Grab a bite at Fresh&CoGrab a bite at Fresh&Co Grab a bite at Fresh&Co

— See full menu and locations here —

En ting jeg elsker med New York er at det finnes gode, brede og varierte alternativer for alle livsstiler. Et sted jeg alltid titter innom som du finner på mange hjørner på Manhattan, er Fresh&Co. Her har de veldig god «fast slow food» som byr på et hav av sunnere alternativer. Her snakker vi alt fra salater, yoghurt, frukt og supper til havregrøt og sandwich! Jeg har to favoritter og det er blant annet chopped salad som du kan skreddersy å få opphakket bak disk, samt Crispy Chicken Mozarella Sandwich. Sistnevnte sklir nok litt ut fra den sunne kategorien, men fy så god den er. Jeg bare må ha den hver gang jeg er i byen! Så om dere går rundt med en rumlende mage vet dere hvor dere raskt kan få tak i god mat. Yums!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Grab a bite at Fresh&Co

 • Johanna
  Jeg lurte på hvor den skinnkjolen du hadde på deg i NYC, hvor den er fra? ?? (Så den på snapchat).

  Du har en veldig fin og inspirerende blogg ??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Johanna! Den er fra Samsøe&Samsøe 🙂 Tusen takk <3

 • Å, nam! Dette så ut som den perfekte lunjsen <3 MÅ virkelig komme meg til NYC snaart! Ha en fin dag, søte 🙂

 • Beate
  Hei Eirin 🙂

  Jeg lurte på hvilken størrelse du har i denim skjorte/kjolen jeg så på snapchat? Er den fra Vila?

  Ha en nydelig dag 🙂 Her i Oslo er det piss regn!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Beate! Den har jeg i small 🙂 Ja, det stemmer.

 • Åh yum, den så supergod ut 😀

 • Hei! Så gøy at du deler så mange fine ting fra New York! Jeg skal selv dit i morgen, for aller første gang, og bo der til ut i november. Veldig skummelt, men jeg gleder meg også, og har notert meg flere av stedene du har blogget om fra din tur 🙂 Håper turen hjem går fint! Klem

 • Amanda
  Questions:
  1. Jeg lurte på du kunne gi noen tips på bra spiseplasser i NYC?, siden når jeg var der va det helt umulig å finne seg plass å spise.
  2. Har du tips til noe gode og sunne lunsjer og middag?
  3. Hvilke mage øvelser liker du best, når du trener?
  4. Hvor kjøpte du Philip Lim vesken din?
  5. Hvor har du kjøpt Nike Pro tightsen din (den grå)?
  6. Hva gjør du med huden din? Den e så cleean, bruker du rense produkter?
  Foresten i LOVE your blog!! Ha en fin dag videre! 🙂

Comments are closed.