Jeg er veldig svak for smågodt, og da spesielt de myke karamellfudgene til Candy King. Jeg har endelig kastet meg rundt og prøvd meg på hjemmelagde. Superdigg! Denne karamellblandingen kan også brukes som base i kake og konfekt, eller man kan helle den over popcorn og is.
Karamellfudge
100g smør
4dl kremfløte
2ts vaniljepulver
4 ss sukrin gold
Klype havsalt
Slik gjør du: Ha alle ingrediensene over i en teflonkjele og gi det et oppkok. La det så stå å småputre i 50 minutter til konsistensen blir tykk og karamellaktig. Rør regelmessig. Ha deretter røren over i en brødform tildekket med bakepapir, dryss over litt havsalt om ønskelig og sett den i fryseren. Jeg personlig elsker kombinasjonen av søtt og salt, og synes det ble veldig godt. Fudgen rutes opp og oppbevares kjølig.
Den perfekte helgekosen!
Men kan du være så snill å legge ut litt underveis-bilder og litt mer beskrivelser? Prøvde å lage nå i kveld, men ante ikke hvordan det skulle se ut når det var ferdig så det ble heelt mislykket, hahah!