LCHF caramel fudge

Jeg er veldig svak for smågodt, og da spesielt de myke karamellfudgene til Candy King. Jeg har endelig kastet meg rundt og prøvd meg på hjemmelagde. Superdigg! Denne karamellblandingen kan også brukes som base i kake og konfekt, eller man kan helle den over popcorn og is.

LCHF caramel fudge

Karamellfudge

100g smør
4dl kremfløte
2ts vaniljepulver
4 ss sukrin gold
Klype havsalt

LCHF caramel fudge

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene over i en teflonkjele og gi det et oppkok. La det så stå å småputre i 50 minutter til konsistensen blir tykk og karamellaktig. Rør regelmessig. Ha deretter røren over i en brødform tildekket med bakepapir, dryss over litt havsalt om ønskelig og sett den i fryseren. Jeg personlig elsker kombinasjonen av søtt og salt, og synes det ble veldig godt. Fudgen rutes opp og oppbevares kjølig.

LCHF caramel fudge

Den perfekte helgekosen!

LCHF caramel fudge

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “LCHF caramel fudge

  • olsang
    Kunne du ha laget et innlegg om alle dine «knit sweaters»? Som en inspirasjon til høsten??

    • Louise
      +1! Det ønsker jeg meg også! Du har så mange fantastiske gensere/knits og er flink til å kombinere de på ulike måter 🙂

  • ...
    Kan du vise all host genserne dine?

  • ...
    Jeg vil gjerne ha litt inspirasjon om gensere, som passer høsten. Kunne du laget et innlegg om de?

  • Åh disse hørtes skikkelig gode ut! Lurer på om jeg skal prøve meg på en runde, kanskje med nøtter i? 🙂 Heheh

  • Denne så jo helt fantastisk god ut! Må testes ut 🙂 God lørdag, søte!

  • Åå disse må jeg prøve! Takk for oppskrift 🙂

  • ååå de skal jeg garantert prøve ut en dag! Og for et fint fant, hvor er det fra? Ha en super bra helg 😀

  • KamillaM
    Hvor er kaffekoppen fra? Leter etter en slik kopp, men finner ingen :/

  • Super oppskrift Eirin. Håper jeg får til å lage disse for jeg elsker karamell. Hvor kjøper du det bestikket i messing? Klem

  • Runa
    Er det mulig å erstatte sukrin med vanlig sukker, evt. brunt sukker? De så skikkelig gode ut!

    • Eirin Kristiansen
      Ja, men ville da brukt 50/50 med brunt og vanlig sukker. Smak deg litt frem da søtning har en tendens til å være litt søtere enn vanlig sukker 🙂

  • Kaja
    Hei! Går det ann å bytte ut sukrin gold med sukker? Ha en fin dag 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Ja, men ville da brukt 50/50 med brunt og vanlig sukker. Smak deg litt frem da søtning har en tendens til å være litt søtere enn vanlig sukker 🙂

  • Jeanette
    åh,nam! dette må prøves.går det an å bruke vanlig sukrin?

    • Eirin Kristiansen
      Ja, det gjør det nok 🙂 Mulig det blir litt «kaldt» på smak da.

  • Disse så jo bare for yummy ut!

    Kinkx

  • Sanela
    Hei, lurer på om du har gått over på LCHF dietten, siden du har ofte i det siste lagt ut oppskrifter i den kategorien??

  • Frida
    Hei! Kunne du laget et innlegg der du forklarer nærmere om LCHF-dietten? Ser du har lagt ut flere oppskrifter som baserer seg på det, er er veldig nysgjerrig!

  • Silje
    Ser utroolig godt ut!
    Men kan du være så snill å legge ut litt underveis-bilder og litt mer beskrivelser? Prøvde å lage nå i kveld, men ante ikke hvordan det skulle se ut når det var ferdig så det ble heelt mislykket, hahah!

Comments are closed.