Yesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparalYesterday's apparal

Jakke: Roma / Topp: H&M / Bukse: Asos / Veske: Balenciaga / Sandaler: Isabel Marant / Sobriller: Céline

God morgen! Her kommer gårsdagens antrekk. Endelig fikk jeg luftet den fine, kortere versjonen av armyjakken som jeg kjøpte med meg hjem fra en tilfeldig butikk i Roma. Jeg er så glad i den! Jeg har herved konstatert at armygrønn er min favorittfarge. Min aller første favorittfarge etter svart. Haha! Det er vel ingen bombe, og kanskje ikke akkurat en farge. But you get the point. Nå på morgenkvisten har jeg lagt i sengen med kaffen og scrollet gjennom reiser. Snuser litt på en langhelg til Stockholm fra i morgen av. Kjenner jeg er litt ekstra spontan denne sommeren, og det er gøy! Litt reise for påfyll av inspirasjon og krefter slår aldri feil. Men først går «reisen» på besøk hjem til pappa og Linus i dag. Billy blir med! Nyt dagen ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Yesterday’s apparal

 • Amalie O.
  Shiiit hvordan fikk du celine, ysl og balenciaga – vesker nesten samme måned? :((( var å så på balenciaga-vesken på vincci da jeg besøkte Bergen i går:)

 • Anette
  Jeg var i Stockholm nettopp med familien, og det var veldig gøy! Likte den byen utrolig godt, så det anbefaler jeg 🙂 Likte spesielt at det er så mye sjø og de fine gatene i Gamla Stan

 • Hilde
  Så fint antrekk 🙂 Stockholm høres herlig ut! Har vært der en gang, og det er så mange koselige gater <3 Hvem reiser du med? 🙂

 • Herregud så fine bukser!

 • Grønn er min også etter svart:-) Svart er alle fargene blandet i en pleier jeg å si når folk kommer med det fargemaset! Ha en fin dag vakre.:-)

 • Frida
  Hei! Vet du om et bra hotell (eller flere) i Bergen? Skal dit i slutten av juli, og sliter veeldig med å velge hotell.. <3

  • Sandra
   Scandic Ørnen er veldig fint og har en digg frokost 🙂

 • Utrolig flott antrekk!
  Jeg er også veldig glad i armygrønn og svart, og syntes de to fargene sammen er en flott kombo. Kjøpte en armygrønn vårjakke på Banana Republic for litt siden, og jeg bare elsker den!

 • Ann-Christin
  Hei. Kan du skrive litt om Celine veskene dine? Husker fra gammelt av at du hadde en grå og svart, har du fremdeles disse? Hva er forskjellene på nano og mini? Anbefaler du veskene?

 • Andrea
  Du stråler Eirin! <3 Lurte på hvor du kjøpte adidas superstar skoene dine? Vet du om en nettside som selger disse, ikke zalando (utsolgt 🙁 )? Også lurte jeg på om du har en ansiktsrens som du vil anbefale, som ikke er for dyr, men som er av bra kvalitet?

  Som sagt, du stråler! Kos deg videre i sommer. Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Andrea! Tusen takk for det 🙂 Jeg kjøpte skoene mine hos Tennis i Bergen. Når det kommer til rens er jeg veldig glad i Clarins sin 🙂 Klem tilbake til deg <3

 • MalinG
  Du kler den armygrønne fagen knallbra! Flott antrekk 🙂

 • Amalie
  Superfint! Jeg lurer på hvor øreringene er fra? 🙂

 • Hei søta! Jeg har et spørsmål.. Hvordan holder du alle klærne dine fri for hundehår? Har hatt walk-in closet selv, men ikke engang da klarte jeg å hindre de små hårene i å komme i nærheten med favorittplaggene. Den sorte jumpsuiten min (favoritt!) er jo omtrent ødelagt, og hverken hårrulle eller nuppefjerner fungerer godt nok i lengden 🙁 God klem!

Comments are closed.