Hello fallHello fall

Bring out the wool coat and tuck your hair into it.

I dag har vi en sånn skikkelig høstdag her i Bergen. Himmelen er grå, regnet faller som perler og alt er i grunn litt guffent. I dag står bytur på tapetet og jeg gjør det beste ut av det i min nye, fine ullkåpe (fra Selected Femme) og håret i kragen for å skjerme det for mest mulig frizz som alltid oppstår når luften er fuktig. Men ikke bare derfor! Jeg synes det utgjør en skikkelig kul look å ha håret slik; jeg kan mimre litt tilbake til når sveisen min var hakket kortere. Jeg er på et punkt hvor jeg er litt i tvil om jeg skal beholde lokkene å spare, eller klippe det tilbake til slik det var rett over jul. I mellomtiden beholder jeg lokkene i jakken, og nå står kaffe med min beste venninne for tur. Håper dere koser dere denne lørdagen ♥

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Hello fall

 • Hey Eirin, is that the hallway in your apartment? It looks so pretty, and I really wouldn’t mind owning your collection of shoes.

  Here’s another girl who’s really excited about the upcoming fall, well fashion-wise at least. Looking forward to all of your autumnal looks, sweetie!

  Wishing you a lovely fall, greetings from Helsinki! xx

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Carina
  Du er så flott, Eirin! Angående håret, synes jeg du er nydelig uansett lengde, men ansiktet ditt kommer best frem med litt kortere hår! Håper du får en fantastisk helg! <3

 • amalia
  Hei. Det jeg gjerne er på utkikk etter er luksus vs. budsjett. Du har god smak i vesker, og lurte på om du hadde mulighet til å lage ett slikt innlegg, med din veskesamling. Hadde vært supert med en som er i budsjett klassen 🙂 😉 Ha en fortsatt strålende helg

 • Julie
  Hei!:) Hvor kjøpte du Rebecca Minkoff vesken din?

 • Herregud, du er så gjennomført, hele deg!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Krissy! Koselig å høre fra deg. Du er så flink med bloggen din 🙂 Klem

 • Vilde
  Er du fornøyd med kroppen din?
  Har du godt selvbilde/ selvfølelse/ selvtillitt?
  Er du lykkelig?
  Hvorfor går du på LCHF- diett? Har du merket enringer på sinn/kropp?

  Hvor går grensen din for hva som er privat?

 • Ingrid
  Hvor kjøpte du kåpen, og hva er prisen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den kjøpte jeg hos Selected Femme. Ligger på 1799,- mener jeg å huske 🙂

 • Vårild
  Hei! Fra i går til i dag, var jeg på sleepover med 3 venner! Dette var kjempe koselig, men det jeg synes var litt dumt, var at i går og i dag tidlig spiste vi bare drit-mat! Jeg blir kvalm og føler meg aldri som mitt beste! Så jeg lurer på hva du/dere lager når du er på venninne besøk?
  Ha en kjempe fin lørdag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vårild! Du det synes jeg virkelig ikke at du skal føle deg dårlig for. Vi lager ikke noe spesielt når vi har venninnebesøk, vi kjøper som oftest godteri og «dritt-mat» i lange baner. Det er lov å kose seg 🙂

 • Mira
  Hei 🙂
  Du ser virkelig helt fantastisk ut for tiden. Bloggen din er veldig inspirerende og jeg blir glad hver gang (dag) jeg klikker innom for å lese. Jeg lurte likevel på en ting; Kunne du tenke deg å lage en spørsmålsrunde på video? Det er så hyggelig å se!
  Ønsker deg en god helg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Mira! Det har jeg veldig lyst til. Tenker å gjøre det veldig snart 🙂 God søndag <3

 • emma
  hvor er den nye svarte klokken din fra? ?

 • Silje
  Så nydelig hårfarge du har. Hvordan får du det slik? 🙂 lurte også på om jeg kan spørre om hvordan det går med deg etter bruddet med Jørgen? Og har du funnet deg en gutt? 🙂 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg tar highlights for å friske opp min naturlie hårfarge 🙂 Jeg har det helt utrolig bra på alle plan om dagen og det er veldig deilig.

 • Marlene
  Fine Eirin:-) den klokken du hadde på snapchat idag? Den svarte, hvor får man kjøpt den? Hva sååå fin:-))

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marlene! Kjøpte den på thefifthwatches.com 🙂

 • Emilie
  Hei! Jeg så deg i byn i dag, men turde ikke gå bort.. Angrer nå i ettertid.. Du virker så hyggelig så hadde vært koselig å gått bort til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emilie! Ååå, det er bare til å komme bort og hilse. Jeg synes bare det er superkoselig å treffe leserne mine 🙂

 • utrolig koselige bilder! <3

 • Hanne
  Du har så mange flotte bilder og jeg må virkelig si at du er min favoritt blogger. Bloggen din er perfeksjon ut til fingerspissene og gir meg så mye inspirasjon!! <3 Hvilket kamera bruker du nå om dagen ? Syns virkelig bloggen har løftet seg mange hakk den siste tiden ikke bare på bilder, men også innhold. Du brukte jo Olympus PEN en periode, hvilke innstillinger brukte du der, bruker du det enda ?

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig motvierende å høre, Hanne 🙂 Tusen takk for det! Når jeg brukte Olympus brukte jeg som oftest auto med manuell lysredigering. Det var jeg veldig happy med! Men nå bruker jeg mye Canon til de fleste bildene mine, og Olympus på reise og sightseeing da det er lite og nett å dra med seg 🙂 Klem <3

 • Love your blog! It gives me so much inspiration all the time❤️ xx

 • Anonym
  Hei 🙂
  Er ny leser av bloggen din og liker den utrolig godt!
  Lurer på hvor du har kjøpt speilet?
  Ha en fin dag!

 • Ååå, så fin du er! Er så kjekt å lese bloggen din for tiden. Nydelige bilder, og inspirerende innhold. Du er dyktig 🙂 Håper du får en strålende søndag. Klem 🙂

 • tiril
  Hei! Jeg bare lurte på hvilken størrelse du har i kåpen på bildet? Har lenge tittet på denne!

 • Ida
  Hei Eirin! Jeg lurer på hvor buksen din er fra? Jeg sliter så med å finne fine olabukser. Har en i svart fra levis som jeg er veldig fornøyd med, men skulle gjerne hatt en sånn i mørk blå!
  Ha en fortreffelig søndag.

 • Fineste du!!
  Kåpa såg kjempefin ut, elsker det merket selected femme!! Dei har så stilreine og fine klær med god kvalitet!

  Hehe, eg og har håret inni genseren/jakka av og til, ser litt relaxed og kult ut 😉

 • Maren
  Hei fine deg!
  Jeg lurte på om du kunne vist sminken du bruker? Du har så fin glød og farge i ansiktet! Skikkelig misunnelig! 🙂

Comments are closed.