Jeg ønsker meg 😀 Den blir du smashing i!

 • Wow, den var utrolig kul! Vi får vel se den på etterhvert? 😀

 • Thea
  Den var dritkul! Hvor har du kjøpt den? Har også lett etter en faux fur i en farge, men det er mye der ute som er liksom litt for knæsj. men denne var fin og pastell uten å bli for sukkersøt! så forresten den nye leiligheten din på snap, herreguuud så nydelig. lykke til med flytteprosess, det er så deilig når alt er på plass og ferdig! stor klem! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! Jakken finner du hos Selected eller i nettbutikker som selger Object. Den er fantastisk deilig 🙂 Tusen takk for lykkeønskinger, riktig god helg og klem fra meg <3

 • Den jakken så jo helt nydelig ut!! Jeg kan tenke meg den blir herlig å krype inn i på kalde høst- og vinterdager 🙂 God helg!

 • Birte
  Å så fin! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den? Lurer på om jeg må kjøpe den på nettet.. 😀

 • Herlig pels! Høst mote er favoritten min, kjenner jeg blir misunnelig nå, befinner meg i Asia med en snitt temperatur på nærmere 30 grader året rundt…Heheh

  Ha en fin kveld videre 🙂

Comments are closed.