Et pust i bakken i Central ParkEt pust i bakken i Central ParkEt pust i bakken i Central ParkEt pust i bakken i Central Park

Et pust i bakken i Central Park

Et pust i bakken i Central ParkEt pust i bakken i Central ParkEt pust i bakken i Central Park

Our little escape

12:06 pm · Jeg elsker at New York byr på Central Park, en gigantisk og avslappende park midt oppi det ellers så høye tempoet. Når støyet og folkemengden blir litt for mye, og energienivået litt for lite, jo da kan man «flykte» til parken, finne seg en benk og hente tilbake kreftene. Det var nettopp det Marie og jeg gjorde i går. Vi kjøpte med oss hver sin ferskpressede juice også for litt påfyll av næring. Jeg gikk for en kombinasjon av gulrøtter, ingefær, sitron og spinat – kjenner nemlig at jeg er litt redd for aircondition-forkjølelsen! Den skal ikke få ta immunforsvaret mitt denne gangen. I dag er planene for dagen litt usikre. Vi vurderer å dra til Soho for og spise lunsj på The Butcher’s Daughter, og muligens ta en picnik i parken utover dagen. Høres ikke det koselig ut? Arh, kjenner det er litt vemodig at dagene går så fort! Jeg er forelsket i denne byen.

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Et pust i bakken i Central Park

 • Sara
  Hei Eirin 🙂 Den malene birger weekendbagen din; den kan ein bruke som handbagasje på fly sant? 🙂 klem

 • Marita
  Hei

  Veldig kult å lese bloggen din om dagen! Skal nemlig til NY for første gang i påsken 2016 og gleder meg som en liten unge!! Så jeg suger til meg alt av tips, og leser NY arkivene dine for inspirasjon:) synes også den MB vesken din var så fin, så den er på vei i posten.. Ellers vil jeg bare si at jeg digger stilen din, og henter masse inspo… Så keep up the good work:)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Martia! Veldig koselig å høre at den faller i smak 🙂 Gled deg til NY! Klem

 • Emeline
  hei eirin! Jeg MÅL bare vite hvor den olakjolen fra snapchaten er fra ??

 • Anna
  Hei Eirin! Hvor er denimskjørtet ditt fra? Det var rålekkert og ser flott ut i det 🙂 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei og takk for det, Anna! Det er fra VILA 🙂

 • Ingvild Maria
  Hei Eirin! 🙂
  Jeg lurte bare på hvilke sko du hadde på deg ute på byen? Jeg så dem såvidt på mystoryen din og de var så utroolig fine!! Håper du koser deg masse i NY, stor klem fra din faste leser 😉

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er fra Nelly. Linket til dem i det antrekket med den grønne cardiganen første dagen i NY 🙂 Stor klem tilbake <3

 • Elisabeth
  Virker som om du kun holder deg på Manhattan og det er greit nok, men NYC er mye mer enn SoHo 🙂 Ta en tur til Dumbo i Brooklyn eller til Williamsburg. Gå over Brooklyn Bridge og du ender midt opp i Dumbo. Ellers er det fullt mulig å ta turen til Upper East Side. Der merker man fort at alt er mye roligere enn på områder som SoHo og Mid-Town distriktet.

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har vært i Dumbo, men Upper East Side har jeg veldig lyst til å dra til 🙂 Takk for «tips»!

 • Emeline
  Vet du om jeg kan få kjøpt den olakjolen på nett noe sted :)?

 • Emeline
  Var den ikke fra selected femme:)?

  • Eirin Kristiansen
   Skjørtet (det i dette innlegget) er fra Vila. Denim-skjorte-kjolen er fra Selected Femme.

 • Emeline
  Den er grei? kjøpte du kjolen på nett? Isåfall hvor?

Comments are closed.