The knitted setThe knitted setThe knitted setThe knitted set The knitted setThe knitted setThe knitted set

Skjørt & genser: Designers Remix / Skinnjakke: Acne / Solbriller & veske: Céline / Sko: Bianco

Stockholm byr på en hel del koselige sidegater. Jeg fikk nesten litt følelsen av at jeg var tilbake i Roma for et øyeblikk! Alt stemte, foruten temperaturen. Strømpebukse i juli måned? Oh snap, det skulle jeg helst vært foruten. Men likevel, det stopper ikke meg fra å gå i skjørt. Dette nydelige ullsettet kjøpte jeg her forelden på Høyer med høst i tankene, men jeg klarte selvfølgelg ikke å vente med og bruke det. Likevel gleder jeg meg til å hoppe i ullen til både høsten og vinteren, men fremdeles se fresh ut! Jakten på det perfekte ullsettet er herved avsluttet. I love it!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “The knitted set

 • Åh, elsker det! Designers remix må nok være et av favorittmerkene mine <3

 • Bell
  Smashing, Eirin! Elsker settet! Det må jeg finne! 🙂 du er så fin når du har hårfrisyren din slik som på bildene, veldig enkelt, men pent..! Ser ut som du koser deg på byvandring! Hvorfor måtte du hjem tidligere? Var det ventet at du kanskje måtte det? :-/ så kjedelig!

 • Guro Helene
  Dette settet ELSKET jeg! Har letet en stund nå, men klarer bare å finne det i hvitt. Kunne du lagt ut en link til det? Tusen takk for stor inspirasjon 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg også! Kjøpte det i butikk, så har dessverre ikke noe link til nettbutikk 🙂

 • Ingrid
  Flotte bilder! Hvor er den grønne genseren og den sorte buksen i antrekket du la ut på instagram fra?

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Genseren er fra Zara og buksen fra H&M 🙂

 • Christina
  Hei! Fantastisk genser! Den må jeg bare ha. Finner den ikke på nettsiden. Husker du hva modellen heter? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg vet dessverre ikke hva modellen heter :/ Klem!

 • Camilla
  Hei:-) Jeg spurte etter øredobbene og fikk som svar at du kjøpte de på Høyer 😀 Bare lurer på hva slags merke det er ? klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg vet dessverre ikke hva merket heter 🙁 Klem

 • Stine
  Så fin du var 🙂

  Leste forresten *jakten på det perfekte UTSLETTET*…. Haha, tenkte bare, jøss ja, vi har alle våre lyster :p

  Ha en strålende dag fine Eirin 🙂

 • Siren
  Hei Eirin 🙂 Så fin Celine-vekse. Kan jeg spørre hvor mye du måtte gi for den? Er den ikke veldig dyr? Er det forresten mini luggage du har?

 • Frederikke
  Leide dere sykler der? I så fall hvor gjorde dere det? 🙂

 • Johanne
  Hei!
  Hvor stor er vesken din? Får jeg eventuelt plass til en mac oppi den? Er på jakt etter ny veske til skolestart…

  • Eirin Kristiansen
   Ja, man får en Mac oppi men den stikker litt ut og det er ikke så veldig praktisk veske til skole synes jeg, da vesken i seg selv er ganske tung.

Comments are closed.