AnnonseAquaderma Facial Vipes

Et viktig produkt i renserutinen min (og sikkert mange av dere) er facial vipes. Det har det i grunn vært siden jeg begynte med sminke! Jeg har alltid med meg en pakke i weekendbaggen, når jeg skal på sleepover eller kanskje det aller vikigste – i strandvesken. Ingenting er som å tørke bort salt og svette fra ansiktet etter en lang dag på stranden. Et lite tips? Oppbevar renseserviettene kjølig. Da føles de ekstra oppfriskende på huden.

Aquaderma Facial Vipes

Wipesene fra AquaDerma inneholder mineralrikt kildevann som virker beroligende på huden – perfekt etter en lang dag i solen. Huden blir etterlatt ren, myk og oppfrisket, og wipesene er fri for parfyme, parabener, fargestoffer, alkohol og olje. Les mer om produktene til AquaDerma her.

Aquaderma Facial Vipes

· Vinn Spaweekend + AquaDerma kit ·

Aquaderma Facial Vipes

Jeg vil gjerne se når og hvor du bruker AquaDerma i sommer. Vis meg hvordan ved å dele ditt bilde på Instagram under taggen #aquadermawipes! Sammen med AquaDerma kårer jeg en heldig vinner som får spaweekend for 2 + AquaDerma kit til en verdi av til sammen 10 000 kr. Hvor fantastisk høres ikke det ut? Her er det bare til å hive seg rundt! Det blir også trukket tre vinnere av AquaDerma kits (verdi 1000 kr per stk). Lykke til!


Aquaderma Facial Vipes

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Aquaderma Facial Vipes

 • cecilie
  sååå fin skjorte, hvor er den fra 🙂 ?

 • cecilie
  ps, bruker du noen selvbruning til ansiktet, eventuelt har du noen du anbefaler? Du har så fin farge og glød 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg sprayer meg lett med Sephora sin selvbruningsspray i ny og ne. Den gir en fin glød 🙂

 • Astrids
  Hvilke sminke (Dagkrem evt) har du på deg her? Du hadde så glødende hud 🙂

 • Vet du om disse selges i USA også? 🙂

 • Ida
  Fin farge på jeansskjorta! Hvor er den fra? 🙂

 • Kristin
  Hei skjønne deg <3
  Lurer sånn på hvor de fine øredobbene er fra? Klem!

  • Eirin Kristiansen
   De er fra David Andersen, designet av Camilla Pihl 🙂

 • Ingrid
  Bruker du disse i tillegg til micellar water fra Garnier? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Miccellar Water virker som en toner. Det bruker jeg alltid etter rens 🙂

 • Elsa
  Hei! Vet du når vinneren trekkes? 🙂

Comments are closed.