Having some technical issues

Hei hjerter! Etter en fantastisk fin dag her i New York tok den fort en brå vending da jeg kom til hotellet i kveld. MacBooken min slår seg av hver gang jeg prøver å skru den på, og vil rett og slett ikke samarbeide. Jeg tror den høye New York pulsen ble litt for mye for den! Jeg skal dra til Apple i morgen tidlig å høre om det er noe de kan hjelpe meg med. Jeg ber dere likevel om å smøre dere med tålmodighet da jeg ikke vet hvor lang tid det kan ta før bloggen er oppe og går igjen. Typisk at dette måtte skje akkurat nå når jeg er her borte, men slik er det bare. Just wanted to let you know! 

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Having some technical issues

 • Martine
  Hvor er balenciaga vesken fra? Hva heter modellen? Har lett overalt, men finner den ikke. Superfin!:)

 • Anniken
  Hei! Jeg har kjøpt en 13 tommers mac, og har så inderlig lyst på den «by marlene briger» pc vesken som du har:-) Men jeg kan ikke finne en slik til 13 tommer! Har du en 15 tommers pc, eller vet du hvor jeg kan finne en slik til 13?

  Utrolig bra blogg du har! Virkelig inspirerende:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anniken! Mener den bare kommer til 15 tommers. Min er det, selv om MacBooken min er 13. Gjør ikke noe i grunn. Klem!

 • Miriam
  Hei Eirin :):) Jeg syns solbrillene dine er såå fine, og jeg lurer veldig på om du har en link til hvor jeg kan kjøpe de, evt fullt navn på de, så jeg kan søke de opp? Har prøvd å finne de på nettet, men syns det er så vankelig å vite akkurat hvilken modell det er.

 • trude
  Hvir har du kjøpt disse addidas skoene på bildet hen? 🙂

 • Å, bare ELSKER antrekket!! <3 <3

 • Julia Mangan
  Hej Eirin!

  Så himla fin jacka du har på dig på bilden, vart har du köpt den? Stor kram! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julia! Den er fra By Malene Birger 🙂 Kram!

 • Ida
  Hei! hva heter den adidasmodellen? skoene altså, de var så stilige<3 Klem

Comments are closed.