It's time to freshen up

Starter dagen i frisørstolen

Det er alltid litt stas å starte dagen hos frisøren og få litt spesialbehandling. I dag tok jeg turen til salongen til mamma for å friske opp håret som vokser fort som fy om dagen. Husker dere da jeg klippet meg nokså kort? Det er ikke  lenge siden, men lengden er allerede på god vei tilbake. Om jeg liker det er en annen ting.. Jeg tenker likevel å spare litt på lengden, selv om jeg trives med godt kort! Det er jo så clean og vakkert.

It's time to freshen up

Å dra hit og snakke litt ut med mamma er alltid koselig. Hun har faktisk drevet salongen helt siden jeg var ett år, så jeg har enormt mange minner herfra. Skolen lå like ved, så jeg dro ofte innom enten bare for å si hei eller gjøre noe nytt met håret. Denne frisørstolen bærer på mye historie fra min side! Alt fra skikkelig blondine til rosa tupper og pannelugg. Heldigvis med årene har jeg landet på noe jeg trives med, hehe..

It's time to freshen up

Sipping coffee and reading magazines

Hårfargen min er det mange av dere som stiller spørsmål rundt, så i dag kan jeg fortelle at vi tok både highlights og lowlights med Goldwell. Grunnfargen er jo min naturlige hårfarge, men ellers er det det som blir gjort når jeg er hos mamma. Jeg tar vanligvis ikke downlights, men siden det er høst og vinter like rundt hjørnet ønsker jeg å dempe det blonde og få litt mer spill og liv i det. Det er fint! Timebestilling kan gjøres både på nett eller over telefon om det skulle være av interesse for noen av dere. Nå flyr jeg avgårde til nytt ærend! Håper dere får en fin torsdag. Klem fra meg ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “It’s time to freshen up

 • G. Marie
  Må du betale for å dra til frisøren hos moren din?

 • Jitka
  I looove your bag! Please where is it from? 🙂

 • Åh så herlig! Jeg begyte også dagen min i frisørstolen! Fargen måtte freshes opp før NYC står for tur! Ha en fin dag <3

 • Julie
  Du har så himmla fint hår! Også så tykt! Kan jeg spørre om du har extention for å hjelpe til på fylden? Hvis ikke er du velsignet 😉 Eller har du kanskje en annen hemmelighet? 😉 Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Vet du, jeg har ikke extensions og jeg har heller ikke noe spesielt tykt hår. Min hemmelighet til fylde er og alltid føne håret tørt med hode ned mot gulvet, og alltid sørge for at tuppene er avklippet. Da ser håret automatisk mer friskt og tykt ut 🙂 Klem tilbake!

 • Bell
  Deilig med finpuss av håret:) Gleder meg alltid til jeg skal til frisøren! jeg er som regel alltid lys og blond om sommeren, for så å mørkne det mot høst og vinter. Noen ganger velger jeg veldig mørkt (mørkt brunt) om vinteren. Men denne gangen ga jeg frisøren frie tøyler, var «desperat» etter et nytt uttrykk. Jeg endte opp som fortsatt lys, men med hint av ginger/rosa, nesten toner av pastell peach/rosa. Er visst en helt ny farge frisøren hadde fått inn 🙂 Jeg er utrolig fornøyd, får mange komplimenter! Gøy å gå litt vekk fra enten lys eller mørk, og heller teste ut noe nytt og spennende 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Wow, det høres spennende ut. Jeg vil se!! 🙂 Alltid deilig med forandring og frisørbesøk.

 • Malin
  Hei! Litt dumt spm, men lurer på siden du har vært skikkelig blondine at du har måttet la din hårfarge vokse ut igjen, siden du har din farge som grunnfarge nå igjen? 🙂

 • Hanne
  Så deilig, må til med en ny sesong:) Lurte forresten hvilken størrelse du har i den flanell skjorten fra HM? Så fresh og fin, må bestille

 • Deilig med litt oppfriskning! Du har en nydelig farge på håret 🙂
  Ha en fin dag videre skjønne deg <3

 • Kristin
  Hei igjen 🙂 Nå føler jeg at jeg bombanderer kommentarfeltet ditt med spørsmål og ulike hudpleieprodukter, men jeg må bare spørre.
  Kiehl’s Overnight Hydrating Mask – er det en fuktighetskrem, eller er det et produkt man påfører i ansiktet på kvelden og skyller av om morgenen? 🙂 Ha en super helg! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Den trekker godt inn i huden, men anbefaler å skylle ansiktet om morgenen for å få av det overflødige som er igjen av masken 🙂 God helg til deg også <3

 • Camilla
  Hei! En liten velment klage, når du har tre bilder og alle inneholder vesken din så kan det kanskje være greit å skrive hvor den kommer fra? Har lagt merke til dette flere ganger og spurt flere ganger! Du har så mange fine ting og folk kommer til å spørre 😀
  Sparer deg selv fra å måtte svare også ettersom sikkert flere som spør!

  Hadde ikke du også en slik lignende veske i mer rosa/rød farge, er du fornøyde med de?
  Ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for tilbakemelding, Camilla. Det skal jeg bli flinkere til! Vesken er den samme som den røde, og du finner dem hos La Redoute 🙂 God helg!

 • Tonje
  Hvor er vesken fra? Nydelig!

Comments are closed.