Morning hours at the desk

Smoothie, inspiration & some paperwork

For en deilig morgen. Endelig har sommeren kommet til Bergen! Det er helt fascinerende hvor mye sol og varme kan påvirke humøret. Jeg boblet nesten litt over av godfølelse da jeg satt i kontorhjørnet de første timene på morgenen i dag med en iskald frokostsmoothie og solstråler som trengte gjennom vinduene. Må det bare vare! Billy nyter det også.. Her kommer smoothieoppskriften:

Kokosvann
2 eggehviter

En håndfull smoothiemix
(banan, blåbær, bringerbær)
2 ss vaniljekesam
1 avocado
1 ss linfrø

Morning hours at the desk

Hver uke liker jeg å starte med og ta et dypdykk i de nyeste magasinene jeg har liggende for å hente inspirasjon. Deretter fyller jeg ut en ukesplan med ideer, også til hverdagen og ikke bare til bloggen. Det å abonnere på en hel del magasiner er gull verdt for min del! Også når jeg er på reisefot. Da pakker jeg med meg et magasin eller to i reisevesken.. Ha en nydelig dag, snille dere ♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Morning hours at the desk

 • Maren
  Hei!
  Først vil jeg bare si at jeg ELSKER bloggen din! Jeg er innom flere ganger til dagen. Du er en så stor inspirasjon på mange måter!!
  Det fleste toppbloggere sier jo at bloggen er deres jobb, og for oss som ikkje blogger kan det vere litt vanskelig å forstå. Så jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan det å blogge er en jobb? Hvor mye tid du bruker og sånne ting:-)
  Klem <3

 • Laura
  Inspiration er altid godt! Hvilket magasiner er dine favoritter? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Stella, Costume, Det Nye, ShapeUp, Elle og div. interiørmagasiner 🙂

 • Smoothly looks delicious <3
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Anonym
  Hei!

  Jeg har to spørsmål:

  Kan du lage et innlegg og fortelle om appen «Water Alert» ? Skjønner ingenting av appen 😀 Hahah…

  Kan du forklare litt mer om Veet Strips? Kanskje lage et innlegg? Tror mange blogglesere ønsker å få høre mer om det, og din erfaring.

  Klem!

 • Marlene
  Hei Eirin! Jeg lurte på hvor jeg kan finne innlegg av sminken du bruker?:-))

 • Ingvild
  Utrolig kul lampe! 🙂 Hvor er den ifra?

 • malin
  heisan 🙂 hvilke merke er lesebrillene dine ? kjempe fine

Comments are closed.