Unboxing my Isabel Marant SandalsUnboxing my Isabel Marant Sandals

Kjærlighet ved første blikk! Dette paret tipper jeg mange enten får et elsk eller hat forhold til. De er veldig spesielle, men i mine øyne er de perfekte! Jeg har lett febrilsk etter et par i min størrelse i evigheter, og for noen uker tilbake fant jeg endelig ett par hos Mytheresa. Jubel! De er enda finere på foten med en fresh pedikyr on point. Disse pakker jeg med meg til Oslo i helgen!

Unboxing my Isabel Marant Sandals

Når jeg først gjør en investering går jeg ofte for farger som er safe. Men nå har jeg rett og slett funnet ut at jeg ønsker litt farger til sommeren, spesielt på føttene! Og når man først går for et større kjøp er det jo enda mer hyggelig når det ser litt unikt ut?

Unboxing my Isabel Marant Sandals

Jeg har en greie for tassels denne sesongen!

Når det kommer til sko er jeg veldig vanedyr. Finner jeg et par jeg liker bruker jeg det til nærmest sålen faller av! Eller ikke nærmest – til den faktisk gjør det, haha! For ett år siden kjøpte jeg meg et par med skinnsandaler fra Aldo, og jeg brukte dem hver eneste dag. De takket for seg da jeg var i Los Angeles, og siden har jakten på det nye favorittparet vært i gang. Nå erklærer jeg den avsluttet!


Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Unboxing my Isabel Marant Sandals

 • Nydelige!!

 • Renate
  Herlige sko, gleder meg til å se hvordan du styler de 🙂
  Jeg lurer på en ting, hvor i Bergen er det du bruker å ta vippeextensions? Vurderer å ta det nå til sommeren 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tar det hos Beautytrend 🙂

 • Kristine
  Nydelige sandaler! Gleder meg til å se antrekksbilder med disse 🙂
  Jeg lurer på en ting! Hvilken størrelse har du i den hvite/offwhite skinnjakken fra Bik Bok? Jeg må nemlig bestille, og er litt usikker på hvilke størrelse jeg skal gå for!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Denne har jeg i medium 🙂 Klem

 • Malin
  Disse er så fine! Hvordan er det med frak og toll fra Mytheresa? Gratulerer med nye, freshe sandaler! 🙂

 • Marie
  Så fine!! Så at Tone Damli har de å, og den Celine vesken du nettopp kjøpte også, som forøvrig er kjempekul. Ser ut som du generelt sett henter mye inspo fra henne, og det skjønner jeg da hun er fantastisk 🙂 Takk for en fin blogg!

  • Eirin Kristiansen
   Hun er en fantastisk inspirerende dame, ingen tvil om det 🙂 Takk selv!

 • Ahh, de var fine Eirin 😀 Litt jelly nå da, etter at du kom innom butikken i går og tok med deg DEN skatten! Hehe 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, den er nydelig! 🙂 Fin blogg du har, forresten!

 • Ida
  De er så fine! Lurer på om jeg må kjøpe de jeg og. Er de vanlig i str? 🙂

 • Ida
  De er så fine! Er de vanlig i str? ☺️

 • Tine
  Hei!
  Veldig fine sko!
  Men jeg lurer på en ting, jeg har tenkt på å bestille en veske fra mytheresa lenge nå, men er så usikker på toll og frakt og det, hvordan er din opplevelse av handelen og hvor mye toll måtte du betale? ca % av verdien.
  Takk på forhånd!
  Hilsen Tine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tine! Jeg fikk ikke noe toll eller frakt på sandalene 🙂 Klem

 • Heidi
  Så fine sko!! ??
  Jeg lurte forresten på om du kunne vise frem den neon gule vesken du har hatt på diverse bilder på bloggen og snapchat? Den ser knallfin ut!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Såklart jeg kan gjøre det 🙂

 • Hanne
  Hei Eirin. Du har så fin blogg og jeg må inn å lese den hver eneste dag. Du er enormt inspirerende <3 Du har Olympus pen kamera ikke sant ? Er det det du bruker til å ta bildene på bloggen ? Hvordan stiller du det inn, har det selv og syns du har så fine bilder. Fikk det i gave for litt siden, men skjønner det ikke helt. Kunne du ikke laget en liten oppskrift på hvordan man bruker det ? klem

 • anonym
  Hvor kjøpte du de svarte og hvite Adidas skoa? De du hadde på deg på snapchat

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er fra Tennis i Bergen 🙂

 • Kan du vær så snill å lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine og tips om kamera? Jeg fikk mitt Olympus kamera i går og er helt blank! 🙂 haha! ELSKER bloggen din

 • Line
  OH MY !!! Det må være det råeste sandalparet jeg har sett!

 • Heidi
  Så fine sko!!
  Jeg lurte forresten på hvor den neongule veska som du har hatt på diverse bilder på bloggen/snapchat er fra? Kanskje du kan vise den frem i et innlegg? Den ser crazy fin ut! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er NYDELIG 🙂 Kjøpte den på Zara i Roma!

 • Rikke Husby Westerfjell
  Hei! Har kjøpt meg samme Olympus kamera som det du har men føler ikke bildene blir noe fine, så lurer på hvilke innstillinger du bruker for å ta så fine bilder som du gjør? 🙂

 • Åh så fine! *ønsker meg* 😀

Comments are closed.