Tanker over morgenkaffen

Surround yourself with inspiring beings

Da var det duket for nok en ny dag, og etter dagens morgentur med Billy kan jeg konstatere at dette må være den fineste og deiligste dagen i hele sommer. Det er helt vindstille, blå himmel og steikende sol! Det må jo bare nytes. Jeg tok kaffekoppen min med ut på trappen i morges, og ble sittende i nesten en halvtime å bare trekke inn frisk luft og tenke over ting. Det er mange baller i luften om dagen, og jeg farter stort sett rundt og tar valg for leiligheten. Tro det eller ei så har jeg begynt helt fra scratch, men endelig føler jeg at jeg får alt på min måte. Jeg har inspirerende mennesker rundt meg som pusher på og åpner dører for meg. Det er så befriende og alt blir plutselig så mye morsommere! Det er så viktig det, dette med å omringe seg med mennesker som ikke gir en noe annet enn positiv og oppløftende energi. Dagens lille tankevekker. Ha en deilig onsdag!

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Tanker over morgenkaffen

 • Andrea Johannessen
  Hei, hvor er øreringene fra? Super fine!

 • Hanna
  Du er nydelig! Ha en fin dag 🙂

 • Madeleine
  Hei Eirin 🙂 Hva heter den hvite fargen du har på neglelakken din? Den som du postet for noen dager siden. Den er såå fin 🙂

  Ha en god dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Husker ikke navnet, men den er fra Essie 🙂 Klem!

 • Jennie
  Har du fått tidspunkt for flyttingen? Venter selv på ferdigstillelse av nytt hus, så hadde vært kjekt med mer interiørinspirasjon fra deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er estimert til rundt juletider, men er redd det blir fryktelig forsinket. Virker sånn utifra tempoet på byggeplassen :O

 • Kamilla
  Åh! Jeg digger blogge din. Den er så fresh! Tidligere har jeg lagt merke til at sengen din ser helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k ut. Hvor er sengetøyet fra?

  • Eirin Kristiansen
   TAKK, Kamilla 🙂 Jeg har mye forskjellig sengetøy. Akkurat unnet meg tre nye sett i hvitt, stripete og lyseblått fra Lexington. Det er himmelsk deilig! Ellers er jeg glad i vanlig hvit krepp fra Princess. Klem

 • ida Kristine
  Åhh blir så inspirert og glad av blogger din! Har jeg en dårlig dag som jeg er litt nedfor hjelper det alltid å titte innom bloggen, å har jeg en dag jeg allerede er full av inspirasjon å titter innom blogger bobler det helt over av inspirasjon og energi! Stå på du er topp! ?

  • Eirin Kristiansen
   TAKK, Ida <3 Du er så god. Denne kommentaren gjorde godt 🙂 Klem

 • Åh, det er så sant det du sier! Og viktig med små pust i bakken. Jeg har forresten selv startet blogg nå, ta en kikk om du ønsker 🙂

 • Marthe Emilie
  Hei!
  Jeg lurte på angående Aqua Derma produktene som du testet ut for en stund siden. Har akkurat kjøpt meg Facial mousse fra dette merket, og lurte på hvordan du synes det var? 🙂

 • Sunniva
  Hei <3 har du gjort noe med håret ditt? Ser så mye mørkere ut. Det er kjempe fint <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er nok bare ettervekst. Skal til frisøren i morgen 🙂 <3

 • nydelige, inspirerende deg 🙂

 • Pia
  Hvor er smykket fra?

 • Linda
  Hvor er koppen du drikker kaffe fra ? 🙂

 • Eirunn
  Hei! 🙂
  Jeg lurte på hvor de kjøper basic t-skjorter? Er på leting etter basic svarte og hvite s-skjorter, som ikke sitter for tett inntil, og som samtidig ikke er så utringet. Synes den svarte t-skjorta du hadde på bildet var veldig fin 🙂

  Jeg vil også si at jeg liker bloggen din utrolig godt. Hvis jeg vil lese en lys og glad blogg som alltid får meg i godt humør, så vet jeg hvor jeg skal klikke meg inn 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eirunn! Jeg er veldig glad i H&M sine tskjorter. Synes de er veldig gode og liker faktisk disse best av alle jeg har prøvd 🙂 Koselig med en slik tilbakemelding, det gjør meg glad <3 Takk.

 • Renate
  Hei, fine og inspirerende Eirin! Lurer på hvor den fine grønne jakken du har på deg er fra? Nydelig!

Comments are closed.