Simple as thatSimple as thatSimple as that

Skjorte: By Malene Birger / Jeans: Zara / Sandaler: Roma / Veske: LaRedoute / Solbriller: Céline


Blue jeans, cotton shirt and a cute pair of sandals..

Dagens look ble alt annet enn anstrengt. Du vet de dagene man våkner opp og bare ønsker å holde antrekket så enkelt som mulig? Da fungerer blå jeans og en oversized bomullsskjorte i lange baner for meg, så lenge jeg kan kombinere antrekket med et par søte sandaler og en veske som popper. Sandalene kjøpte jeg i en random butikk i Roma, og de er en av mine beste kjøp for sommeren. De er rett og slett bare så behagelige å traske rundt i byen på! Jeg er redd for at dette blir siste uken med nakne tær før kulden setter inn, så de blir mye brukt nå som det enda er varmt. God helg!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Simple as that

 • Gina
  Hvilke farge og størrelse har du i skjorten? Du er alltid like fin 🙂

  Gina

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har den i 36 🙂 Kommer bare i denne fargen. Klem!

 • Du ser latterlig fresh ut uansett hva du hiver på deg. Ha en fin kveld fine deg 🙂

 • Like nydelig som alltid <3 Ha en fin lørdag!

 • bell
  Fin <3

 • Julia
  Hej! Älskar verkligen din blogg!! Det hade varit så roligt om du ville visa hur du gör från början till slut när du redigerar dina bilder till instagram/bloggen. Jag förstår bara inte hur du lyckas att få så ljusa fina bilder och fortfarande vara brun! När jag ljusar upp mina bilder blir jag vit som ett spöke!? tack för en grymt bra blogg!!

Comments are closed.