Miranda Kerr er ikke bare en slående vakker modell (de fleste kjenner henne nok igjen fra Victoria Secret), men også en selvstendig og sterk businessdame med bein i nesen som mange beundrer. Utifra det jeg har fått inntrykk av virker det som om hun har et veldig naturlig og fornuftig forhold til både kropp og helse, noe jeg finner inspirerende. Derfor tenkte jeg å starte dagen med og dele disse videoene med dere! Her deler hun alt fra sin favoritt morgen-smoothie til trening og motetips. La dere inspirere!

· The ultimate morning smoothie ·

· Miranda’s morning yoga routine ·

· Revealing her eight superfood musties ·

· Her impeccable off-duty style ·

· Miranda’s guide to in-flight style ·

Nå går i hvert fall jeg inspirert inn i denne nye dagen. Have a good one ♥


Previous Post
Next Post

12 thoughts on “A day in the life of Miranda Kerr

 • Tusen takk for tips! Slike videoer gir så masse inspirasjon, og er perfekte å starte dagen med 🙂 Ha en fin onsdag!

 • Mariestahls@live.no
  Hei! Må bare spørre deg om en ting, for har sett på snap at du har både Adidas superstar og Stan Smith? Jeg har sistnevnte, men har lyst på superstar også så bare lurte på hvordan de er i strl i forhold til hverandre? Har du samme strl i begge typene? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er helt lik i størrelsen 🙂

 • Emilie
  Kan du legge ut bilde av den gule vesken din? Er det den fra zara?:-)

 • bink
  Det skinner igjennom at du tenker at du ser ut som henne. Og det er sant, dere ligner litt, men du har finere kropp. Videoene du la ut ga meg ingenting. Kan du skrive et innlegg om hva som VIRKELIG inspirerer eller engasjerer deg? Er klar over at du ønsker at bloggen skal fungere på samme måte som et glanset magasin – å gi leserne tomme tips som vi har lest en million ganger før. Men hadde det ikke føltes bra å fremstå som LITT mindre overfladisk og litt mer original? Jeg har fulgt deg helt siden starten, og synes bloggen din var så koselig før. Nå føler jeg at den er for perfekt, for striglet til at jeg gidder å titte innom hver dag. Den kan sammenlignes med en mal for hvordan en rosablogg skal være. Du er vakker, fin, og inspirerende i klesveien, men for meg holder det ikke i lengden. Med vennlig hilsen Bink

  • Viktoria
   Hei Bink! Det som er så fint med det hele er at du ikke er tvunget til å klikke deg inn her hver dag, og det er Eirín som bestemmer hva som skal skrives ned. Jeg synes absolutt ikke hun kommer med «overfladiske» tips, snarere tvert imot! Bloggen hennes er ren, flott og et fint «pust» i hverdagen. Hun kommer med tips, men hun kan da ikke vite om enkelte av leserene hennes har lest det tipset tidligere? Livet er ikke perfekt, og det vet jo Eirìn også, men hun har valgt at dette er en personlig og ikke privat blogg, med fokus på det positive, noe jeg synes er kjempeflott. Jeg vet med meg selv at jeg ikke er interessert i å lese om dårlige dager, krangler etc, det gir meg ingenting. Alle vet at ingen er perfekte, og at man har enkelte dager hvor alt bare er «dritt», men er du interessert i å lese om det? Gir deg det motivasjo eller inspirasjon å høre om andres problemer.

   Jeg har lest bloggen din fra starten, og jeg synes den er like flott nå som da, om ikke enda flottere. Du virker som en god jente tvers gjennom, og utstrålingen din er bare helt fantastisk! 🙂 Ha en fin dag videre, skjønne du! Klem

   • Eirin Kristiansen
    Tusen hjertelig takk, Victoria! Setter så vanvittig stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen denne kommentaren 🙂 Det varmer stort. Stor klem til deg <3

    • Bink
     Jeg mente ikke at det hadde vært hyggelig å lese om dårlige dager. Tenkte mer på samfunnsengasjement. Dette var ment som konstruktiv kritikk, og jeg hadde ellers mye positivt å si om bloggen. Beklager om jeg tok litt hardt i.

     «Hun kommer med tips, men hun kan da ikke vite om enkelte av leserene hennes har lest det tipset tidligere?» – Dette er et godt poeng. Og jeg forstår at denne bloggen er et pust i hverdagen, noe som selvfølgelig er helt kurant. Det er absolutt innafor å lage noe som er ment som underholdning.

     Miranda Kerr er blid, sjarmerende og deler tipsene sine villig, men problemet slik jeg ser det er at det kun handler om hvordan man skal ta vare på seg selv. Jeg ønsker at vår generasjon skal tenke mer i «vi»-form enn i «jeg»-form, og ettersom Eirin har en stemme hadde det vært kult om hun litt oftere ville bruke den til noe fornuftig. Etter å ha lest bloggen så lenge har jeg inntrykk av at hun er en god person med omtanke for andre, så hvorfor ikke?

 • Ingrid
  Hei! Som den hundeelskeren du er,kan du gjøre de stakkars hundeofrene en livsviktig tjeneste og signere her:https://action.hsi.org/ea-action/action?ea.client.id=104&ea.campaign.id=32130&ea.tracking.id=sharefb og herhttps://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival om du ikke har gjort det allerede!!!
  Du har helt sikkert hørt om hundespisefestivalen i Kina, no som gjør meg sint og veldig veldig lei meg. Tusenvis av hunder blir torturert, drept og spist.. Spre gjerne linken videre, du har en enorm innflytelse på veldig veldig mange!

  • Eirin Kristiansen
   Selvføgelig. Herregud så fryktelig 🙁

 • Susanne
  Elsker at du legger ut tips til slike videoer, kjempe inspirerende :):)

Comments are closed.