The one beauty product I always have with me

For en duggfrisk glød på både lepper og kinn

The one beauty product I always have with me

Her om dagen fikk jeg et spørsmål fra en av dere om hvilket skjønnhetsprodukt som er min «all time favourite» og da nølte jeg ikke lenge. Cheek & Lipglow by Dior er mitt favoritt og multiprodukt i hverdagen, og det har det vært siden jeg plukket det med meg hjem fra Sephora da jeg var i Los Angeles. Dette er et 2-i-1 produkt som kan brukes på både leppene og i kinnene for en duggrisk glød med et hint av rose. Produktet er lett og påføre og lukter friskt av mint! Perfekt å ha i vesken for en rask og effortless touch up ♥

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “The one beauty product I always have with me

 • Annette
  Hei Eirin 🙂 Du har en herlig og inspirerende blogg jeg leser hver dag <3
  Siden det er sommer og tid for soling lurte jeg på om du hadde noen bra tips til bøker som er verdt å lese 🙂 veldig glad i å lese mens jeg soler meg så om du hadde hatt noen forslag hadde jeg blitt kjempe glad 🙂 <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Annette! Jeg leser dessverre svært sjelden bøker, så har ikke noen gode tips til deg akkurat nå 🙁 Holder meg for det meste til magasiner om dagen. Beklager <3

 • Maria
  Hej Eirin.
  Tak for en helt igennem gennemført og inspirerende blog – en af mine yndlings 🙂
  Dine ord og billeder er et frisk pust i det (manglende) sommervejr her i Danmark, og jeg nyder at kigge herinde hver dag. Du er virkelig dygtig til dit arbejde, fortsæt endelig. Dine anstregelser rækker længere end du aner.
  Hav en skøn onsdag.
  Vh. Maria.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Tusen takk for at du legger igjen så fine ord til meg. Det varmer 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin dag <3 Klem til deg fra Norge til Danmark!

 • Maren
  Hvor mye koster den ca? og får man kjøpt den i flere farger?

  klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Kommer kun i en farge. Koster mellom 2-300 kroner mener jeg 🙂

 • Maren
  Kan man få kjøpt den i Norge? Og hvor mye koste den?

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja, hos parfymerier (Kicks kanskje?) og taxfree. Ligger på mellom 2-300,- 🙂 Klem!

 • bell
  Denne skal jeg absolutt investere i og unne meg i sommer 🙂 Fargen ser kjempefin ut!! Takk for alle tips du deler – har notert meg både lipglosser, pudder og kremer fra deg, og blir alltid like fornøyd.

  • Eirin Kristiansen
   Utrolig hyggelig å høre at mine favoritter også faller i smak hos deg, Bell 🙂 Klem

 • kamilla
  Hei! Jeg har spist godteri fem dager på rad nå, tror du man legger på seg av det, eller tror du det går fort «av» igjen? Jeg spiser sunt ellers, men har skeiet ut en hel del de siste dagene nå..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kamilla! Synes virkelig ikke at du skal tenke på det engang. Kos deg med god samvittighet når du ellers er så flink 🙂

Comments are closed.