fbpx

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

A sprinkle of inspiration

Pictures found at pinterest and weheartit

Man kan ikke gjøre annet enn å lene seg tilbake, senke skuldrene og åpne hjertet for inspirasjon når man studerer disse bildene. Det er nettopp det jeg liker å bedrive søndagene mine med. Motivere og inspirere meg selv på alle fronter, slik at jeg kan gjøre det beste ut av hver dag i den kommende uken som består av blanke, rene ark! Noen av dere ønsket et innlegg med inspirasjon til hjemmet, og da var jeg ikke vanskelig å be. Jeg befinner meg tross alt i en stor boble av hjem og interiør disse dager selv, og det går ikke en dag uten at det popper opp en idé eller to. Spesielt ikke med så mange fine inspirasjonsbilder som florerer rundt på både nett og i interiørmagasiner! Jeg har faktisk kjøpt meg en tjukk bok med hvite og blanke sider som jeg klipper og limer inn i når det faller meg inn. Den er enkelt og greit delt opp i kategoriene; stue, kjøkken, bad, soverom, hems, kontor og terrasse. Jeg gleder meg til å fylle sidene i den mens jeg venter og tripper på å få husnøklene i hånden. Må ukene fly til leiligheten står ferdigstilt!

6 Responses to A sprinkle of inspiration

 1. Åhh! Alltid like inspirerende å titte innom bloggen din altså!
  Så har jeg et aldri så lite spørsmål om de balongene, hvlken størele er det på dem i cm både hjertene og bokstavene, har 20 årsdag om ikke så alt for lenge å da hadde det vært gøy med slike ballonger 😀 Lurer også på hvor du fikk tak i gassen, kjøpte du det å?

 2. Hei søte Eirin!
  Super fine bilder! Jeg lurte bare på om du rett og slett bare søkte på ordet “stue, kjøkken, bad” etc. for å finne slike stilrene inspirasjonsbilder? Har prøvd en del ganger selv, men synes jeg finner så mye tull og rot.
  Håper på svar! 🙂
  Klem <3

 3. Blir alltid så glad når jeg titter innom bloggen din. Må så du virkelig stråler for tiden, og bloggingen din er sååå bra. Blir glad på dine vegner for at du snart skal flytte inn i nytt hus og får bestemme alt selv, såå misunnelig.

 4. Så mange fine bilder!! Jeg tar over leiligheten jeg har kjøpt om 2 uker og tiden har seriøst aldri gått så sakte. Men må bare prøve å ikke tenke på det! Det er bare ikke så lett haha. Det er bare så gøy med forberedelser! Er det lov å spørre hva slags gulv du valgte? Håper du har en deilig søndagskveld <3

Follow @ Instagram