Shopping spreeShopping spreeShopping spreeShopping spreeShopping spreeShopping spree

En unnskyldning for alt

Wow, klokken er mye gitt! Man vet man har det gøy når tiden flyr avgårde. Marie og jeg har akkurat krasjet hotellrommet mitt etter en dag på shopping fra halv to til langt på kveld, etterfulgt av en meget sen middag på Friday’s hvor mangelen på søvn viste sine sanne sider med latter og spetakkel. Haha! Heldigvis klarte jeg å få henne til og sove over i natt slik at jeg slipper å være alene på dette gigantiske rommet med to etasjer. Det skal bli godt å hoppe til køys og hvile de slitne føttene som har trasket fra butikk til butikk på flate sandaler i hele dag. Men hey, jeg fikk luftet den nye skatten min da, så det var definitivt verdt det. Vakre Céline! Men NÅ er det offisielt shoppestopp. En tidlig burdagsgave til meg selv. En unnskyldning for alt? Haha! Sov godt, snilleste dere ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Shopping spree

 • Susanne Ormerod
  Du ser så fantastisk bra ut! og den vesken var virkelig ett bra kupp 😉 også ser jeg nå at de sandalene var rå fine, mye finere i «virkeligheten» når du har de på deg 😀

  • Eirin Kristiansen
   Åååå! Tusen takk, Susanne! God klem 🙂

 • Anna
  Hei, veldig fin jakke! Hvor er den fra?

 • Åshild
  Hei;-) hvor er jakken fra???

 • Viktoria
  Du er uslåelig vakker, Eirin! *emoji med hjerteøyne*
  Vesken er bare elsk! Og sandalene. Ha en fin fredag 🙂

 • Mette
  Så utrolig fine sko å veske! Hva kjøpte du på acne? Nyskjerrig, i og med du alltid handler inn fine klær, klem til deg, søte Eirin! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mette! Det får dere snart se 🙂 Stor klem tilbake <3

 • Sunniva
  Hei, elsker bloggen din☺️

  Bare lurte på hvilken størrelse du har på vesken???

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Takk for det, Sunniva 🙂 Jeg har micro!

 • Amazing love a shopping spree. Cute sandals Eirin <3
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Så fin du er! Vesken <3

 • Tina
  Du er så vakker! Og vesken er bare til å dø for. Hvor kjøpte du den, og hva måtte du gi?
  Bloggen din er en stoor inspirasjon!! ha en nydelig søndag <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tina! Tusen takk for det. Koselig av deg 🙂 Vesken er fra Vincci i Bergen. Ha en nydelig søndag du også! Klem

 • Så utrolig fine bilder! Er de tatt med Olympus kameraet ditt? Ha en super mandag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg reiste ifra olympus laderen min, så nå har jeg brukt Canon Mark 3 kameraet mitt 🙂

Comments are closed.