Annonse

Future proof your skin

Bekytt deg mot solen, året rundt

For hvert år som går og for hver gang jeg fyller ett år eldre, blir jeg mer og mer fornuftig og bevisst når det kommer til mye, føler jeg. Det er vel en del av det å bli voksen – man lærer så lenge man lever! En av tingene jeg har blitt veldig obs på det siste året er solbeskyttelse og viktigheten med å smøre seg. Jeg har jo mange ganger tipset dere om diverse BB- og CC-kremer med høy solfaktor. Man får så mye igjen for det når man blir eldre! Cosmica tilbyr klinisk hudpleie av beste kvalitet til budsjettvennlig pris, og jeg er stolt over å samarbeide med dem når det kommer til noe så fornuftig som beskyttelse av huden mot både solbrenthet, pigmentflekker og i verste fall, hudkreft. Beskytt deg mot solen, året rundt!

Future proof your skin

Ikke glem ansiktet

Det er viktig å smøre seg hele året, faktisk hver eneste dag. Da tenker jeg ikke nødvendigvis å kladde til hele kroppen om man ikke skal på beachen, men de delene av huden som eksponeres for sollys. Et tynt lag med solkrem i ansiktet foretrekker jeg å smøre på huden etter rens, eller blande inn i dagkremen på morgekvisten. Da holder jeg meg beskyttet, selv når det er overskyet. Mine favoritter fra Cosmica er SPF 20 Sun Face som har en matt finish og trekker raskt inn i huden, samt SPF 30 som har ekstra høy faktor når solen skinner ekstra mye. Begge gir god fuktighet til huden uten å klisse, hvilket er viktig for meg når jeg skal legge makeup over til hverdags. På stranden derimot smører jeg den selvfølgelig på alene.

Future proof your skin

All day every day

Om sommeren når gjerne leggene er nakne, og temperaturen tillater både sommerkjoler og strandliv – da er det fint å ha med en «allround» solkrem med medium beskyttelse i vesken. Cosmica sin SPH 20 Sun Milk er en veldig lett formula som føles som en lett bodylotion. Den er ekstra vannresistent og tilfører fuktighet i hele 24 timer. Personlig er dette min favoritt av hele serien da den ikke føles om en typisk, klissete solkrem.

Future proof your skin

Det å smøre seg er helt tipp topp, men det som er ekstra viktig å huske på er og smøre seg godt nok. Tenker du på det? Husker dere IR-light bildene jeg tok i Oslo og delte med dere for litt siden? Her kunne man se at solkremen ble svart, selv om den i virkeligheten dannet seg som et usynlig skjold på huden min. Det jeg prøver å si er at det er lett å overse en spot eller to om man ikke smører seg ordentlig. Så kjære dere, ikke ta lett på solbeskyttelse. Det er ingenting annet enn positivt! Og psst… Brunfargen blir både finere og dypere om man smører seg! Haha ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Future proof your skin

 • Ida Erika
  Hei! Hvordan oppbevarer du brødet glutenfritt grovbrød (easy living)?

 • Juliane
  Hvorfor har du så mye reklame innlegg? Du har hatt 5 rene annonser siden 7. juli.

  • Eirin Kristiansen
   Noen perioder blir det flere enn andre. Slik er det bare da jeg blir solgt inn av mediebyrået jeg er i kontrakt med. Dette er jobben min, så litt annonser innimellom får dere akseptere. Det er jo bare til å bla forbi om det ikke er noe som faller deg interessant. Akkurat som når du blar forbi en annonseside i et fysisk magasin 🙂

 • kamilla
  hei, for en tid tilbake skrev du ett innlegg om kaffe fra starbucks, hvor din anebfaling var latte med mandelmelk eller kokosmelk. Jeg lurer på om de selger slik melk på starbucks i bergen? for det gjør de nemlig ikke i trondheim, så det var litt skuffende..

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er jeg dessverre litt usikker på. Det varierer nok fra Starbucks til Starbucks:/

 • M
  Hei Eirin! Først av alt vil jeg si at jeg elsker bloggen din, du inspirerer meg vannvittig mye i hverdagen, du er bare herlig! <3 Men jeg savner litt bloggingen din fra 2012 omtrent, da du bodde hjemme hos moren din. Da hadde du flere bilder av deg, og ikke så mye annonseinnlegg og sånn… jeg savner hverdagsinneggene! Trening, mat, antrekk og slikt 🙂 Men som sagt så er bloggen din min absolutte favorittblogg, og det er ingenting negativt ment, tenke bare jeg skulle nevne det <3 Ønsker deg en fin kveld! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Søte! Tusen takk 🙂 Det er fullt lov å si at du savner bloggingen fra 2012, men det er klart at ting forandrer seg på tre år. Spesielt fra jeg flyttet ut fra pikerommet til for meg selv. Håper likevel du ønsker å følge livet mitt som det er nå, og bloggen på et mer profesjonelt nivå. Klem tilbake <3

 • Det er virkelig utrolig viktig å smøre seg med solkrem, og vi nordmenn er noen av de verste i verden til å ta vare på huden vår, kanskje litt fordi gjennomsnitts nordmannen er uinformert.. (?) Bruker selv cosmica sun face på daglig basis da trønderværet sjelden tillater mer enn hender og ansikt som synes uten å fryse, merker at jeg er blitt flinkere til å smøre meg når jeg har denne liggende klar i vesken!

 • Stine Fjeldsrud Karlsen
  Hei!
  Dette er første gang jeg kommenterer, og som fast leser bør jeg bli flinkere på å gi gode tilbakemeldinger! Jeg er utrolig glad i bloggen din, for den gir akkurat den ekstra hverdagsinspirasjonen og motivasjonen jeg trenger! Jeg flytter til England i september for å studere, og jeg vet at bloggen din kommer til å bli hyppig brukt både til trening, stil og matmotivasjon, som jeg virkelig trenger ettersom jeg skal bo alene! Så keep up the good work! :*

  Også vil jeg si tusen takk for at du har anbefalt Sephora sin selvbruningsspray! Etter utallige forsøk med masse forskjellige merker, så har jeg endelig fått tak i Sephora sin – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Så tusen takk for det 🙂

 • Elise J
  Jeg har blitt flinkere og flinkere med årene til å smøre meg godt, i motsetning til mine foreldre! Jeg kliner meg inn med faktor 30 og 50, mens de mener 20 er meeer enn nok! Synes det er veldig viktig å smøre seg med faktor,og det er så godt å se at gode forbilder som deg som når ut til så mange setter fokus på det – reklameinnlegg eller ikke! Digger bloggen din! Du er en stor inspirasjonskilde og virker som en herlig positiv jente! 🙂 klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Elise 🙂 Stor klem til deg <3

 • Kine
  Syns det er kjempe bra at du forteller om viktigheten av å bruke solkrem, det er såå mange som ikke vet hvor viktig det er, eller at man faktisk får farge selvom man bruker høy solfaktor 😉

 • Hege
  Hvilken faktor anbefaler du på en solferie?

  • Eirin Kristiansen
   Dette er jo veldig individuelt. Men om jeg drar på solferie uten spesielt grunnlag begynner jeg på 25, og går gradvis ned i faktor (20,15,10) da jeg har veldig gode pigmenter. Ansiktet på en annen side har jeg alltid SPH 30 + 50 på neseryggen, pannen, leppene og rundt øynene 🙂

Comments are closed.