Gleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hundGleden med å ha hund

· B for Billy ·

Nå har jeg hatt Billy i 9 måneder, og jeg blir bare mer og mer glad i denne lille tassen for hver dag som går. Han gir så mye kjærlighet og glede i hverdagen! Mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Jeg liker å kalle han sønnen min (ha ha ha, crazy dog person) og det er så fint å se hvordan personligheten hans former seg fra dag til dag. Han er en liten ramp og finner på de merkeligste ting. Alt fra å nappe ut teposen fra koppen min å stikke av med den, til å dra jorden ut fra alle plantene i leiligheten. Men han er også det mest kosete dyret jeg har vært borti, og det er så herlig. Han får aldri nok, og det passer meg midt i blinken – for da er vi to. Denne lille tassen gir meg alltid et smil om munnen. Og det beste av alt? Han drar meg ut av huset når det blir lange arbeidsdager bak skjermen. Billy han er med på alt, og vi ligger til og med i skje om natten. Når jeg er på reise går det ikke en dag uten at jeg savner han, og jeg kommer meg liksom aldri fort nok hjem. Det er rart med det, hvordan en hund kan forandre alt.

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “Gleden med å ha hund

 • Så kjekt å lese om deg og hunden! Føler det helt likt med meg og katten min *kattemenneske* 🙂 Så fine klær du hadde på deg også, hvor er cardiganen fra? 🙂

 • Maren Marie
  Så utrolig fin bilder!! Et innlegg med fototips er høyt ønskelig 🙂

 • Therese
  Woow, så fine bilder. 🙂 Hvilket kamera er det du har brukt her? Ha en fin uke videre fineste Eirin! <3

 • Caroline
  Så nydelig han er!! 🙂 Men tror du må reklamere på den klippen altså, haha 😀 Men nydelig er han uansett!
  Ha en fin dag <3

  • Eirin Kristiansen
   Hahaha, kom hjem fra New York og slik så han ut da etter en runde med saks i vasken… Fikk helt sjokk! Nå er det fint i forhold… Venter på at det skal vokse ut igjen og så ta han til frisør 😀 Ha en fin dag du også <3

 • G
  Åh ja, hund er fantastisk <3

 • Yngvild
  Jeg ser godt at du stråler for tiden! Billy er nydelig 🙂

 • vilken söt hund!

 • vilken söt hund!

 • Veronica S. H.
  Åh, hvor er halsbåndet til Billy fra? Det var superfint! Ønsker meg noe sånt til min. Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg hadde aldri klart meg uten min Indie!

 • Hedda
  Hei! Hvor er øredobbene dine fra?

 • malin
  For et koselig innlegg, sitter igjen med et smil om munnen 🙂 Har selv 2 japansk spisshund og kunne ikke vært mer forelsket og lykkelig. Alltid så godt å komme hjem til de <3

 • Anonym
  Herlig! Kan du lage et innlegg om å ha hund – sånn rent praktisk? Hva man må tenke på og hvordan hverdagen ser ut? Stå på videre!

 • charlotte
  Når kommer videoen fra Roma?

  • Eirin Kristiansen
   Lei for å si det med når MacBooken min krasjet i New York mistet jeg alt på den. Skal prøve å få opprettet harddisken :/

 • Emilie
  Utrolig stilig stil du har! Elsker den. Vil du legge ut en innlegg med favoritt plaggene til høsten? 🙂

 • Så utrolig koselig å lese! Det er mye glede med å ha hund. Billy er virkelig bedårende!

 • Ja helt enig! Veldig mye glede med å ha hund 😀

 • ingrid
  De solbrillene der må jeg si var et kupp! herregud som de kler deg, hånd i hanske! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Ingrid. Har blitt veldig glad i dem 🙂

 • Siri
  Hei 🙂 Kan jeg spørre hvor mye Billy veier, har selv en maltipoo på 5 mnd, derfor jeg lurer 🙂

 • ida
  hei jeg bare lurt på hvor mye halsbåndet hans koster og hvor du har fått tak i det? 🙂

 • Mali
  Hei! Så et bilde på mystorien din av at du hadde laget ostechips. Det så godt ut 🙂 Hvordan gjorde du det? Klem til deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mali! Legger osteskiver på bakepapir og steker dem i ovnen til de blir gyllen og fin. Superdigg! 🙂

 • Rikke
  Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver! Jeg elsker mine to små pelsdotter så høyt. Savner de sånn bare halvveis ut i arbeidsdagen tilogmed. Skulle veldig ønske de kunne blitt med på jobb 🙂 Billy er så søt <3

 • Emma
  Åhh, hvor er cardigan din fra? Dødslekker!! 🙂

 • Renate
  Du er så fin ? hvor er cardiganen din fra? Nydelig ??

 • Kristin
  Her var du utrolig fin på håret! 😀 Ha en fin kveld <3

 • Ajla
  Så fine bilder! 🙂 Lurer på hvor ditt outfit er fra? 🙂 Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Cardigan fra By Malene Birger, Bukse fra zara, genser og sko fra Mango og solbriller fra Céline 🙂 Klem tilbake!

 • Animalaforlife
  Alle dyr et en stor glede ingenting annet bringer frem et smil feks folk som er behandlet dårlig av mennesker ser at dyr er de gode de tar imot en og sviktet ikke,har selv opplevd så mye fælt fra mennesker med mobbing fra 9 til 16 år deretter voldtekt og svik av venner en etter en… Dyra har alltid bringet frem en glede i hjerte mitt og samtidig også kjenner jeg det stikker i hjertet over alle som dør el lider feks pelsdyrfarmer,forsøksdyr,slakteri,hundematfestival og andre grusomme ting … Vi må alle prøve stoppe julin 2016 neste års hundematfestival i Kina Jeg elsker min egen hund men elsker alle andre dyr også og prøver redde alle.. Men vanskelig jobb alene…. Er blitt vegetariener og det er befriende føles som jeg har skjønt «det» hvor forferdelig der er ta liv og hvor mye spennende man kan lage uten kjøtt… Noen tror det fins bare salater… Sukk…

 • OdaH
  Hvor er den brikken med bokstav på båndet til Billy fra? ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Båndet til Billy er fra Louis Vuitton. Taggen hører med 🙂

Comments are closed.