I prefer my smoothie green

God mandag, sprekinger! Håper den faktisk har vært god? Min har vært seig, men over all forventning. I går kveld var jeg nemlig på kino og så Southpaw hvor både en popcorn og smashpose røk nedpå uten at jeg egentlig la merke til det (filmen anbefales på det varmeste, fy søren så bra den er).. Da jeg våknet i morges og slet på meg treningstightsen kjente jeg at angret litt på sukkerkicket. Med en noe redusert form kom jeg meg likevel på trening, og lå bak meg svette 4×4 intervaller + styrke på mage. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å fullføre, men av en eller annen grunn så klarte jeg å slite meg gjennom det likevel. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg finner motivasjon til å trene, og der har dere svaret. Den følelsen etter en j**** økt er helt magisk, og jeg føler meg on top of the world! Og når man har treningen inne, da kommer motivasjonen til kosten følgende etter. Trust me.

I prefer my smoothie greenI prefer my smoothie greenI prefer my smoothie greenI prefer my smoothie greenI prefer my smoothie green

Oppskrift: 1 avocado, 1 frossen banan, 1 neve spinat, 50/50 kokosvann + kokosmelk

Da jeg kom hjem fra trening i morges bar det rett på kjøkkenet for å fylle på lagrene, og da falt valget på grønn smoothie, en av mine favoritter. Denne er kremete, stappfull med god næring og mettende! Av en eller annen grunn føler jeg meg freshere når både juicen og smoothien er grønn. Det gir et litt ekstra kick! Jeg lagde selvfølgelig for mye som vanlig, så resten hadde jeg over i isformer som ligger i fryseren og venter på meg for øyeblikket. De ryker ned til ungkaren i kveld, kjenner jeg! Jippii, Ungkaren må være høydepunktet med mandager. Jeg gleder meg til sofakveld hele dagen! Haha ♥

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “I prefer my smoothie green

 • Line
  Jeg syntes bildene dine er litt for store.. irriterende å ikke kunne se hele bilde på skjermen.
  Bare en liten tilbakemelding til ettertanke 😉

 • anna
  Vasker du ikke spinaten?? Så veldig «støvete ut», eller så er jeg bare vant til grønnere spinat.

 • Stine
  Mandagen min har vært toppers! I morgen bærer det for min del ut på telttur! Tror det blir litt av en opplevelse 🙂 Håper du har det bra om dagen<3 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Elsker telttur. Kos deg masse! 🙂 Klem <3

 • Yuum, den smoothien så godt ut! Takk for oppskrift og god mandagskveld til deg 🙂

 • miriam
  Så koselig med kino 🙂 Kan jeg spørre om du har en i »kikkerten»? :p Eller snakker med noen? Jeg tenker når du har en blogg og legger ut så fine bilder (du er jo utrolig fin å se på). Opplever du at flere gutter tar kontakt?

 • Amanda
  Hvor har du kjøpt glassene du har smoothie i? De er så utrolig pene!:)

 • Kan jeg spørre om hvor du har kjøp den isformen du lagde isen i? Så den på snap nemlig 😀

 • KamillaM
  Hei Eirin ! Hvor er kjøkkenhåndkleet fra? Lekkert !!

 • Fride
  Hei!
  Lurte på hvor de isformene du puttet resten av smoothien i er fra? Så de på snapchat, og de virket veldig fine 🙂

 • så kjempegod ut!

 • Hege
  Hvor er sugerøret fra? Det var skikkelig kult 🙂

 • Mmm den var kjempegod? takk for at du legger ut oppskrifter på bloggen? lagde den i går kveld etter trening og satt restene i kjøleskapet og tok restene til frokost i dag? kommer garantert til å lage den igjen

  • Eirin Kristiansen
   Utrolig hyggelig at den falt i smak, Emma! 🙂

 • Linda
  Hei, jeg lurte på hvor man kan få kjøpt en slik smoothie maskin som du har 🙂

 • Line Marie
  Hei Eirin! Jeg ville bare si at du legger ut fantastiske oppskrifter <3 Tidligere har jeg hatt en smoothiemaskin, som dessverre ble ødelagt. Jeg kjøpte samme maskin som du har, men den bråker noe ekstremt i forhold til den gamle jeg hadde. Gjør din også det?

  God helg og nyt dagen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line Marie! Ja, den bråker en del – det gjør den. Jeg er veldig fornøyd med den, men neste gang tenker jeg å investere i en skikkelig ordentlig en som ikke bråker så veldig mye 🙂 Takk det samme!

Comments are closed.