Something for me + something for my home

Litt til meg, litt til deg. I dag var jeg på posten og hentet en «forundringspakke» fra H&M Home, en av mine favoritt interiørbutikker på nett. Det er alltid en fryd å klikke noen skatter hjem, og denne gangen ble det blant annet to svarte oppbevaringskurver. Den store til pledd og magasiner, den lille til lekene til Billy. Jeg elsker svarte kontraster i hjemmet, det blir det mye av i det nye.

Something for me + something for my home

· Liten kurv HER & stor kurv HER ·

Something for me + something for my home

En annen obession jeg har er vakkert undertøy. Jeg elsker undertøy som er pent å se på! Ikke nødvendigvis for at hele verden skal se det, men fordi jeg føler meg bedre når undertøyet er fint. Blonder får jeg aldri nok av, og disse to ser jeg for meg blir veldig fine under v-neck t-skjorter eller utringede strikkegensre. Akkurat passe elegant med en edge! Dere finner undertøyet HER.

Something for me + something for my home

Marmorplaten klikket jeg også hjem i både svart og hvit. Jeg bestilte også de matchende krusene som jeg tenker å bruke til tannkost-glass på badet! Ahh, kjenner jeg gleder meg noe helt enormt til å flytte nå, må tiden gå fort. 6 months to go!


Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Something for me + something for my home

 • Vårild
  Så utrolig fint undertøy! Det er alltid litt stas og ha på seg fint undertøy, selv om det er bare du som ser det!
  Ha en fin tirsdag videre 🙂
  – Vårild

 • Kristine
  Hei:) Lurer på hvor mye frakten kommer på når du bestiller fra h&m home? Er det en fast pris, eller kommer det an på vekt og størrelse?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er fastpris. Mener det er 49,- 🙂

 • Vilde
  Hei!
  Fast leser her! Lurte på om hvordan de bh’ene var i størrelsen? Er de stramme eller helt vanlige i størrelsen?
  Keep up the good work<3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg gikk opp en størrelse (38) 🙂

Comments are closed.