My favorite place on earthMy favorite place on earthMy favorite place on earth

That feeling you get when you get into your bed with fresh clean sheets

Gjett om det er noen som gleder seg til å legge seg i kveld.. Jeg har gjort en «liten» oppgradering i sengen og investert i en deilig dobbeldyne fra Dream Collection (de har definitivt de beste dynene i mine øyne) samt ordentlige hotellputer og mykt sengesett i bomull fra Lexington. Nå er sengen nesten farlig god å sove i, og ikke akkurat lett å sprette ut av på morgenkvisten. Men igjen, det er jo her man tilbringer store deler av døgnet og lader opp kreftene etter en lang dag. Det eneste som mangler nå er en en seng på nivå med komforten til en hotellseng! Gjett om jeg skal investere i det når jeg flytter – om jeg så må leve på knekkebrød i en måned så kan jeg i hvert fall ligge i en god seng å spise dem, haha.. Sov godt 

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “My favorite place on earth

 • Viktig med en god seng! Kjempefint sengesett 🙂

 • trude
  Hvor kjøpte du dream collection dobbeldynen din? her i bergen? Og det fine sengesettet fra lexington da, hvor fikk du tak i det? <3 skriv gjerne pris også!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Trude! Dynen fikk jeg bestilt via Princess, den kom på 4200,- ca. Sengesettet er fra Lexington på Lagunen, og for dobbeldyne sett + puter kommer det på ca. 2200,- om jeg ikke husker feil. Klem!

   • Trude
    Ååå, tusen takk for svar! ? trenger ny dyne, så den skal eg sjekke ut på princess etter helgen.

 • Hei! Det så utroli deilig ut 🙂 Tenkte å tipse litt! Jeg og kjæresten kjøpte en seng fra ikea med komodeskuffer under + en behagelig madrass + overmadrass til litt over 6000 kr! Det er en latex overmadrass som gjør at om man er glod varm skjøler den seg ned og omvendt. Sengen tok riktig nok alt for lang tid å bygge, men finnes jo faktisk sterke handye menn som liker å gjøre jobben for deg fra ikea eller kanskje en kjekkas du kjenner? hehe. Uansett ett lite tips fra meg til deg, ønsker deg en fin helg!
  -Anna Tejera

 • Malin G
  Your blog is such an inspiration!! Blir så glad og motivert av å lese det du skriver, og ikke minst se på de fine bildene du deler 😀 Ingenting er som å legge seg i rent sengetøy<3 God helg!

 • I love fresh bedding too 🙂 Those pillows look so comfy!
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Sofie
  Hei! ? hvor henne kjøpte du lexington dynesettet ditt? Ha en fin helg!? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofie! Det kjøpte jeg hos Lexington på Lagunen 🙂 Klem

 • Katrine Mathiassen
  Anbefaler sengesettet «sateng jewel» fra Kid Interiør! Helt fantastisk mykt & deilig, og jeg har prøvd mye ? Ønsker deg en superfin fredag videre! Love your blog btw ?

  • Eirin Kristiansen
   Oooh, det høres deilig ut. Da vet jeg hva jeg skal prøve neste gang 🙂 Takk, Katrine!

 • Lisa
  Hei! Hvor er det nydelig teppet fra? Det så utrolig deilig ut!
  Ha en super dag videre❤️

 • Kathrine
  Hei!
  Kan jeg spørre deg om hvorfor du byttet ut silkesengetøyet? Vurderer å gå til innkjøp av silke, men er det til å anbefale?☺️

  God helg fine deg❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kathrine! Det er mest fordi jeg har kjøpt dobbeldyne, og det er for enkeldyner :/ Kjedelig.. Liker det veldig godt nemlig! God helg <3

 • Hanne
  Ingenting er så deilig(og viktig) som en god seng? Anbefaler deg å teste ut Svane Zenit – den er utviklet av fysioterapauter og er helt fanastisk å sove i ?☁️? God helg til deg?

 • Kristine
  Hei, jeg lurer på hvor du har kjøpt de store putene? De så helt herlig ut!:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De fikk jeg av en som jobber på et hotell 🙂 Er dessverre ikke til salgs som jeg vet om :/

   • Rikke
    KID har hotellputer. Er 100x70cm 🙂 Men kanskje dine er noe større, Eirin?

    • Eirin Kristiansen
     Nei, de er samme mål 🙂 Bra! Da vet jeg hvor jeg kan kjøpe flere putevar, hehe..

Comments are closed.